- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усещате ли кризата?
Няма значеие откъде тръгва цялата работа- фактът е, че ни се е ебава майката. Аз на това му викам криза...Първоначално написано от ZipFail
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Криза има мощно![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абсолютно съгласна ! Защото се говори за криза и сега всеки почва да се плаши и както каза ти - отрязява се на производство, на инвестиции, продажби, консумация...Първоначално написано от ZipFail
да, бе
всичко е защото чък норис си е изтеглил парите от банката, нали?
е така си приказвате... проветрение си праим?
яко интрига, спекулации и световна конспирация ... даже междузвездна!
Телевизиите работят за който плаща...всички сме виждали репортажите на БТВ от типа на 'Какво да ядем във време на криза', 'Как се ходи на море във време на криза', 'Как да акаме по време на криза'..
Банките не фалират просто така ^^
аз смених цигарите от виктори на парламент и си казах че няма да живея 100 години.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
усеща се при нас.. може и по-зле да стане
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
да ева скърните само говорят че има криза ама цените същите, дано ни удари кризата та да има дефлация![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Аз съм баварски хилиардер и мен криза не може да ме хване!![]()
Левски шампион але але!
ъх криза има в дадени сектори.. туризма, строителството + останалите сектори влияещи се МНОГО от теглене на заеми
The Spark
A така ! Така им се пада. Всички тия тъпанари, които строиха наред и опустошиха плаживе и природа нека умрат от глад. Нека изпаднат в дългове и да си блъскат главите.
+111111Първоначално написано от Raybeez
Добре, че дойде тази криза, че да спре безразборното строителство!
Да стоят сега празни хотелите. Баси кефа!
Grumpy old madman
Леле много се кефя. Знаех си, че така ще стане и просто чаках този момент с нетърпение. Искам да гледам фалит след фалит.
ебааго преди 1-2 години, лятото не ходех на почивка, а сега ще ходя втори път до морето, САКАМ ЦЕЛ ЖИВОТ ДА Е КРИЗА!!!
Не я усещам, (дето майка казва, няма финансова криза вкъщи,а концертна) обаче отсега се шашкам за лятото, защото трябва да си намеря постоянна работа и не съм сигурна как ще се оправя
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Да.. От 1 месец не мога да си намеря постоянна работа, живея на морето .. дори и на сезонна не мога да се хвана, защото виждам, че собствениците затъват и няма как да платят заплатите!
Точно така! Така каза моят божествен брат от баварското царство! Ние, мултимилионерите-баварци газим, мачкаме, препикаваме, плюем и унижаваме отрепките, а те ни плащат, за да го правим! Пий, брато, не спирай да пиеш, за да имаш материал за унижение над отрепките!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Левски шампион але але!
2-ма човека с 47 лева, един пъпеш, едно кисело мляко, 200 грама кашкавал и купа картофена салата обиколихме цялото черноморие, една седмица карахме. От Варвара до Варна![]()
Само цигарите си орязах- 3 кутии за тая седмица съм изпушила. Тогава са били по 2 кинта някъде.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
това е защото си абитуриентПървоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
затова ще ходя 2 пъти, иначе не съм ходил от 4 години...Първоначално написано от RAWRRR
Ейш,а аз ко да ям тогава... АЗ викам да живей туризма и тва е...Първоначално написано от Raybeez
Няма ли туризъм, във Варна всичко живо загива - айде, половината от всичко живо... И мен не ме кефи как се прави туризъм, ама... Искам и да ям...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.