.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    или отговор "добре'' и усмивка....
    да :Д но и едно "Благодаря" ще свърши работа
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    абе какво се отговаря и аз се чудя..
    в смисъл някое момче като ми каже, че ме обича...аз също му го казвам (и се старая да звучи правдоподобно)
    защото си представям колко ще ми е кофти на мен, ако аз кажа на някой, че го обичам..а той не каже нищо..
    така че си казвам ''и аз те обичам'', макар, че не е така
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    в смисъл някое момче като ми каже, че ме обича...аз също му го казвам (и се старая да звучи правдоподобно)
    защото си представям колко ще ми е кофти на мен, ако аз кажа на някой, че го обичам..а той не каже нищо..
    Не мога да разбера хората, които разсъждават така. Според теб не е ли по-кофти да разбереш, че човека, който ти казва "Обичам те" не го чувства?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Не мога да разбера хората, които разсъждават така. Според теб не е ли по-кофти да разбереш, че човека, който ти казва "Обичам те" не го чувства?
    точно така.
    Не мога да рабера що за тема изобщо? Къв е тоя наръчник ''как да отвърнем ако случааайно ни се случи да го чуем от НЯКОЙ..'' точно така звучи всичко тва - Отвръща се ако се чувства.Ако не - човека,който ти го е казал ако наистина го изпитва ще приеме една хубава прегръдка и ако стане дума за обичта от ваша страна(която евентуаално още няма) ще му бъде обясненено какво изпитвате вие и така.
    усмивки и любов..

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    точно така.
    Не мога да рабера що за тема изобщо? Къв е тоя наръчник ''как да отвърнем ако случааайно ни се случи да го чуем от НЯКОЙ..'' точно така звучи всичко тва - Отвръща се ако се чувства.Ако не - човека,който ти го е казал ако наистина го изпитва ще приеме една хубава прегръдка и ако стане дума за обичта от ваша страна(която евентуаално още няма) ще му бъде обясненено какво изпитвате вие и така.
    усмивки и любов..
    ++++
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    < 33
    Пф т'ва е много тъпо да ти каже "Обичам те" и ти "Ми мерси " ..
    Ужас ! Само като си представя примерно аз да кажа на гаджето си , че
    го обичам и той да ми изръси "Мерси" или "Добре" .. леле ужас ..
    По-добре се усмихнете,целунете я/го, прегърнете я/го , отколкото да изръсите "Мерси" .. Става много тъпо така .
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами виждам че гаджето ми много държи на мен и може би е влюбен, просто по погледът му си личи и още не ми е казал че ме обича, все пак ходим от една седмица, но сиг ще ми го каже, убедена съм и тъй като аз не мога да му отвърна със същото, просто не мога да му кажа че го обичам, харесвам го, но...и се чудя какво да му кажа, ако той ми го каже нещо по-добро от мерси
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ами виждам че гаджето ми много държи на мен и може би е влюбен, просто по погледът му си личи и още не ми е казал че ме обича, все пак ходим от една седмица, но сиг ще ми го каже, убедена съм и тъй като аз не мога да му отвърна със същото, просто не мога да му кажа че го обичам, харесвам го, но...и се чудя какво да му кажа, ако той ми го каже нещо по-добро от мерси
    Щом искате упътване... > Усмивка > целувка > прегръдка?

Град
    Таити
    според мен няма как предварително да се настроиш ако човека до теб ти каже че те обича какво ще направиш... то от вътре си идва дали да кажеш мерси, да се стреснеш такъв или да кажеш " и аз те обичам" ! дори една целувка или прегръдка вършат работа! ама варианта с "мерси" е малко грубичко... човека си излива чуствата а ти постъпваш като идиот
    There is no right or wrong, only fun or boring

Понякога казвам "и аз", а друг път казвам "аз повече" ;d
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Голям фен Аватара на eminemfenka

---

С бившия ми приятел седяхме на една полянка той ме беше гушнал, а аз се бях втренчила в телефона ми .. и той ме притисна към себе си и каза обичам те и аз: аха и аз .. и не спрях да се ровя

и аз се обичам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си