.
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 281
    Я един път бе на една среща с мойа девойка у гората
    па целуваме се тама у гората и она се съблече гола па ми вика да се любиме
    я го искара куро и и го наботе у дупето па почна да я клатим ма как си клатим изведнъж усещам нещо зади мене и докат се усетим ми го набия у газа кога гледам некви циганета па ме ебаа и мене и нея и я от тогава скъса с нея

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Интересни историики има тук
    Тъ.. сега да видим и някоя моя изцепка..

Деня, когато се запознахме с приятели ми.. И нали сме седнали голяма компаниика на едно кафе. Той е седнал до мен. И връщам се от тоалетната с една моя приятелка ( придружавах я..нали знаете как ходят момичетата до тоалетна.. ) И така де.. след няколко секунди той ме пита: "Как беше?". Зачудих се от въпроса и започвам да му обеснявам: "Ем как може да бъде? Кх.. добре,нормално.. Ама аз само придружавах ... (името на приятелката)" и някакви такива му говоря, а той горкия седи и се чуди какво му обеснявам. И накрая ми казва " Ама аз питах за това как изкара днес.. дали ти беше забавно докато обикаляхме.." Ей.. умрях..

А един път.. незнам как се бяхме разбирали с приятеля ми за това къде ще се чакаме.. ама се чакахме на две различни места.. И двамата си седим и си чакаме.. Шматки..

А.. преди почти 2 години.. имаше вероятност да се зарибяваме с братовчед ми.. Понеже единствено бяхме се виждали като някакви пишлемета и естествено сме се забравили.. И отиваме на един и същи лагер.. Мяркам го - грабва ми окото.. А и той нашия решил да ме зарибява.. И изведнъж ни изцепват "Абе вие сте братовчеди."
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

всякакви работи се случват..аз не съм имала кой знае какви изцепки..това за което си спомням е как седим с приятеля ми в едно кафене (тогава ни беше първата официална среща насаме..т.е. без всички доброжелатели който се чудят как само да ви оставят сами или пък се опитват да ви сватосат) и аз нали съм притеснителна..по едно време си отварям захарчето обаче така го разкъсах че даже и по съседната маса имаше..всички в кафето започнаха да ми се смеят а аз само се чудех каде да се покрия от срам...
    Оптимистът вярва, че живее в най-добрия от всички възможни светове.
    Песимистът се страхува, че това е истина.

Най-голямата изцепка беше от страна на един мой бивш. Понеже той не си сваляше кубинките, качваме се в автобуса. Да де, ама наш муньо защо ли пък да ми направи път и да се качи след мен, като може да мине и пред мен. И не само това - както си вдигаше крака за да стъпи на другото стъпало, така го метна тоя крак, че ме срита мен в пищяла. Боли.
    Със същият този ми дойде, докато седях в скута му.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

СЕДНАХМЕ НА ПЕЙКАТА ПРЕД НАС И ПЕЙКАТА СЕ СЧУПИ И Й СЕ НАБУЧИ КОЛ В ГЪЗА И УМРЯ
    СПУКАХ СЕ ОТ СМЯХ И ДАЖЕ Я ОПЛИСКАХ СЪС СЛЮНКА

Ами с приятелят ми ходехме тогава 1-2-3 месеца и аз отивам до тях след училище и съм с очила. Обаче в неговата стая е хлъзгаво и какво стана там да ми оставя очилата на бюрото и като се подхлъзна с юмрук в носа ми после белег ми остана.

Преди време само си говорихме нещо и той тръгна да казва "Как ще изневеря на такова.... (тука трябваше да бъде някаква мила дума)" и той каза "Как ще изневеря на такова чудовище" - много се смяхме.

А пък вчера тръгна да ме прегръща и си заби лакътя в окото ми, на което между другото имам ечемик.
    A.D.I.D.A.S.

^ Брутално гадже имаш.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Разбих носа на момчето което харесвам, докато ме носеше към една дискотека. Фраснах го с едни ключове...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Леле убивате ме! Луди сте

Аз за мои гафове не се сещам, макар че постоянно се спъвам, падам или удрям някого без да искам. Сещам се само веднъж с бившия ми как се разхождаме и той ме е гушнал, ама и двамата мълчиме. И аз както съм се замислила и съм изключила изобщо, че има някой около мен, той тръгва да ме целува в движение и аз се стреснах и го бутнах в един храст. После голям смях падна...

ами веднъж гаджето ми ме зеведе на някаква полянка и нали ние лягаме и той започна да ме гушка и целува ала бала и по едно време той взе да иска да правим секс и аз ест беше нормално да попитам дали минава някои от там защото може някой да ни види и той нене всичко е неред от тука никой не минава. И аз ами хубаво. И нали почваме ние и тъкмо му свалих боксерките и една баба мина с кучето си. При което нз как да реагирам и двамата взехме да се смеем

Град
    Петрич - Калифорния
    гафове няям много но един път точно си бях сменил обиците и те едни шипове не мислех че са чак толкоз гадни амаа гушнах я и кво стана одрасках и бузата с обицата .. не че беше мн ма ми се насърди за 2-3 мин
    Fuck
    The
    Universe !!!

Помня един път как имитирах на приятеля си как лаеше едно куче.Толкова много се вживях,че накрая от лаене и виене се уригнах.... Следващата случка не е точно гаф,ама много се смяхме.Веднъж бяхме седнали на леглото и аз понеже все му гледам ръцете,какви са големи,и му викам,че съм чувала,че мъжете с големи ръце са по-надарени.И в същия този момент го виждам как си вдига ръката и си показа разстоянето от палеца до показалеца и ме изгледа толкова зловещо(ама "смешно" зловещо) и като почна да се хили като Баба Яга..някакъв смях като почна зловещ ....Големи емоции

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Охо изцепки колкото искаш.. удряли сме си зъбите неколкократно,попринцип кожата му се обрива ако някой го ухапе и един пут така го бях ухапала много гадно , в тях сме седнали и пиеме безалкохолно и по едно време го разлях в/у себе си и в/у пода..тряскала съм се в раклата до леглото,падала съм многократно..
    а най-голям беше шока като той се беше постригал,и нали се виждаме и аз го гледам и само се изцепих .. Ъъъ
    на първата ни среща го чаках половин час ,макар че той живееше на 2 преки от въпросното място.
    абе нямам думи,всеки път като се видиме имаме по някоя изцепка,даже вече не ги помня някои и им изгубих бройката..

Хахах,доста се посмях като прочетох повечето от историите ви.

На втората ни среща той ме изпрати до входа. Говорехме си няколко минути и му казах, че трябва да вървя. Той ме погледна и се приближи към мен.. Отначало само ме гледаше в очите, а после леко се наклони за да ме целуне.. при което аз се разхилих и го питах "к'во правиш бе?"

Пак със същото момче..
    Седя аз пред блока и ям една баничка (беше към 7:00 сутринта). С него се бяхме разбрали да ходим из центъра и аз го чаках. И той тъмно се показа зад ъгъла на блока и аз се задавих После ме пита какво ми стана и аз "еми като те видях какъв си се задавих" .. Имах предвид, че като го видях какъв е ГОТИН съм се задавила, а той после ми каза, че си помислил, че съм имала предвид че е грозен

И това пак е с него
    Седим си ние на една пейка и той ме гледа нещо.. И вика, че иска да ми каже нещо, но се е страхувал как ще го приема. Казах му, че може да ми каже всичко. И той "влюбен съм".. при което аз го изгледах и викам "В КОЙ БЕ?".. горкия.. целия почервеня и измънка супер тихо "в теб".. и аз само "оо това ли бе.. е така може"
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Ами последния по сериозен гаф беше на миналата седмица събота... Първата ми среща с онова момче , с кеот излзиаме сега ... Значи аз бях супер нервна и притеснена , а като съм нервна ръкомахам удрям хората около мен и изцепвам само глупости... Та направо си го пребих . После отивахме към колата му да ме закара до нас на всяка крачка се препъвах спука се да ми се смее и ми вика "хвани се за мен" хванах го аз под ръка и пак се пребих. На втората среща ( бяхме на акфе после се разхождахме и седнахме в един парк) изцепих ,че всички мъже са тъпаци и той " ми тогава кво правиш тук с мен" и аз " ами ти не си ъъъ мъж" исках да му обясня ,че всъщност не е чак такъв тъпак ,а се получи ,че не е мъж. После сигурно 5 минути му се извинявах и го прегърнах, а той каза " значи трябва повечко да ме намилащ щом после ще ме прегръщаш" ... Е аз доста го намилах и то все без да искам , но само за това получи прегрътка.

Ведньж бяхме излезли по двойки,нямаше кьде да идем и се усамотихме на едно място,което беше плаж преди .. Cтоим си ние и идват един мьж (видимо от ромски произход) заедно с известен в града травестит (сьщо ром) и питат "Ще се бавите ли ?" Ние естествено светкавично си трьгнахме и без това не правехме нищо , или поне не каквото си мислеха те и което правиха в последствие Обаче по едно време с приятелката ми се сещаме , че сме си забравили цигарите (всьщност момчетата ги бяха прибрали,но не ни казаха ) и се вьрнаxме и приятелката ми си подава главата и "Ьь да сте виждали една кутия цигари?" и в отговор "Тука няма нищо ,ма,душа!" Незнам дали се брои за гаф , но беше забавно Ех,спомени .. :P
    I miss you .. <3

Ми аз миналото лято се свалях на морето с един от спасителите, ама той супер як. Обаче моя милост принципно ми беше малко неудобно да ида при него и да го заговоря, та само като се засичахме от време на време и си говорихме. И точно първия път когато бяхме само двамата такива си седим на плажа и си говорим, тъкмо бяхме излезнали от водата (незнайно как бях влезнала сама без моите момичета и той се беше присъединил) и си бърборим, като той ме е завил с неговата кърпа и по едно време изцепва "ъмм тука нещо ти е излезнало" ,сочейки горнището на банския ми. А фактически ми се беше разместила подплатата на горнището и на мен ми стана адски неудобно. Сигурно съм се изчервила като домат (а принципно много рядко се червя) сега като се сещам ми става смешно, че съм се почувствала чак толкова некомфортно

ами май беше ... на 2-рата седмица непомня със сегашния ми приятел и сме събрали там и др приятели и седим и си говирим.Ама какъв бяс ни прещрака да хварлим една фр в реката и тя ни се закани и ние а да тя нищо няма да направи. и както тихо спокойно си седим на моста до реката само усещам как летяи кфо стана тая фр блъснала приятеля ми и тои ме хварли в реката добре че беше плитко . после се чувстваше доста неловко .

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Вървим си аз и бившия ми, а зад нас една фр с нейния вече бивш. Наближаваме една уличка и аз виждам как минава кола като си мисля, че вече е завила. И се обръщам да си говоря нещо с приятелката си и усетих, че колата е спряла да изчака други некви коли. Така яко се треснах, че не е истина после дълго време ме ебаваха.

Друго пита ме един път бившия "Ако искаш да завиеш наляво накъде трябва да завъртиш волана?" и аз незнайно защо направих асоциация ако карам на заден и искам да завия наляво и изцепвам "Ами надясно".

Град
    България,София.
    Ау какви изцепки имам с едно момче с което бях 2 години и нещо.Няма такива просто . Например се бяхме разбрали да се видим на ВМА ,ама той ме чака на една спирка близо до ВМА, а аз него пред ВМА. И той тогава беше в Дружба ,отивам аз до Дружба, а той отива до моят квартал- до Драгалевци . И майка ми ми звънни и аз бях в 604 и съм минала бая път и съм близо до Дружба и тя ми казва майка ми че тогавашният ми приятел е вкъщи и аз се хванах за главата.
    Озовах се близо до 4-ти км.говорех си сама от яд, до тогава не бях ползвала автобус 88 ,а той една трошка се оказа. И баща ми ме взе от Хладилника с колата му. Половината ден си отиде е така хах.
    А друг път пак с него бях пияна и паднах от пода, е как става това .. не знам .
    А със сегашният ми приятел също сме си удряли зъбите ,въпреки че от скоро сме заедно .За първи път като го видях беше пиян , а по-късно чак когато се засякохме и се запознахме пак беше пиян и търсеше някакъв си тип в едно металско заведение за да го бие.И аз излизам пред заведението и се чудя какво става . И някаква си говорих с него и го пооуспокоих. Та къде след това се събрахме като двойка и се виждахме като приятели.Но най-забавното е че 1 месец се харесвахме , а никой не правеше нищо като хората .А преди да се целунем за първи път бяхме с двама негови приятели и аз такава се чудех дали нещо ще стане ,че се гушкаме ала-бала.И аз се обърнах към него и той към мен и се получи , но пък беше забавно .
    И абе много изцепки имам хаха

И аз имам издънкии С бившото ми гадже на първата ни среща трябваше да идем да видим кви филми има на киното .. обаче не са бяхме виждали от много време, апък по скайп много се зарибявахме и на срещата не успяхме да се познаем ... После приятелите ни ни се смееха и ни предупредиха да земем да не се познаем.. и още продължават
    mouth2mouth

Голям фен Аватара на Dollystar
    На мен скоро ми се случи един така да се каже гаф ...
    Както си лежим, целуваме се гушкаме се и аз съм върху него и бях с един голям кръст на врата по-скоро бижу не религиозен символ. Та по едно време той се изправи рязко и каза тече ли ми кръв от носа, а аз изобщо не съм усетила как съм му го забила баш в ноздрата после имаше и раничка
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Сетих се за още една. Беше късно вечер и се разхождахме, както винаги. Лафим си... и изведнъж той ми пусна ръката, изгледа ме някво странно и ми каза:Ооо, кво се занимавам?!Тръгвам си!
    Обърна се и тръгна.
    И аз:
    Глътнах си граматиката.
    И след няколко крачки той се обръща и почва да се хили. Чак тогава се усетих, че е било базик.
    И аз ще го пробвам, нали може?!
    На мене са ми го прилагали тва обаче в продължение на 20 мин. и аз му викам добре бе кво ти става и той мълчи и вика : знаеш ли кфо ся ще седиш тука и нема да мърдаш и ме набута в един ъгъл аз постоянно: Кфо ти има бе? Некфи такиа и накрая като ми се насълзиха очите той почна да се хили да ме гуши и да ме успокоява яко се притесних!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

когато излезна с льобожница и срешна гаджето си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си