майка ми пръска преди 2-3 години с РЕГЕНТ((REGENT)) и досега не съм видяла хлебарка ((да чукна на дърво)) Има го в селскостопанските аптеки цената май му беше около 2 лева, като количеството прахче стига за третиране на няколко стаи. Разреждате в бутилка от Coca-Cola примерно, навивате и пулвелизатор от течност за стъкла и прозорци (резбата е същата). Пръскате основно по дървените мебели, ъгли, под, банята около тръбите, вратите и др. тъмни и влажни места. Внимавайте обаче със съдовете за храна и хран. продукти! Не, че някой досега се е натровил, но все пак...
Ефекта е следнията - първата седмица след третирането хлебарките значително органичават движенията си из помещенията, на втората седмица се виждат трупове на неуспелите да емигрират в необработени стаи хлебарки. Всъщност не са трупове, а все още живи почти парализирани хлебарки, които са странно подути и с доста по-тъмен цвят от обичайното - за няколко часа умират. На третата седмица се вижда някоя друга съвсем малки хлебарки, които се движат без каквато и да е координация. И накрая изчезват напълно (( при нас с години. ))
В аптеката искайте да ви пообяснят защото мисля че беше опасен за животни. Питайте все пак!
Изпитано е най-вече от студентите (( в студентски сайт разбрах за този препарат щото нали при тях има АДСКИ много .. виждал съм))
Колкото до райд и др. такива...изобщо не се подвеждайте да живее!!!РЕГЕНТ!!!
Нали ви казвам аз имах ужас от тях. И в мояа стая имаше. Препоръчвам го! Адски ефективно е. Успехх.
мерсиии тя майка вика че трябвало да купим някакъв препарат ама го имало само в селскостопанските аптеки, сигурно за това става въпрос.