.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Развито шесто чувство или нещо друго...

Здравейте! От около 2-3 години имам едни сънища които от части се сбъдват, но преди няколко месеца започнах да сънувам заметресения (които в рамките на няколко дена след това стават), наводнения, че умират мои познати(след няколко дена на всички им се случваше нещо лошо...) и още такива неща. Но сега стана по-зле: събуждам се сутрин и знам какво ще стане(знаех коя тема ще ми се падне на изпита, знаех че ще вали град, знаех че хазяина ще дойде за наема...)
    Пишете какво мислите и с кого мога да се консултирам без да ме помисли за луда и моля без коментари от сорта на "Върви на психиатър"
    Благодаря предварително

Във всеки случай не отивай на ясновидец или психиатър, защото надали може да ти помогнат. Ако искаш пиши на лично ще измислим нещо
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Нормално е. И аз сънувах точно колко ще имам на матурите в деня преди излизането на резултатите. Създадох си няколко теории относно тая тема, но избягвам да ги пиша заради " коментари от сорта на "Върви на психиатър" "
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Не се притеснявай. Даже може да развиваш това. Според мен е ценно. Не ходи на психиатър. Нямаш нужда. Не е спихичен проблем, а именно развито шесто чувство. И по-добре не го споделяй мн, за да не те помислят за странна. Бъди предпазлива и го развивай, вслушвай се в него и не се плаши, защото е съвсем нормално. Проявило се е може би защото си чувствителна или поради др ситуация, която емоционално ти е въздействала силно. Води си дневник на сънищата. Записвай всичко, което сънуваш. Това ще помогне да видиш какво точно си имала като дадена информация и доколко се сбъдва. Каквото и да сънуваш, щом го помниш на сутринта, си го запиши. Може да ти потрябва някога и да ти даде някой отговор. Но ако се чувстваш по-сигурна, ако отидеш на психолог, отиди, но според мен няма нужда, понеже нищо ти няма. А и едва ли е от компетентността на психолога. И споко

Нормално е,нищо странно.Даже и аз сънувам понякога такива сънища.Съгласна съм с горното мнение:води си дневник...така поне можеш да следиш нещтата,които стават.

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Спри да гледаш Спайдърмен и се стегни малко.
    Шесто чувство... кой е по - луд? Ти или тези, които ти вярват...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Само аз ли си нямам дарба ?

Само аз ли си нямам дарба ?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Развито шесто чувство или нещо друго...

Цитирай Първоначално написано от inlove9006
    Здравейте! От около 2-3 години имам едни сънища които от части се сбъдват, но преди няколко месеца започнах да сънувам заметресения (които в рамките на няколко дена след това стават), наводнения, че умират мои познати(след няколко дена на всички им се случваше нещо лошо...) и още такива неща. Но сега стана по-зле: събуждам се сутрин и знам какво ще стане(знаех коя тема ще ми се падне на изпита, знаех че ще вали град, знаех че хазяина ще дойде за наема...)
    Пишете какво мислите и с кого мога да се консултирам без да ме помисли за луда и моля без коментари от сорта на "Върви на психиатър"
    Благодаря предварително
    аа... това за хазяина и аз да бях на квартира, бих знаел кога ше идва... виж ся, нормално е да се случат някои неща... аз от личен опит знам, че мога да управлявам сънищата си, така че няма страшно, това е една лоша шега на съдбата... просто малшанс

Re: Развито шесто чувство или нещо друго...

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от inlove9006
    Благодаря предварително
    аа... това за хазяина и аз да бях на квартира, бих знаел кога ше идва... виж ся, нормално е да се случат някои неща... аз от личен опит знам, че мога да управлявам сънищата си, така че няма страшно, това е една лоша шега на съдбата... просто малшанс
    Хазяина беше в чужбина...

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Ако ще и на Марс да е, за пари ще се върне
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Ако ще и на Марс да е, за пари ще се върне
    много добре казано, браво, желязна логика

Според мен става въпрос за съвпадения. На мен също ми е случвало да сънувам нещо и на другия ден да се случва нещо подобно. Ама да се вкарваме във филм за дарби, шесто чуство и паранормални простотии, ми се струва прекалено.

@ jozy

Недей да отричаш неща, които не разбираш...разбира се, че не става въпрос за съвпадение. На мен ми се е случвало да сънувам човек, който не съм виждала от години.....и на другия ден да се видим

Re: @ jozy

Цитирай Първоначално написано от bubka33
    Недей да отричаш неща, които не разбираш...разбира се, че не става въпрос за съвпадение. На мен ми се е случвало да сънувам човек, който не съм виждала от години.....и на другия ден да се видим

Това пак е съвпадение Ти на какво го отдаваш - на силно биополе или повечко "Досиетата Х"..

@ jozy

Ха, на Досиетата Х разбира се!
    Ти се шегуваш, но и аз разбирам кога ще вали - баба ми я заболяват коленете...И ако това не е 6 чувство

Е, ти сигурно познаваш повече от Деси Банова Но сериозно. Според мен хората си умират да търсят свръхестествени неща в най-обикновенни случки. За мен това няма никакъв "сми"

А на боб можеш ли да гледаш?

:)

Боб, леща, каквото дойде - кафе, капучино, чай, но задължително черен!

Има такъв момент да ти кажа, още от древни времена хората търсят отговори на на нещата, които не могат да си обяснят......

Тук е интересно да се поразсъждава върху тезата на Фройд за сънищата....

Неговата теория ми е любима, всичко на подсъзнателно ниво е свързано със секса

Абе да ти кажа, като гледам днешната младеж, не е далеч от истината.

Да не говорим , че всички са юрош на трастиката , а последствията...ще мислим после

Еми някои се е... , заради шестото чувство Като погледнеш реално всичко може да се обясни с шесто чувство, а?

Повече от фен
    На мен така ми се получаваха съвпадения- с мисли- и свърших в психиатричното. Недей си фантазира.

Между другото Досиетата Х е много, много добър сериал.

че ще ти разбитайкат шестото чувство със сладки хапчета
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Цитирай Първоначално написано от Hysteric_Bitch
    На мен така ми се получаваха съвпадения- с мисли- и свърших в психиатричното. Недей си фантазира.

Между другото Досиетата Х е много, много добър сериал.

че ще ти разбитайкат шестото чувство със сладки хапчета
    Ти пък кога си била в психиатрия
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    У дома :Р
    И аз преди няколко месеца бях така - сънувах глобални земетресения, наводнения, катастрофи, изоставени гари и по дяволите във всички сънища съм била сама във всякакъв смисъл.
    I will never let you fall
    I'll stand up with you forever
    I'll be there for you trough it all
    Even If saving you sends me to Heaven ...

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от TheDarknessAngel
    И аз преди няколко месеца бях така - сънувах глобални земетресения, наводнения, катастрофи, изоставени гари и по дяволите във всички сънища съм била сама във всякакъв смисъл.
    Виж си ника и пак помисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си