- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на косата
Имам едно проблемче, ако може да се нарече и така.Косата ми е много гъста и къдрава, а аз искам да я изправя(всеки каквото си няма).Проболемът е там, че родителите ми не ми дават да си купя преса, защото съм щяла да си горя много косата.Убеждавах ги, че няма да я изправям всеки ден, но както личи, особен резултат няма.Гледам също така и шампоани, гелове, спрейове и прочие за изправяне на коса, но изобщо не ми се вярва да вършат работа. Пробвала съм с какви ли не четки:широки, тънки, кръгли...НЕ СТАВА.Дърпам, скубя-не. То си се кърдри и това е. Моля Ви, ако някой има идея как мога да я изправя без преса или как мога да убедя росителите си за преса - ПИШЕТЕ!!!![]()
Значии..
Просто им кажи,че много се нуждаеш от преса..и не искаш всеки ден да си къдрава.Малко промяна.Обещай им,че няма да се изправяш всеки ден,защото и ти самата не искаш да си гориш косата много...ии дано да стане.
Има един начин-с ютия.НО определено не го препоръчвам.
Една моя приятелка има ужасно къдрава коса, нейната от корена е на завъртулки. А се изправя! Не е проблема в четката, а в сешоара, трябва ти по-мощен, а не обикновен, и ще стане да я изправиш.
Или отиди на фризиор да ти я изправи.
С ютия нямам намерение и да пробвам!А до сешоара мощен си е има и копче за студен въздух, но май ще продължавам да опявам и да се надявам най-вече ...
Преди да я изправиш със сешоара,си сложи от тези балсами за права коса.Те сами не я изправят,а просто след третиране я държат права.И виж из нета за някое клипче,как се изправя коса с четка и сешоар за по-сигурно,защото може да не се изправяш правилно.Първоначално написано от bori96
![]()
Първоначално написано от BoCupycake
Много благодаря за съвета.За това изобщо не се бях сетила!![]()
Вземи си сешоар,който е специялно за изправяне доколото знам има такъв на Ровента.
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
За нищо.Радвам се,че помогнах.Първоначално написано от bori96
![]()
Не си взимай преса. Карай със сешоара, ще се справиш.
Първоначално написано от BlueCat
Благодаря за съвета, но въпреки това мнннноооого се съмнявам, че такава коса като моята ще се изправи без преса ...Онзи ден си купих шампоан на "Шаума" за поизправяне и засега уж има ефект (е не и пълен), но моля ви продължавайте с идеите!!!
Искам да попитам също според вас ще ми се поизправи ли косата, ако я пусна по-дълга?![]()
Ако ти къдрева колкото и дълга да я пуснеш не ми се вярва да се изправи ..
със сешоара е добър вариант, а ако настояваш за преса поговори с вашите може и да склонят ако ли не можеш да си събираш пари .. аз така правя .. събирам от рождени дни, празници и т.н. и си копувам каквото искам![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
накрай ги да ти купят с керамични приставки :> тя е щадяща и не гори
Ще си улесниш работата, ако си филираш косата.. Една приятелка така направи 2007 година - филира се, изправя се всеки ден.. И така до днес. Че е вредно, вредно е, ама ...
Какво има да се обяснява ?!?Първоначално написано от r0r0
Отиваш на фризьор , и казваш да те филира ...
изобщо не си прави труда да си взимаш тоя сешуар на Ровента..
такава глупост няма,само рекламите и марката са нещо,иначе като цяло абсолютно нищо не прави,камо ли да те изправи...не си давай парите за боклуци.
и аз съм на мнение,че ако наистина искаш преса трябва да убедиш вашите,пък и не виждам причина да не ти дават,то все пак си е твоята коса..на колко си?
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Първоначално написано от NeverTheSame
Ами кажи-речи наближавам 14, но най-накрая ГИ УБЕДИХ ЗА ПРЕСАТААА. Видяха, че няма да ги оставя и се предадоха .
![]()