.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на xoxi
    Не съм чела всички тук, ще извиняваш ако се повтарям

Колко е малко ?
    Научи го на някои навици.. Като те ухапе му се скарай и даже може да го удариш, но лекичко..
    И спря да се върти за миг земята..

малките кученца се удрят леко с весник и ако те ухапе му хващаш носа

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    В краен случей,можеш и да го отровиш.
    Ти да не си полудяла,кво е виновно кученцето,че да го трови? По тая логика да утрови и техните щот са и зели кученце (нали те са виновни ) ....
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Ако не може да реши проблема по друг начин.Ако е опитала всичко и все пак няма резултат,може просто да премахне проблема.
    Някой да не си помисли,че не обичам животните ;D .Обичам ги,ама понякога...
    Всъщност с много труд и любов,кучето може да се превъзпита,защото е много важно как е възпитано.Като е малко по-лесно.
    Не вярвам да решиш да го отровиш,но и това е начин...

и аз имах 1 куче само,че от 1-2 години някъде.Случи се така,че роди и всички кучета бяха изхвърлени ня място където за 1 ден ще умрът и няма кой да ги намери.Преди 1 месец пък махнаха и голямото куче (защото никой не се грижел за него и такива)Сега пък ще ми докарват някво куче пинчер (мразя такива) и ми викат що не ссе радваш

за какво трябва ДА осмъртявате горкото ку4е.Какво ви е виновно то няма смисъл да се правите на много голяма работа.Какво ти е виновно то че не се спогажда6 с него.как може вооб6те дА ВИ хрумне да го убивате.Даите го на някого а както разбрах ве4е си около 1 година с него.6те го заоби4а6 поживеи с него и 6те жиди6 4е не е толкожа зле пук и на ку4етата трябжа да се формира хаактер!Много добре ми про4етете думите!Ку4е или каквото и да е не трябв а да се убижа за6тото току така ти пре4и
    Цветослав Радков

Цитирай Първоначално написано от Gerityyy08
    за какво трябва ДА осмъртявате горкото ку4е.Какво ви е виновно то няма смисъл да се правите на много голяма работа.Какво ти е виновно то че не се спогажда6 с него.как може вооб6те дА ВИ хрумне да го убивате.Даите го на някого а както разбрах ве4е си около 1 година с него.6те го заоби4а6 поживеи с него и 6те жиди6 4е не е толкожа зле пук и на ку4етата трябжа да се формира хаактер!Много добре ми про4етете думите!Ку4е или каквото и да е не трябв а да се убижа за6тото току така ти пре4и
    Истини изричаш, ама това направо ме уби, като се има в предвид.. ъъъм ... езикът, на който пишеш.

Мега фен Аватара на teenems
    аз имах вълнист папагал умря и същия ден си купих нов. моят случай е по-различен ,щото папагал все пак ,но и към най-малкото се привързваш . а аз го имах 3 месеца

според мен родителите ти са искали да те зарадват като са ти купили починалото куче ,едва ли веднага си го заобичала . сигурна съм,че и то те е хапало .просто се опитай да се привържеш към него ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си