.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ПОМОЩ !!!

ПОМОЩ !!!

здр. Аз съм на 16год. и уча в айтос.Имам малко над 15 отсъствия и класна е муснала молба за да се явя на педагогически съвет.Въпорса ми е кавко ще ме питат там,всички утели там ли ще са,ще ссе обадят ли на наще и дали има вероятност да ме изгонят от даскалото. моля ви за помоша! Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами, ако не се лъжа, там са повечето даскали и решават дали да те изгонят или не, но в повечето случеи ти дават последен шанс. Нищо повече.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ще те питат защо отсъстваш
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

А дали ще се обадят на родителите... ???

Въобще трябва ли да писъства и родител с мен... ????

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ама те не знаят ли?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Все още не...

Супер фен Аватара на diksi
    Няма да присъства, но предполагам, че ще уведомят родител..Даже се, чудя защо не са уведомили до сега.. Още при 5 неизвинени се праща уведомително писмо или класната звъни на вашите..

Град
    Монреал
    Всички учители присъстват на съвета. И трябва да отидеш ти.. родителите нямат работа на учителския съвет, ама класната ти ще им се обади да им каже, че отсъстваш..
    Ако са ти само това провиненията ще ти питат защо отсъстваш, не ти ли е интересно в училище, ще ти почетат малко морал и ще ти дадът шанс като не правиш още отсъствия, разбира се...
    Обаче... ако сред учителите има и такива които ще се оплачат... гледай да им се извиниш преди съвета иначе... не знам , става сложно

Бях на такъв съвет в 9ти клас ... и за мен не свърши добре трябваше да си търся ново у-ще, ама аз освен отсъствия имах и други провинения. Така,че ако е само това - споко няма да изгонят теб ! Успех

Sqnkataa , като гледам колко си "грамотна" , ми се струва , че не бива да те гонят , а напротив - да те накарат да киснеш по цял ден в училище.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Родителите не трябва да присъстват на този съвет,но учителката ще им се обади,да ги уведоми за съвета и за причината..
    А ти защо не си им казал/а ?
    И да,има вероятност да те преместят.. Но е възможно да ти дадат последен шанс..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Един приятел имаше около 15 отсъствия и лошо поведение и го накараха да полага обществено полезен труд. Чистеше двора и стаите..

Иначе за твоя случай най-вероятно ще уведомят родител и ще те питат защо и по какви причини отсъстваш
    You are beautiful, like a dream come alive, incredible
    A centerfold miracle, lyrical
    You've saved my life again...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от DaveLombardoMustaine
    Sqnkataa , като гледам колко си "грамотна" , ми се струва , че не бива да те гонят , а напротив - да те накарат да киснеш по цял ден в училище.
    И аз точно си помислих..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    толкова ли сте тъпи сички че не може се оправяте сам

мен ме викаха за 400 извинени и 20 неизвинени миналата година в елитна ! езикова гимназия в пловдив тук ще ти правят проблем

измисли няква ала испанско сериалче история как твоте се развждат и не си на кеф и не ти се чака пред лекарката

В английската ли учиш ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си