.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    По телевизията казват 'криза е, ще се фалира'..хората си теглят парите, спират да купуват, спират да харчат=>намаля се търсенето, намалят се капиталите щото в банките няма пари.. производството се свива, съкращава се персонал, на всички им се е** майката. Масовата психоза върши хубава работа
    Няма значеие откъде тръгва цялата работа- фактът е, че ни се е ебава майката. Аз на това му викам криза...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Криза има мощно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    По телевизията казват 'криза е, ще се фалира'..хората си теглят парите, спират да купуват, спират да харчат=>намаля се търсенето, намалят се капиталите щото в банките няма пари.. производството се свива, съкращава се персонал, на всички им се е** майката. Масовата психоза върши хубава работа
    Абсолютно съгласна ! Защото се говори за криза и сега всеки почва да се плаши и както каза ти - отрязява се на производство, на инвестиции, продажби, консумация...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    да, бе
    всичко е защото чък норис си е изтеглил парите от банката, нали?

е така си приказвате... проветрение си праим?

яко интрига, спекулации и световна конспирация ... даже междузвездна!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Телевизиите работят за който плаща ...всички сме виждали репортажите на БТВ от типа на 'Какво да ядем във време на криза', 'Как се ходи на море във време на криза', 'Как да акаме по време на криза'..
    Банките не фалират просто така ^^

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз смених цигарите от виктори на парламент и си казах че няма да живея 100 години.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    усеща се при нас.. може и по-зле да стане
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    В сърцата на хората.
    България кога е била извън криза. ?

да ева скърните само говорят че има криза ама цените същите, дано ни удари кризата та да има дефлация
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Аз съм баварски хилиардер и мен криза не може да ме хване!
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ъх криза има в дадени сектори.. туризма, строителството + останалите сектори влияещи се МНОГО от теглене на заеми
    The Spark

hottie
    Guest
    A така ! Така им се пада. Всички тия тъпанари, които строиха наред и опустошиха плаживе и природа нека умрат от глад. Нека изпаднат в дългове и да си блъскат главите.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Съжалявам, ама "мъжки полов орган" за българският туризъм... ега измрат от глад всичките тарикати по морето и зимните курорти...

Не криза, а ПРАЗНИК!
    +111111

Добре, че дойде тази криза, че да спре безразборното строителство!
    Да стоят сега празни хотелите. Баси кефа!
    Grumpy old madman

hottie
    Guest
    Леле много се кефя. Знаех си, че така ще стане и просто чаках този момент с нетърпение. Искам да гледам фалит след фалит.

ебааго преди 1-2 години, лятото не ходех на почивка, а сега ще ходя втори път до морето, САКАМ ЦЕЛ ЖИВОТ ДА Е КРИЗА!!!

В България на море не трябва да се ходи.По-добре за тези цени да се отиди до Гърция или Турция.Там определено всичко е в пъти по-добре от тук.Нестига че тука е скъпо ами и мизерно и смотано(в повечето случай).Изобщо не си отговаря на цената .

Не я усещам, (дето майка казва, няма финансова криза вкъщи,а концертна ) обаче отсега се шашкам за лятото, защото трябва да си намеря постоянна работа и не съм сигурна как ще се оправя

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Голям фен
    Да.. От 1 месец не мога да си намеря постоянна работа, живея на морето .. дори и на сезонна не мога да се хвана, защото виждам, че собствениците затъват и няма как да платят заплатите!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    В България на море не трябва да се ходи.По-добре за тези цени да се отиди до Гърция или Турция.Там определено всичко е в пъти по-добре от тук.Нестига че тука е скъпо ами и мизерно и смотано(в повечето случай).Изобщо не си отговаря на цената .
    абсолютно си болен,oт българо-баварското по-хубаво нема! заливам те с кисела баварска урина,пий до дъно,не спирай
    старите баварци казаха СМЪРТ ТУРЦИЯ и затвориха капака,че бързат
    Точно така! Така каза моят божествен брат от баварското царство! Ние, мултимилионерите-баварци газим, мачкаме, препикаваме, плюем и унижаваме отрепките, а те ни плащат, за да го правим! Пий, брато, не спирай да пиеш, за да имаш материал за унижение над отрепките!
    Левски шампион але але!

Малко грешиш

2-ма човека с 47 лева, един пъпеш, едно кисело мляко, 200 грама кашкавал и купа картофена салата обиколихме цялото черноморие, една седмица карахме. От Варвара до Варна
    Само цигарите си орязах- 3 кутии за тая седмица съм изпушила. Тогава са били по 2 кинта някъде.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    ебааго преди 1-2 години, лятото не ходех на почивка, а сега ще ходя втори път до морето, САКАМ ЦЕЛ ЖИВОТ ДА Е КРИЗА!!!
    това е защото си абитуриент
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    това е защото си абитуриент
    затова ще ходя 2 пъти, иначе не съм ходил от 4 години...

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Малко грешиш
    За мен си е така.Ходила съм на море в България,ходила съм и в Турция.И мога да ти кажа,че хиляди пъти предпочитам да отида пак в Турция отколкото на нашето Черноморие.Няма какво да се обяснявам,това си е моето лично наблюдение...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Ще видим какво ще стане, но ми е кеф за всеки кисел тарикат и всяка нацупена сервитутка, които си мислят, че съм им длъжен с нещо... Всеки тарикат с хотелче, където условията не отговарят и грам на претенциите...

Няма чужденци, а българите ги изгонихте с наглата си селяния... 'що стана бе?
    Ейш,а аз ко да ям тогава... АЗ викам да живей туризма и тва е...
    Няма ли туризъм, във Варна всичко живо загива - айде, половината от всичко живо... И мен не ме кефи как се прави туризъм, ама... Искам и да ям...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си