.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 281
    bonboncho - мацо въздържай се мъничко...

Иначе... относно моята издънка... еми сега човещинка си беше... бях с едно мноооооого готино момиче навънка ... иии просто нямаше как да не се надигне младото "торпедо" за прицел ... най-лошото беше ,че се дигна в страшно неудобна позиция в цефта (дънките) и страшно болеше... та реших да наместя така ,но в същия момент гледам на друга посока сякаш нищо не се случва а през това време и мацката ме гледа и ми се смее... лелеееее бетонирах се от срам като се усетих защо се смее от тогава се научих ако има пак извънредни моменти да се въртя докато не го наместя ^^

Бяхме на кафе с едно момче и сервитьорката ни носи поръчката аз си взимам студения чай да отпия и се оливам .... Добре ,че полата ми беше черна и не си личеше после.

Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    Иначе... относно моята издънка... еми сега човещинка си беше... бях с едно мноооооого готино момиче навънка ... иии просто нямаше как да не се надигне младото "торпедо" за прицел ... най-лошото беше ,че се дигна в страшно неудобна позиция в цефта (дънките) и страшно болеше... та реших да наместя така ,но в същия момент гледам на друга посока сякаш нищо не се случва а през това време и мацката ме гледа и ми се смее... лелеееее бетонирах се от срам като се усетих защо се смее от тогава се научих ако има пак извънредни моменти да се въртя докато не го наместя ^^
    ахахаха това беше много добро
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    На втората среща със сегашния ми приятел той тръгна да ме целува,но аз му казах,че не искам,защото не съм си мила зъбите и имам лош дъх...Още ми го натяква,ама...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

На първата среща загубех ума и дума

гафове? хмммммммммммммммм.. преди време излизах с едно момче от моето даскало и първия път когато дефакто "флиртувахме" той ме изпрати до вратата в която имах английски.... спомям си че имах някакъв гердан с голяма синя пеперуда и момчето посегна да я пипне обаче аз не разбрах той какво искаше да направи и си подадох ръката да стисна неговата... ауу супер ми беше неудобно след като разбрах той какво е искал да направи първоначално.. е хубавото е че това не го уплаши и си тръгнахме една седмица по късно

Като чели съм нямала издънки ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Преди няколко години се прибираме с един приятел от бирфеста Бяхме се гушнали и спряхме пред нашия блок да си говорим Изведнъж,както си говорехме той ми каза нещо от рода на "И сега какво?!Искаш ли да сме заедно или последните няколко вечери са били просто ей така?!" ... При което аз се отдръпнах от него с думите "Аз и ти?!Ооо не-не-не..." и започнах да се смея като напушена ..... 20-тина минути след това се прибрах и чак тогава осъзнах к'во точно съм направила Добре,че момчето не беше злопаметно,а и бяхме лапета ... (между другото другата неделя ще сме заедно на един купон и ако пак се стигне до този момент обещавам,че няма да се смея,а ще приема :P )
    Нещо подобно ми се случи Само че момчето ме изпраща след първата среща, прегръща ме и ми казва "Мисля, че съм влюбен в теб" или нещо подобно, бе за любов говореше. При което аз се дърпам и изръсвам "Бе ти в ред ли си?" и си тръгнах
    Йес бе!!!Не съм единствената с подобен гаф
    и аз имам подобен случай ... когато приятелят ми каза "обичам те" аз изръсих едно "м ок"
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

На първата ми среща със сегашната приятелка както стоим и си приказваме исках да пийна кола,и какво стана с тая чаша като се залях целият, умрях от срам,а пък тя от смях

ми аз бях на първа среща с момиче с което се бяхме запознали в една дискотека и нещо много не ми допадна и се чудя как да се измукна а тя си говори не спира. говории говори-не млъква и минава няккво момиче и аз се заглеждам по нея и тя ме вийда и тукмо да ми се развика и чува от момичето което бях" колкова се радвам как бързо се развиват нещата ,/у нас" и аз давам на минаващото момиче знак да ми помогне и тя почна да се смее ама не ми помогна ,а другата не разбра какво става защото продължаваше да говори

Град
    Знам ли и аз,майна
    Бях напушен,още по средата на филма и си говорим и ме пита момичето дали я намирам за привлекателна,а аз викам-кво-и изригнах да се смея и я опръсках с плюнки,чак в очите и влезе

мн весели истории

вижте и мойта със сегашния ми приятел с който сме заедно от 1 година по4ти. та зна4и на 1вата среща нали бяхме утях и на мене ми се допишка и аз му викам ще ми покажеш ли тоалетната 4е ми се пи6ка и той ме заведе по коридора до там оба4е в тоалетната се влиза първо в едно малко тясно коридор4е и аз нали пред вратата ве4е тъкмо да влизам и тои ме дръпна и ме целуна за пръв път и то пред кенеф

Сега се сетих за още една моя изцепка.
    Аз, един бивш приятел, братовчедка му (и моя много близка приятелка) и двама негови другари. Приятеля ми предложи да идем до тях, да изгледаме някое филмче. Качваме се ние по стълбите и те тримата са зад нас. В един момент, усещам как някой ме хваща за задника, обръщам се светкавично и лепвам един шамар. Действам по навик, ама се оказа, че било моето момче и цял ден после ми се хилиха всичките.
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

Град
    иЗ България
    В тая тема , доколкото четох преобладават изцепките на момичетата и се чудя как издържате с гаджета 1 година , аз 1 - 2 месеца MAX

Ами когато бях 4 клас или 5 незнам вече и бях на гости в една приятелка от класът (аз съм момче) и там имаше 4 момичета , а аз бях сам .. а от тези момичета 1 ме харесваше а по - късно разбрах че и домакинята ме харесва .. и ся да ви разкажа .. Аз висях на компа а през тфа време тая домакинята си облича най - хубавите дрехи и някфи токчета 10 см и така тряяше да помогна за някфи чинии ли кф0 беше и тя тая изведнъж изхвърли едно "Обичам те" , а аз направо потънах в дън земя , щом чу това другото момиче което ме харесваше си тръгна разочарована , и помня че искаше да ми подари някфа фланелка ли кфо .. и аз отпраших като кон пред каруца .. мн гадно стана

Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!

България над ВСИЧКО !!

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Бях напушен,още по средата на филма и си говорим и ме пита момичето дали я намирам за привлекателна,а аз викам-кво-и изригнах да се смея и я опръсках с плюнки,чак в очите и влезе

Град
    Deserted town
    Сетих се за една много смешна история...Както си се разхождахме покрай едни градинки,аз се спънах и паднах в градинката върху един кактус...Нз защо бяха засадили кактуси ама на мен звездички ми се появиха....Бях и с къса поличка Той ми помогна да стана и после и двамата се смяхме много... От цялата градинка уцелих точно кактуса... тцтцтц

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

aha

емм аз пак веднаж в едно кафе с моита си стоим пием кола и аз изведнаж се задавих и полях масата с кола и приятелката ми се спука да се смее понякога още ме базика за тва

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    падане в шадраван как ви звучи?
    добре
    ElinoOor

1-ва среща с 1 момиче(не ме изкефи много и сме само фр,ама това е друго)преди това сме се виждали 1-път и то няколко седмици преди срещата...Та аз стоя до нея тя до мене,и никой не разпознава другия обаждам и се после да я питам,защо не е дошла на нея първите и думи "Ти що ми върза тенекия,бе" после се разбрахме,че и двамата сме били

И аз съм лош физиономист
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Цитирай Първоначално написано от Alhimikat
    1-ва среща с 1 момиче(не ме изкефи много и сме само фр,ама това е друго)преди това сме се виждали 1-път и то няколко седмици преди срещата...Та аз стоя до нея тя до мене,и никой не разпознава другия обаждам и се после да я питам,защо не е дошла на нея първите и думи "Ти що ми върза тенекия,бе" после се разбрахме,че и двамата сме били
    яко

1.Аз съм адски гръмогласна,когато се смея от сърце.Излизаме с бившето и неговата компания-да ме запознае.Веднага си паснах с компанията му-невероятно забавни хора,големи души!И естствено не спирах да се смея.И тъкмо се успокоих и взех да отпия от минералната вода,при което моят човек изкочи с някаква изцепка,при което хвърлям шишето и избухвам в мощен смях,придружен от плюене,излизане на вода от всички възможни дупки(всъщност само от устата и носа) и празно място в разстояние окол0 мен в диаметър 2 метра !И цялото кафе естствено ме чу,защото аз се смея и се раздавам едновременно! 2.Бързах за тренировка и за да хвана автобуса тичам(но преди това здраво млясках бившия,нали знаете как е като си влюбен и загубен).И тичам си аз да хвана автобуса,обаче съм се извърнала назад,как ще отлепя поглед от моччето и се обяснявам нещо и изведнъж се разцепвам в един стълб!Въй никога няма да забравя как болеше,и в момента в който погледах,за да видя какво стана,защото аз се врязах със сила,пред очите ми некролог с името на сестра ми....без малко да гътна!...разминах се само с цицина и естствено пак започнах после да се смея и успяха да ме видят дори хора,които не бяха обърнали внимание преди това какво се беше случило. 3.Един път аз не исках той да ме целува,правех се на нацупена и той вика: ,,Не мога ли?,, И със засилка право в устата ми,при което отчупи част от предния ми зъб и познайте как реагирах.....пак се смях като изтрещяна.. ...4.Общо взето повечето ми неудобни моменти са причинени от смеха ми!

Цитирай Първоначално написано от SmiLe1
    Сетих се за една много смешна история...Както си се разхождахме покрай едни градинки,аз се спънах и паднах в градинката върху един кактус...Нз защо бяха засадили кактуси ама на мен звездички ми се появиха....Бях и с къса поличка Той ми помогна да стана и после и двамата се смяхме много... От цялата градинка уцелих точно кактуса... тцтцтц
    Ухх сигурно е боляло..
    When there is a will, there is a way ...

Град
    Deserted town
    Оу...и то много...Все пак да ти се забият бодлички в дупето... Ама какъв смях падна после..Той предложи да ми помогне да извади бодличките...Представи си...

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

Цитирай Първоначално написано от SmiLe1
    Оу...и то много...Все пак да ти се забият бодлички в дупето... Ама какъв смях падна после..Той предложи да ми помогне да извади бодличките...Представи си...
    не се и съмнявам, че е предложил да помогне

та аз.. някоя изцепка..
    Бях на рождения си ден с бившия /тогава още не ходехме/, най- добрия му приятел, братовчед му и неговата приятелка.. ии.. ще си тръгваме вече, и аз го чакам да дойде и да си хващаме нашия път, през тва време, той нещо се обеснява с приятеля си и върви назад към мен, но гледа към него.. аз виждах че се приближава но не мръднах.. ии .. с тия кубинки лелее.. размаза ми кракът невероятно здраво :д .. пищях, той се обърна веднага ме пита дали съм добре, предложи да ме носи и всички се смяхме много

Веднъж след като тръгнахме, дойде до нас да ме види.. излязохме навън и понеже беше тъмно, а в моя квартал няма никъде пейки се подпряхме на един блок. Ии целуваме се, прегръщаме се.. в един момент минава семейство с две малки дечица.. Децата ни гледат и едното пита майка си: Мамо, мамо, какво правят каката и баткото? , при което майката ни гледа засмя се, и каза: Обичат се, обичат се., и момиченцето вика: Обичайте сее

Изпраща ме той, както обикновено, и заставаме пред нас, аз го гушвам, той ме целува и си се целуваме.. обаче зад вкъщи има детска площадка и аз дочувам викове отзад: Цецо маааааа! Мършооооо ела тука маааа! Пача с пача!, и какво ли още не При тва, избухнах в луд смях, докато го целувам а той седи и ме гледа , аз не спирам 5 минути... после докато му обесних защо се смея..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си