.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    На думите "Обичам те" се отговаря ИСКРЕНО. Ако не го чувстваш най-глупавото нещо е да залъгваш човека срещу себе си. Щом любовта е споделена всеки отговаря както го чувства в дадения момент. И "Благодаря" да ми каже, щом виждам в очите му, че ме обича, все ми е тая какви думи ще излязат от устата му.
    Колкото до тея, които биха се обидили на "Мерси", това са хлапетата, които на всеки втори/втора казват "Обичам те", и които не влагат нищо в думите, но за сметка на това очакват любов от другия. Така не става. За да получиш трябва и да дадеш. И важното не е "как да я накараме да повярва", а "как да я накараме да почувства", че я обичаш.

Така че гледайте си работата всички "обичащи". Повечето от вас не осъзнават даже какво казват, изричайки тези думи.
    не става дума да се обиди някой на отговор "мерси" . Примерно обичаш някого и би дал всичко за него/нея и събираш смелост, разкриваш си чувствата и и получаваш отг "мерси" няма да се обидиш, все пак любовта не е задължение, просто ще се почувстваш като първият глупак. затова според мен трява да се каже истината примерно "харесвам те но да говорим за любов е рано " или нео подобно.
    п.с и не става дума за хлапетата дето казват "обичам те" на всекиго пък и на тях много няма да им направи особено впечатление

Тя : Обичам те
    Аз : Знам
    Чукайте се за удоволствие

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от buntar90
    не става дума да се обиди някой на отговор "мерси" . Примерно обичаш някого и би дал всичко за него/нея и събираш смелост, разкриваш си чувствата и и получаваш отг "мерси" няма да се обидиш, все пак любовта не е задължение, просто ще се почувстваш като първият глупак. затова според мен трява да се каже истината примерно "харесвам те но да говорим за любов е рано " или нео подобно.
    п.с и не става дума за хлапетата дето казват "обичам те" на всекиго пък и на тях много няма да им направи особено впечатление
    Защо да се чувстваш като глупак? Както каза любовта не е задължение. Аз като тръгвам да си разкривам чувствата не го правя с цел да чуя същото и от другата страна, а защото съм почувствала нуждата да го кажа.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Една проста и силна прегръдка върши работа
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хохо авторе ... ако не си усетил го казах на шега ... Какво можеш да кажеш на човек към който нямаш чувства а? Че и ти изпитваш същото ли ... така сам се закопаваш ...

Съжалявам не се усетих, че е на шега, и все пак темата е за отговора ако го/я обичаш не ако не го/я обичаш

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. кк Не съм обрънала внимание ...

Град
    `In Hell`
    И аз се обичам В такива ситуации и аз казвам мерси

Цитирай Първоначално написано от selens
    И аз се обичам В такива ситуации и аз казвам мерси
    Ти като една моя фр. цитирам : Ние сме перфекната двойка, той ме обича.. и аз се обичам

Супер фен
    Град
    Своге
    Ебати лигавщините, брат !
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    прегръщаш го/я....понякога нужда от думи няма..то като обичаш някого го чувстваш със сърцето си!Да покажеш любовта си е 1000 пъти по-добре от тея 2 думи,чието значение с времето съвсем се изчанчи и изфалшиви....

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Аз пък като ми кажат ' обичам те ' изстрелвам някво мерси Не знам защо, та дори не осмислям кво са ми казали
    ебахти простата мърша
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    при мама
    Вчера стана.
    Каза ми,че ме обича а аз му отговорих,че и аз го обичам.
    Просто и лесно е,стига само чувствата да са заимни.

Град
    столицата
    На думите "Обичам те" отговаряш : " И АЗ! "
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

отговарям или :
    - и аз те обичам!!!
    или:
    -аз те обичам повече !!! ....

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    мерси...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Монтана
    Аз никога не съм бил с момиче което не обичам, винаги съм обичал приятелката си и кат ми каже "Обичам те" и казвам "И аз теб" или пък "Аз повече"
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от bgroma
    Или казваш само "мерси"
    тва е гадно
    Примерно..
    Човека срещу теб разкрива чувствата си...и ти каже ,,обичам те,, при което ти казваш ,,мерси,, .....не че ще се разсърди...но...ако съм на негово място бих се почувствала тъпо...

Тва си е лично мое мнение де...
    Но бих предпочела да си замълча отколкото да кажа нещо такова, от което знам, че няма да му стане приятно...особенно ако очаква да му се отвърне...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Излишно е да правим холивудски сцени. Прочетете ми подписа.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от bgroma
    Или казваш само "мерси"
    тва е гадно
    Примерно..
    Човека срещу теб разкрива чувствата си...и ти каже ,,обичам те,, при което ти казваш ,,мерси,, .....не че ще се разсърди...но...ако съм на негово място бих се почувствала тъпо...

Тва си е лично мое мнение де...
    Но бих предпочела да си замълча отколкото да кажа нещо такова, от което знам, че няма да му стане приятно...особенно ако очаква да му се отвърне...
    О да !! Мълчанието е мнооооооого добър отговор на 'обичам те'.

трябва да го направите, както си го чувствате

Аз много се дразня,когато някакви фешънчета почнат десет минути след като сме се запознали с "лоф ююю" или "обичкам те".Ама за да не ми се разсърдят отговарям с " И аз".Не с "и аз теб",а само "а аз" (все едно казвам "и аз се обичам")
    Не се озъснават хората.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си