- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да отвърнете на думите "Обичам те"
не става дума да се обиди някой на отговор "мерси" . Примерно обичаш някого и би дал всичко за него/нея и събираш смелост, разкриваш си чувствата и и получаваш отг "мерси" няма да се обидиш, все пак любовта не е задължение, просто ще се почувстваш като първият глупак. затова според мен трява да се каже истината примерно "харесвам те но да говорим за любов е рано " или нео подобно.Първоначално написано от TheBeliever
п.с и не става дума за хлапетата дето казват "обичам те" на всекиго пък и на тях много няма да им направи особено впечатление
Тя : Обичам те
Аз : Знам![]()
Чукайте се за удоволствие
Защо да се чувстваш като глупак? Както каза любовта не е задължение. Аз като тръгвам да си разкривам чувствата не го правя с цел да чуя същото и от другата страна, а защото съм почувствала нуждата да го кажа.Първоначално написано от buntar90
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Една проста и силна прегръдка върши работа![]()
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
Първоначално написано от Hilary_
Съжалявам не се усетих, че е на шега, и все пак темата е за отговора ако го/я обичаш не ако не го/я обичаш![]()
.. ккНе съм обрънала внимание ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз се обичам![]()
В такива ситуации и аз казвам мерси
![]()
![]()
Ти като една моя фр. цитирам : Ние сме перфекната двойка, той ме обича.. и аз се обичамПървоначално написано от selens
Ебати лигавщините, брат !
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
прегръщаш го/я....понякога нужда от думи няма..то като обичаш някого го чувстваш със сърцето си!Да покажеш любовта си е 1000 пъти по-добре от тея 2 думи,чието значение с времето съвсем се изчанчи и изфалшиви....![]()
ебахти простата мършаПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Вчера стана.![]()
Каза ми,че ме обича а аз му отговорих,че и аз го обичам.
Просто и лесно е,стига само чувствата да са заимни.
![]()
На думите "Обичам те" отговаряш : " И АЗ! "
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
отговарям или :
- и аз те обичам!!!
или:
-аз те обичам повече !!! ....![]()
мерси...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Аз никога не съм бил с момиче което не обичам, винаги съм обичал приятелката си и кат ми каже "Обичам те" и казвам "И аз теб" или пък "Аз повече"![]()
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Първоначално написано от bgroma
тва е гадно
Примерно..
Човека срещу теб разкрива чувствата си...и ти каже ,,обичам те,, при което ти казваш ,,мерси,, .....не че ще се разсърди...но...ако съм на негово място бих се почувствала тъпо...![]()
![]()
![]()
Тва си е лично мое мнение де...
Но бих предпочела да си замълча отколкото да кажа нещо такова, от което знам, че няма да му стане приятно...особенно ако очаква да му се отвърне...![]()
![]()
Излишно е да правим холивудски сцени. Прочетете ми подписа.
О да !! Мълчанието е мнооооооого добър отговор на 'обичам те'.Първоначално написано от rusoto_baby_f
![]()
![]()
трябва да го направите, както си го чувствате![]()
Аз много се дразня,когато някакви фешънчета почнат десет минути след като сме се запознали с "лоф ююю" или "обичкам те".Ама за да не ми се разсърдят отговарям с " И аз".Не с "и аз теб",а само "а аз" (все едно казвам "и аз се обичам")![]()
Не се озъснават хората.