- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем след браснене на краката
Значи на 16 год. сам тази год. за прав пат реших да си обрасна краката , но след като ги обраснах забелязах , че ми се появиха доста червени папчици![]()
които са ми доста неприятни . Сега се чудя дали да пробвам как ще е с кола маска или някакав депилиращ крем . Ще сам много благодарен на някои които може да ми даде савет как да си махна папчиците. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
![]()
Човек темата не е за този раздел![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
НикакСлед бръснене задължително се появяват. И мене ме дразнят ама тва е няма как... Спокойно с времето тялото ти ще свикне и ще намаляват все повече и повече.... Иначе варянтите са няколко. Кола маска. Отиваш в аптеката и има едни кремове - мажеш се, чакаш известно време, забърсваш и космите падат, но то е като бръсненето - не изкоренява косъма само премахва частта над кожата.... И моля те научи се да ползваш "Ъ" !!!!!!
De-Phazz - Anchorless
Че то и след епилатор се появяват.
Ползвай нещо за след бръснене.
Може и лосион за тяло.Помага.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ок мерси .. някаде бях чел че крем "Здраве" помагал , но още не сам пробвал , а щo се отнася до темата ... сру. , но тожа е наи - разглеждания раздел . Ще сам благодарен на още мнения .![]()
![]()
ТИ СИ МОМЧЕ БЕ ????????????????? ЗА КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СИ БРЪСНЕШ КРАКАТА КАТО СИ МОМЧЕ БЕ ???????????????? Леле ненормални хора ..........
De-Phazz - Anchorless
Всеки с разбиранията си... Ами ако е спортист ? Всеки си решава сам за себе си, не мислиш ли ?!Първоначално написано от Vichko0o
Иначе можеш да се мажеш след бръснене с овлажяващ лосион или да си вземеш нещо за след бръснене, а също така може и с крем Nivea![]()
Come out, come out wherever you are...
И какво от това, че е момче? Вече доста момчета си обезкосмяват краката и не мисля, че има нещо лошо в това.Първоначално написано от Vichko0o
Със машинка за постригване нема проблеми никви пъпки ама растат по бързо.
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
А да предложите нещо за след епилация (червени точки, пъпки, подкожни косми)? Има ли нещо което помага или ако се оставят, после не се ли оправя само?
недей си ги бръсни и проблеми няма да имаш !
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Аз се мажа с лосион за тяло и не ми се появяват червени точкиПървоначално написано от xterm
:P
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Точно.Първоначално написано от westggirl
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
АБЕ ВИЕ ПРОСТИ ЛИ СТЕ,ЛУДИ ЛИ СТЕЕ ИЛИ КАКВО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА?!??!?МНОГО ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е АКО НЕ ТЕ БОДАТ НЯКАКВИ ХРАСТИ ПО КРАКАТА НА МОМЧЕТАТА...КАКТО И НИЕ МОМИЧЕТАТА НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ КОСМАТИ ТАКА И ТЕ НЕ ИСКАТ!!!! СЪВСЕМ РАЗБИРАЕМО Е ПО ДЯВОЛИТЕ
ТОВА СА КРАКА, а не ръцетее...за ръцете вече е фатално, ноо вие просто не знаеете каквооо искате
![]()
![]()
![]()
ако действаш грубо става такапърво ги сапунисай много добре и после минаваш бавничко с остро ножче след това ги мажеш с лосионче
![]()
Всъщност има нещо лошо и то е, че момчетата яко се изпедерастихаПървоначално написано от c0dy
![]()
![]()
Да се върнем на темата... Появяват се ..тва е .. но ако ги минаваш бавно с епилатор или ножче няма да имаш проблем (само ако е с ножче ще тр първо с сапун да ги минеш) .. Задължително след тва ги намажи с нещо защото след време ще ти станат Ужасни!!![]()
![]()
![]()
Като си педал - ще стоиш с червени точки и твай...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ХахааТука обаче доста хора си позволяват да се изказват неподготвени. Това било педераско, онова било педераско. Ми като е педераско тогава ти каква работа имаш в такава тема с неподвеждащо и добре поясняващо съдържание на темата заглавие? Много ще ми е интересно ако отидеш на море в Испания. Там само като те видят какъв косматко си, ще те изритат от плажа, тъй като там 99/100 % са добре поддържани. Добре де. И на тях ли ще кажеш че са гейове и педераси? Или сигурно ще кажеш - "по-добре по нашето черноморие", че поне няма да има кой да ти се смее (засега са още малко хората които се осмеляват да направят подобно нещо).
С две думи - като смяташ че дадено нещо е гейско или някакси или по някакъв начин няма да ти хареса - просто не посещавай темата и не говори глупости! Пък който смята че може да помогне (в случая с епилирането + червени точици) - нека да го направи без излишен спам!
Надявам се да проявиш разбиране и да внимаваш с постовете си в тази тема.
не успя да оправдаеш педерастията, пробвай ПАК!Първоначално написано от xterm
Баща ти бръсне ли си краката?
![]()