.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 281
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Веднъж на среща с момче се наложи да платя 1лв на жълти стотинки Кофти беше..
    После той ме изпраща до нас (първа среща беше) и не познаваше квартала, че после ми се обаждаше да изляза да му покажа откъде може да си тръгне.. Изведох го на главната улица и той вика "Ай ся ще те изпратя" - Тръгнахме пак към нас и преди да се прибера не пропусна да попита 2 пъти за пътя После пък беше забавно ;] То това не е точно изцепка ама сега за това се сетих
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Не е точно гаф,но не се сещам за друго :P Бях с гаджето (сега вече ми е бивш) и нали легнал и аз отгоре му и ме беше хванал за кръста и ми вика: "Край не те пускам!" ..Седях така 10-15 мин и почна да ми писва и го хванах за врата уж че ще го душа и му викам :"Айде пускай ме вече да не ставам лоша" и реши да не ме пуска и тръгнах леко да го стискам за врата а той понеже е пушач като се задави и спря да дишаа ,целия почервеня ..А аз шматката седя го гледам от горе и му бия шамарчета и му викам : "добре ли си ?А а кво ти стана бе?!" Усетих се ,че трябва да стана от него , изправих го а той през сълзи миличкия вика : "Не мога да дишам" ... Тогава почнах да си мисля план каде да крия трупа направо Е оправи се в крайна сметка нямаше нужда да хващам една голяма лопата до нас и да почвам да копая

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от SexyDqvolche
    Не е точно гаф,но не се сещам за друго :P Бях с гаджето (сега вече ми е бивш) и нали легнал и аз отгоре му и ме беше хванал за кръста и ми вика: "Край не те пускам!" ..Седях така 10-15 мин и почна да ми писва и го хванах за врата уж че ще го душа и му викам :"Айде пускай ме вече да не ставам лоша" и реши да не ме пуска и тръгнах леко да го стискам за врата а той понеже е пушач като се задави и спря да дишаа ,целия почервеня ..А аз шматката седя го гледам от горе и му бия шамарчета и му викам : "добре ли си ?А а кво ти стана бе?!" Усетих се ,че трябва да стана от него , изправих го а той през сълзи миличкия вика : "Не мога да дишам" ... Тогава почнах да си мисля план каде да крия трупа направо Е оправи се в крайна сметка нямаше нужда да хващам една голяма лопата до нас и да почвам да копая
    хаха леле това ме уби

И аз така веднъж уж на шега го хапя ама той се дръпна и аз как го захапахх .... ;Хх после не ми говори 1 час
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Супер фен Аватара на Shia
    Първа среща.Идва негов приятел и вместо да се сближим и нещата да потръгнат ми обясняваха с подробности за джанти,каросерии и предници+момичета

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Първа среща.Идва негов приятел и вместо да се сближим и нещата да потръгнат ми обясняваха с подробности за джанти,каросерии и предници+момичета
    Хахах те са били доста в час момчетата
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SexyDqvolche

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Сетих се за още една. Беше късно вечер и се разхождахме, както винаги. Лафим си... и изведнъж той ми пусна ръката, изгледа ме някво странно и ми каза:Ооо, кво се занимавам?!Тръгвам си!
    Обърна се и тръгна.
    И аз:
    Глътнах си граматиката.
    И след няколко крачки той се обръща и почва да се хили. Чак тогава се усетих, че е било базик.
    И аз ще го пробвам, нали може?!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    сууупер било ти е яко!

Изцепки съм имала доста, ама поне пичовете бяха луди глави, та се смяхме заедно... Иначе веднъж помня,че закъснях с 1 час, при което момчето ме събуди като ми звънна и после в едно кафе успях да си обърна сладоледа върху краката, но забавното беше, че той пък си го лепна на носа! И все пак беше гаф.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зарибявахме се отдавна с едно момче ... ии изпраща ме той на спирката целува ме .. а трамвая идваше ... та казвам му чао ии се затичах, за да си хвана трамвая ... ии точно пред мен вратите се затвориха и аз изкрещях ... "Неееееее!!!" ... Иии ми беше супер неловко ... Останах да си чакам другия с него ...

Хахахах сега се сетих за още едно, не е точно гаф за мен,но за него пред приятелите му... Беше коледа и се чудих кво да му подаря и в крайна сметка измислих да му подаря прашки (женски -на базик ) :P и се сабрахме и го накарах да си извади подаръка пред приятелите Бяха черни с розовооо Малко ми се ядоса за дето го изложих ,но пък му подърих и друг подарък после :P

Добре, и аз се сетих за една. Малко е тъпичка, но става.
    Беше преди година и нещо. Бях с тогавашния си приятел. Бяхме седнали на някаква пейка и си говорехме нещо, смяхме се... и аз тъкмо да стана и така се изръсих. Голям срам беше
    Изръси?
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Повече от фен
    със сегашният ми приятел сме имали страшно много изцепки и неловки ситуации. В момента се сещам само за 2. Значи ходехме от известно време около месец някаде не повече и понеже той всеки път си ме изпраща и този път не беше по различно. Тръгнахме към и нас и по едно време ми вика: Олеее как ти беше името Много тъпо ми стана.За секунди наистина ми беше забравил името.
    Веднъж нещо се закачахме, много се бяхме разлигавили и понечваме да се целуваме и си ударихме зъбите, много гадно беше ама мн се смяхме
    внучка мИчта

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Луди сте!
    Reality is wrong. Dreams are for real

Град
    Непостоянно
    Аз тия да не ги познавам, че съм имала същата ситуация
    а да.. говореха и колко е богата баба му и ше си напраи покрив от злато..
    мда.
    .!.

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Аз тия да не ги познавам, че съм имала същата ситуация
    а да.. говореха и колко е богата баба му и ше си напраи покрив от злато..
    мда.
    покрив от злато бая филми е гледал
    Actions speaks louder then words .. >.<

Истории много..Един път съм с едно момиче сме в басейна и се целуваме нали ама е малко нисичка,някой нещо направи и една вълничка като ни дойде точно отстрани,тя се задави,почна да кашля като луда,аз полудях и ,а иначе често сме си удряли зъбите. Един път се разхождаме в една гора с едни приятели и виждаме едни момичета който вървят под нас на долната пътека. Аз едната си я харесвах ама не се познавахме и викам са да я впечатля ще мина бързо напряко м/у дърветата. Почвам аз да тичам нали, ама се спънах в един корен, като се фърлих, некви салта и падам пред тях точно, те се скъсаха да се смеят и момичетата и приятелите ми. Ама само тя ми подаде ръка да се изправя и да види как съм, запознахме се и...

Град
    По балкана някъде..
    Бях на един купон и се зарибих с едно момиче и бързо да намерим някаква свободна стая с легло вътре. Та намерихме ама вътре някакво малко детско легло на два етажа.. та легнахме на долното легло обаче аз само си трясках главата на горното, удрях си лактите постоянно в колоните кадето държат горното легло бях като в тясна кутия.. на нея и беше така е г/д удобно , защото си беше нисичка ама аз си се падам по висок.. И постоянно се чуваше "тряс" "фрас" и само момичето ме питаше през една минута "абе добре ли си?"
    ACϟDC

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Elika
    Добре, и аз се сетих за една. Малко е тъпичка, но става.
    Беше преди година и нещо. Бях с тогавашния си приятел. Бяхме седнали на някаква пейка и си говорехме нещо, смяхме се... и аз тъкмо да стана и така се изръсих. Голям срам беше
    Изръси?
    Изръсих=Паднах
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

падане в шадраван как ви звучи?

Скайп - dark_elf2

ооо и аз съм имала много случки сега се сещам за няколко...значи отиваме аз и една приятелка на кафе с две момчета като приятелката ми се надява да тръгне с едното момче и сядаме нали поръчваме си и по едно време крачето на стола се счупи и като паднах обарнах и кафета и коли всичко..майкооо такъв срам бешеее и те като започнаха да се смеяят още повече ме досрамя 30 минути не спряха да се хилят като ненормални голям срам
    друга случка ...отиваме три момичета и две момчета на басейн и то отстрани мокро нали и аз кво се разбягах и като се истърсих малеее като отворих очи 2-3 секyнди виждах черно голям срам и после цяла седмица ме боля гъзъ от тос цимент

като се сетя за нещо друго ще пиша

сетих се за още една ....около една седмица се зарибявах с едно момче и вече нали ще излизаме ама той нямаше нищо общо със снимките..на снимките беше хубав а на живо ужас и вече ше ме изпраща и ми каза "много те харесвам ай да ходим"и аз седя мислих около една минута и само както седя седя и се изцепих "не!!много си грозен"и се обарнах и си тръгнах ...толкова тъпо му стана на момчетооо после ме беше блокнал в скайп аха навсякаде

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от bonboncho
    сетих се за още една ....около една седмица се зарибявах с едно момче и вече нали ще излизаме ама той нямаше нищо общо със снимките..на снимките беше хубав а на живо ужас и вече ше ме изпраща и ми каза "много те харесвам ай да ходим"и аз седя мислих около една минута и само както седя седя и се изцепих "не!!много си грозен"и се обарнах и си тръгнах ...толкова тъпо му стана на момчетооо после ме беше блокнал в скайп аха навсякаде
    rofl зла си
    ACϟDC

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    rofl зла си
    Кофти си го отрязала
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Взе да ми падаш в очите Бонбончо
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си