.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81

Re: Спада му при френска любов

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от VforVendeta
    Цитирай Първоначално написано от sexbomb
    Здравейте Ммм, искам да питам нещо, което ми се случи за първи път.Скоро правих на едно момче french, нООО нещо много се измъчих, всмисъл бързо му падаше.Което дълбоко ме учуди.По принцип момчетата са ми казвали, че, ако правят с мен, много бързо ще свършат, защото ги възбуждам, нотова момче...Кара ме да се питам, възбуждам ли го или проблема е друг.Бързам да кажа, че много бързо го ''поправях'', след като му спадаше...Но вса пак самият факт...

Заглавието на темата трябва да е описателно!
    krem4et0

Фактите показват ,че при поставяне на гениталиите си в устната ти кухина момчето е получило недостиг на кръв в областта на слабините. След като щателно разгледах проблема ти, и направих нужните ми изследвания, вече мога да изкажа компетентното си мнение по поставения ми въпрос.

Това са симптоми само на два проблема които са ми познати:
    1: Момчето е прикрит содомист и се е опитало да осъществи нормален сексуален контакт с човешки индивид от противоположния пол, но е бил неуспешен в старанието си.
    2: Момчето е осъзнало, че си има работа със силно ограничено момиче, с незавидна красота, което е попадало в подобни сексуални сцени много пъти с различни от него самият индивиди и затова е получило силен дискомфорт.

Като заключение ще дам пристрастно мнение: След като анализирах правописните ти умения и богатост на речника, смятам че вариант 1 НЕ Е ВАРИАНТ
    След детайлен анализ на твоите думи разбрах, че говориш доста глупости и само имитираш интелегентно говорене И в думите ти няма много истина
    Горкият той не само че е тъп, ами и се прави на умен.
    По-темата, дай си снимката, че не ми се вярва да си толкова секси, колкото си се описала, да не си поредната сумистка, която се мисли за Памела Андерсън

ами можеби няма кои знае какъв интерес към тебе и за тва така

mi za nego prosto ne si tolkowa wyzbyjda6ta ... mn si se nadyxala ot komplimentite i twa koeto s ati kazwali drygite.. =]
    .. Pebuls ., slunchoo ;]

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от sexbomb
    Свирка му правих, свирка !

=D>
    Особенно ,ако е с цици като на снимката plmn.
    Сезона на дините с мастика кво циклиш и се филмираш ...
    Чистичкия пак е тук... Липсваше ми стерилен

причините за авторката вече са напълно ясни, темата се заключва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си