.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

проблем след браснене на краката

Значи на 16 год. сам тази год. за прав пат реших да си обрасна краката , но след като ги обраснах забелязах , че ми се появиха доста червени папчици които са ми доста неприятни . Сега се чудя дали да пробвам как ще е с кола маска или някакав депилиращ крем . Ще сам много благодарен на някои които може да ми даде савет как да си махна папчиците. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Re: проблем след браснене на краката

Цитирай Първоначално написано от traininghard93
    Значи на 16 год. сам тази год. за прав пат реших да си обрасна краката , но след като ги обраснах забелязах , че ми се появиха доста червени папчици които са ми доста неприятни . Сега се чудя дали да пробвам как ще е с кола маска или някакав депилиращ крем . Ще сам много благодарен на някои които може да ми даде савет как да си махна папчиците. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Човек темата не е за този раздел
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Никак След бръснене задължително се появяват. И мене ме дразнят ама тва е няма как... Спокойно с времето тялото ти ще свикне и ще намаляват все повече и повече.... Иначе варянтите са няколко. Кола маска. Отиваш в аптеката и има едни кремове - мажеш се, чакаш известно време, забърсваш и космите падат, но то е като бръсненето - не изкоренява косъма само премахва частта над кожата.... И моля те научи се да ползваш "Ъ" !!!!!!
    De-Phazz - Anchorless

Че то и след епилатор се появяват.
    Ползвай нещо за след бръснене.

Може и лосион за тяло.Помага.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

ок мерси .. някаде бях чел че крем "Здраве" помагал , но още не сам пробвал , а щo се отнася до темата ... сру. , но тожа е наи - разглеждания раздел . Ще сам благодарен на още мнения .

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    ТИ СИ МОМЧЕ БЕ ????????????????? ЗА КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СИ БРЪСНЕШ КРАКАТА КАТО СИ МОМЧЕ БЕ ???????????????? Леле ненормални хора ..........
    De-Phazz - Anchorless

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    ТИ СИ МОМЧЕ БЕ ????????????????? ЗА КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СИ БРЪСНЕШ КРАКАТА КАТО СИ МОМЧЕ БЕ ???????????????? Леле ненормални хора ..........
    Всеки с разбиранията си... Ами ако е спортист ? Всеки си решава сам за себе си, не мислиш ли ?!

Иначе можеш да се мажеш след бръснене с овлажяващ лосион или да си вземеш нещо за след бръснене, а също така може и с крем Nivea
    Come out, come out wherever you are...

аз пък няма косми...

Град
    Варна
    И какво от това, че е момче? Вече доста момчета си обезкосмяват краката и не мисля, че има нещо лошо в това.

И аз съм против малко е гейско!
    А и м/у научете се да пишете!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    Монтана
    Със машинка за постригване нема проблеми никви пъпки ама растат по бързо.
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

А да предложите нещо за след епилация (червени точки, пъпки, подкожни косми)? Има ли нещо което помага или ако се оставят, после не се ли оправя само?

Град
    between the stars ,,
    недей си ги бръсни и проблеми няма да имаш !
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Цитирай Първоначално написано от xterm
    А да предложите нещо за след епилация (червени точки, пъпки, подкожни косми)? Има ли нещо което помага или ако се оставят, после не се ли оправя само?
    Аз се мажа с лосион за тяло и не ми се появяват червени точки
    :P
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Мега фен Аватара на EarthShaker
    хомосексуалист

Цитирай Първоначално написано от westggirl
    недей си ги бръсни и проблеми няма да имаш !
    Точно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

АБЕ ВИЕ ПРОСТИ ЛИ СТЕ,ЛУДИ ЛИ СТЕЕ ИЛИ КАКВО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА?!??!? МНОГО ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е АКО НЕ ТЕ БОДАТ НЯКАКВИ ХРАСТИ ПО КРАКАТА НА МОМЧЕТАТА...КАКТО И НИЕ МОМИЧЕТАТА НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ КОСМАТИ ТАКА И ТЕ НЕ ИСКАТ!!!! СЪВСЕМ РАЗБИРАЕМО Е ПО ДЯВОЛИТЕ ТОВА СА КРАКА, а не ръцетее...за ръцете вече е фатално, ноо вие просто не знаеете каквооо искате

^ млъквай бе, прозорливата

ако действаш грубо става така първо ги сапунисай много добре и после минаваш бавничко с остро ножче след това ги мажеш с лосионче

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от c0dy
    И какво от това, че е момче? Вече доста момчета си обезкосмяват краката и не мисля, че има нещо лошо в това.
    Всъщност има нещо лошо и то е, че момчетата яко се изпедерастиха

Да се върнем на темата... Появяват се ..тва е .. но ако ги минаваш бавно с епилатор или ножче няма да имаш проблем (само ако е с ножче ще тр първо с сапун да ги минеш) .. Задължително след тва ги намажи с нещо защото след време ще ти станат Ужасни!!

Като си педал - ще стоиш с червени точки и твай...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Хахаа Тука обаче доста хора си позволяват да се изказват неподготвени. Това било педераско, онова било педераско. Ми като е педераско тогава ти каква работа имаш в такава тема с неподвеждащо и добре поясняващо съдържание на темата заглавие? Много ще ми е интересно ако отидеш на море в Испания. Там само като те видят какъв косматко си, ще те изритат от плажа, тъй като там 99/100 % са добре поддържани. Добре де. И на тях ли ще кажеш че са гейове и педераси? Или сигурно ще кажеш - "по-добре по нашето черноморие", че поне няма да има кой да ти се смее (засега са още малко хората които се осмеляват да направят подобно нещо).

С две думи - като смяташ че дадено нещо е гейско или някакси или по някакъв начин няма да ти хареса - просто не посещавай темата и не говори глупости! Пък който смята че може да помогне (в случая с епилирането + червени точици) - нека да го направи без излишен спам!

Надявам се да проявиш разбиране и да внимаваш с постовете си в тази тема.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Цитирай Първоначално написано от under_black_sky
    АБЕ ВИЕ ПРОСТИ ЛИ СТЕ,ЛУДИ ЛИ СТЕЕ ИЛИ КАКВО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА?!??!? МНОГО ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е АКО НЕ ТЕ БОДАТ НЯКАКВИ ХРАСТИ ПО КРАКАТА НА МОМЧЕТАТА...КАКТО И НИЕ МОМИЧЕТАТА НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ КОСМАТИ ТАКА И ТЕ НЕ ИСКАТ!!!! СЪВСЕМ РАЗБИРАЕМО Е ПО ДЯВОЛИТЕ ТОВА СА КРАКА, а не ръцетее...за ръцете вече е фатално, ноо вие просто не знаеете каквооо искате

шшш, тихичко

авторе, ти обичаш ли да си брАснеш краката?

Цитирай Първоначално написано от xterm
    Хахаа Тука обаче доста хора си позволяват да се изказват неподготвени. Това било педераско, онова било педераско. Ми като е педераско тогава ти каква работа имаш в такава тема с неподвеждащо и добре поясняващо съдържание на темата заглавие? Много ще ми е интересно ако отидеш на море в Испания. Там само като те видят какъв косматко си, ще те изритат от плажа, тъй като там 99/100 % са добре поддържани. Добре де. И на тях ли ще кажеш че са гейове и педераси? Или сигурно ще кажеш - "по-добре по нашето черноморие", че поне няма да има кой да ти се смее (засега са още малко хората които се осмеляват да направят подобно нещо).

С две думи - като смяташ че дадено нещо е гейско или някакси или по някакъв начин няма да ти хареса - просто не посещавай темата и не говори глупости! Пък който смята че може да помогне (в случая с епилирането + червени точици) - нека да го направи без излишен спам!

Надявам се да проявиш разбиране и да внимаваш с постовете си в тази тема.
    не успя да оправдаеш педерастията, пробвай ПАК! Баща ти бръсне ли си краката?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си