- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да отвърнете на думите "Обичам те"
абе какво се отговаря и аз се чудя..![]()
в смисъл някое момче като ми каже, че ме обича...аз също му го казвам (и се старая да звучи правдоподобно)
защото си представям колко ще ми е кофти на мен, ако аз кажа на някой, че го обичам..а той не каже нищо..
така че си казвам ''и аз те обичам'', макар, че не е така
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не мога да разбера хората, които разсъждават така. Според теб не е ли по-кофти да разбереш, че човека, който ти казва "Обичам те" не го чувства?Първоначално написано от BigFakeSmile
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
точно така.
Не мога да рабера що за тема изобщо? Къв е тоя наръчник ''как да отвърнем ако случааайно ни се случи да го чуем от НЯКОЙ..'' точно така звучи всичко тва- Отвръща се ако се чувства.Ако не - човека,който ти го е казал ако наистина го изпитва ще приеме една хубава прегръдка и ако стане дума за обичта от ваша страна(която евентуаално още няма) ще му бъде обясненено какво изпитвате вие и така.
усмивки и любов..![]()
++++Първоначално написано от Punisherrr
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Пф т'ва е много тъпо да ти каже "Обичам те" и ти "Ми мерси" ..
Ужас ! Само като си представя примерно аз да кажа на гаджето си , че
го обичам и той да ми изръси "Мерси" или "Добре" .. леле ужас ..![]()
По-добре се усмихнете,целунете я/го, прегърнете я/го , отколкото да изръсите "Мерси" ..Става много тъпо така .
Actions speaks louder then words .. >.<
ами виждам че гаджето ми много държи на мен и може би е влюбен, просто по погледът му си личи и още не ми е казал че ме обича, все пак ходим от една седмица, но сиг ще ми го каже, убедена съм и тъй като аз не мога да му отвърна със същото, просто не мога да му кажа че го обичам, харесвам го, но...и се чудя какво да му кажа, ако той ми го каженещо по-добро от мерси
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Щом искате упътване... > Усмивка > целувка > прегръдка?Първоначално написано от gabi_94
![]()
според мен няма как предварително да се настроиш ако човека до теб ти каже че те обича какво ще направиш... то от вътре си идва дали да кажеш мерси, да се стреснеш такъв или да кажеш " и аз те обичам" ! дори една целувка или прегръдка вършат работа! ама варианта с "мерси" е малко грубичко... човека си излива чуствата а ти постъпваш като идиот
There is no right or wrong, only fun or boring
Понякога казвам "и аз", а друг път казвам "аз повече" ;d![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
С бившия ми приятел седяхме на една полянкатой ме беше гушнал, а аз се бях втренчила в телефона ми .. и той ме притисна към себе си и каза обичам те
и аз: аха и аз .. и не спрях да се ровя
![]()
и аз се обичам...