.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Загащи я у асансьора
    и и предложи да и отрежеш
    козунак у вас.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

амм.. като се засечете във входа я питай-"Ае Мацка/Извинявай днеска часовете от колко часа започват/намалени ли са ? тя-а.. не защо ти-ааа начи съм се объркал....." след тфа и казваш всеки ден по едно здрасти и една усмивка.. в даск същото гледай само авера и да не ти прави проблеми

ДА питаш я извинявай .. забравих си GSM-ма .. можеш ли да ми кажеш колко е часът .. ?
    Или пък нали понеже сте от един вхот в един блок) Може ли ключа,за да си отключа вратата ..
    ПРОБВАЙ НЯКОЙ МОЖЕ ДА ТИ ПРЕДЛОЖИ НЕЩО ДРУГО

Град
    По балкана някъде..
    На колко си?
    ACϟDC

човече, съседи сте....най-лесното да се засечете на входа или в аснасъора, просто засечи в колко часа тръгва за даскало (естествено когато авера й не е наоколо) другото което можеш да опиташ е тривиалното "нямам захар, може ли да ми услужиш с малко" (е може и да не е захар ти там ше си измислиш нещо друго) а и в даскало - мяташ й една ослепителна усмивка приближаваш се до нея и й казваш "много си ми позната от някъде....а да ти си ми съседка и бла бла" ся ти го нахвърлям ей така а ти ше си го доизмислиш.
    Fuck you You fucking Fuckers

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    човече, съседи сте....най-лесното да се засечете на входа или в аснасъора, просто засечи в колко часа тръгва за даскало (естествено когато авера й не е наоколо) другото което можеш да опиташ е тривиалното "нямам захар, може ли да ми услужиш с малко" (е може и да не е захар ти там ше си измислиш нещо друго) а и в даскало - мяташ й една ослепителна усмивка приближаваш се до нея и й казваш "много си ми позната от някъде....а да ти си ми съседка и бла бла" ся ти го нахвърлям ей така а ти ше си го доизмислиш.

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си