.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    varna
    предпочитам да слушам гласа на момичето си ... да вика от кеф.. няма по възбуждащо от гласа и ... :P

Зависи с кой съм и до каква степен ме възбужда .. Не обичам да се преструвам и да викам името му , ако не ми е кеф .. Не обичам и постоянно да говоря нещо , но се е случвало .. Харева ми да шепна името му и нежните стонове също .. Не обичам силните красъци ! .. Просто нежни звуци ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

зависи от секса , но обичам да говоря и да ми говорят мръсотии действа ми възбуждащо

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Обичам да чувам името си под формата на стон.. ; )
    +2736582765287365278956278935627985628935272985629 835627 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ми с приятелката ми има моменти в които просто няма как да не си кажем по някоя мръсотиика и става дори многократно по възбуждащо .... Някой спомена за това, че като сме някъде и си спомняме разните такива моменти - е заради тва ходя по цял ден "с тесни гащи" .... Приятелката ме дарзни много ама мене тва ми е много любимо Друг спомена за това, че обиал в очите да се гледат, уу това е върховно и като я гледам как леко и бавно се извива под мен, как пъшка, как ме гледа влюбено и като рпошепне нещо я мръснишко, я перверзно или каквото и забравям да спирам
    +1000
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си