- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- странни случки по време на изпит
е със сигурност и във форума има хора;които са били анулирани от изпита поради нещо нередно.. или са си забравили личните карти;документите ... и т.н.![]()
интересно ми е за такива случки![]()
![]()
разкажете![]()
![]()
Аз не съм имала такива случки.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Госпожата ми по математика ни разказа как едно момиче решило голяма част от задачите на изпита, но не пренасяло направо отговорите на бланката. След катъо свършила започнала да ги отбелязва, но с един по-напред. Не се усетила въобще (чудя се как след като за 50-тата задача не й останал отговор) и имала 3, 800.
![]()
Същата учителка ни е разказвала и как много често ученици решават вярно задачата, но ограждат грешен отговор. Предупреждавала ни е и милиони пъти да не подсказваме на никого, да не слагаме никакви знаци по листите и да не слушаме, ако някой подсказва за отговора на дадена задача, защото често подсказва грешно нарочно.![]()
Това е общо взето.![]()
една позната няма да кандидатства,,защото беше забравила да си подаде документите..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ммм да и в нашия клас има такива случаиПървоначално написано от TheGirlNextDoor
и аз минала година съм правила номера със заграждането с едно напред..добре,,че беше на пробен ;D
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Едно момиче си поля листа с вода... направиха й проблем, но след това беше всичко ок, оправиха се все някак.
Класната беше разказвала, че едно момиче припаднало по средата на изпита.. от притеснение.
аз съм изрядно дете
иначе, на един съвсем скорошен изпит,
квестора ни беше някакъв такъв "снощен"
иии...заспа до вратата![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Това беше на психо теста,не теста беше някакъв логически
и така казват никой да не гледа задните страници..
изведнъж се чува едно мощно..айде у лево бе квесторе![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
а сетих се за още нещо,
значи преди 2 седмици някъде, бях на пробен изпит по английски
и нали има някакво условие там да не се разлистват листовете с въпросите, тааа квесторката ни взе на едно момче риидинга и почна да го разглежда и той и се скара, че така нарушава правилата и тя се сдуха някакво жената![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз като кандидатствах за гимназия... и по време на изпита на прозореца се лепна една баница![]()
В съседната стая на днешния изпит, едно момче повърна от притеснение.
Първоначално написано от Sintya
ОМФГ!! И АЗ ТАКА!!!Ама аз пък си и обърках егн... Хубаво,че квестора бе свестен и ме подсети за ЕНГ, а преразказа ( след като раздадоха тестовете ) го останви на джама да се суши...
После ест ги почерпих с шоколадче![]()
и като не кандидатстват кво ставаПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
omgПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
![]()
На нас днес едната ни квесторка за малко да се удари във вратата.. А другата се заклещи между първия чин и бюрото![]()
ако ви кажа днеска на изпита къф гаф направих ... направо диг няма да ми повярвате![]()
![]()
таа първата ми грешка беше, че си сбърках името пак после дироктора дойде, за да ми каже дали мога да си поправя името![]()
а от там нататък може да си представите кво съм писал ..
Това нещо толкова голямо ли трябва да бъде, че чак да не ти повярваме?Първоначално написано от Mastta
Аз като правих преди един изпит, на него половината си бяха сбъркали ЕГН-тата и си бяха писали имената на листовете..
![]()
аз размених последните 2 числа на ЕГН-то![]()
ама то беше поправимо зарди самите цифрички
![]()
Аз пък се оспах за изпита по математика.Ама всичко беше наред, де. Никой не смее да започне без мен.
![]()
![]()
на тест даскало нали си пишем имената и класа и аз незнам защо се обърках ли заблях ли се и след малко се усещам че съм писала "7 клас" а съм 9.и показвам на френдката и се кикотим и тя се забля да се кикоти и написа на теста си мойто имедобре че беше на тест в даскало обикновен а не на тия важните
банната ;(