- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПОМОЩ !!!
здр. Аз съм на 16год. и уча в айтос.Имам малко над 15 отсъствия и класна е муснала молба за да се явя на педагогически съвет.Въпорса ми е кавко ще ме питат там,всички утели там ли ще са,ще ссе обадят ли на наще и дали има вероятност да ме изгонят от даскалото. моля ви за помоша! Благодаря предварително!![]()
Ами, ако не се лъжа, там са повечето даскали и решават дали да те изгонят или не, но в повечето случеи ти дават последен шанс. Нищо повече.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ще те питат защо отсъстваш
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
А дали ще се обадят на родителите... ???
Въобще трябва ли да писъства и родител с мен... ????
Ама те не знаят ли?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Все още не...
Няма да присъства, но предполагам, че ще уведомят родител..Даже се, чудя защо не са уведомили до сега.. Още при 5 неизвинени се праща уведомително писмо или класната звъни на вашите..
Всички учители присъстват на съвета. И трябва да отидеш ти.. родителите нямат работа на учителския съвет, ама класната ти ще им се обади да им каже, че отсъстваш..
Ако са ти само това провиненията ще ти питат защо отсъстваш, не ти ли е интересно в училище, ще ти почетат малко морал и ще ти дадът шанс като не правиш още отсъствия, разбира се...
Обаче... ако сред учителите има и такива които ще се оплачат... гледай да им се извиниш преди съветаиначе... не знам , става сложно
![]()
Бях на такъв съвет в 9ти клас ... и за мен не свърши добретрябваше да си търся ново у-ще, ама аз освен отсъствия имах и други провинения. Така,че ако е само това - споко
няма да изгонят теб ! Успех
![]()
Sqnkataa , като гледам колко си "грамотна" , ми се струва , че не бива да те гонят , а напротив - да те накарат да киснеш по цял ден в училище.
Родителите не трябва да присъстват на този съвет,но учителката ще им се обади,да ги уведоми за съвета и за причината..
А ти защо не си им казал/а ?
И да,има вероятност да те преместят.. Но е възможно да ти дадат последен шанс..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Един приятел имаше около 15 отсъствия и лошо поведение и го накараха да полага обществено полезен труд. Чистеше двора и стаите..![]()
Иначе за твоя случай най-вероятно ще уведомят родител и ще те питат защо и по какви причини отсъстваш![]()
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again...
И аз точно си помислих..Първоначално написано от DaveLombardoMustaine
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от winterfresh4o
В английската ли учиш ...