.
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 281
    Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хах браво за темата Доста се смях докато четох. Не съм имала такива издънки, но ето нещо което ми се случи тази година .
    Значии както всеки ден се прибирам към вкъщи (след даскало изпращам една приятелка и често клюкарстваме). А има едно момче, което се прибира по времето, което аз си тръгвам за вкъщи (предполагам, че учи в английската, защото от там идва, а това е до даскалото, в което досега учех). И така в същия ден пак го видях. Продължих да си ходя и след малко си обърнах назад главата и го гледам с пръсти в устата готов да свирне след мен гледаше ме сякъш съм паднала от космоса и както можете да предположите се обърнах продължих си пътя и почнах да се хиля ама здравата Незнам защо на следващия ден като тръгвах за даскало ходеше зад мен с негови приятели и чух как ме коментират ( те го разпитваха) ... 0т тогава много често го срещам докато съм с приятелки и навсякъде незнам дали е съвпадение или не ама незнам как издържам изобщо да не се засмея
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Емии и при нас са много .. даже се чудя коя да споделя
    Запознахме се януари месец ии още тогава излязохме за 1ви път. Сичко вървеше по план, разсмивах я - не спираше да се смее. Дойде време да я изпращам и стигнахме почти до тях. Изведнъж почуствахме нещо и двамата и .. да целунахме се на първата ни среща .. кофтито обаче беше че тъкмо си залепихме устните и шапката и падна .. та се наложи да повтаряме

Хмм амии помня със едно бифшо.. на първата среща..
    таман той си тръгва и ми вика чао нали и се обръща и ми вика "Обичам те" и аз се обръшам й му казвам "кфоооо?! " и той да бе найстина и аз глеам тка

или пък със сегашния ми приятел..у тях нали..ии яко сме се разгорещили обаче преди тфа му се обади един фр и го пита дали може да дойде и той му каза ок само да се обади преди тфа .. ии оня влиза таман кат бяхме приключили ма без да му се обади ..даже не почука..и приятеля ми ме гледа и вика..леле да беше влязал 2 минути по рано

или големия филм..кат бяхме у нас..обаче наще не ми дават да спя с него на ено легло и затфа той спи на леглото до мене..обаче аз отидох уж за малко при него и както си го бях гушнала и съм заспала..и се сабуждам в 6ч. и си викамм олее и се махам от там и си отиам на мойто легло и точно след няколко секунди баща ми влиза да ме буди за даскалу

аа сетих се и с едно бифшо ..начи разхождам се аз със фрс и го виждам с един негов приятел и просто ей така си го подминавам само здрасти му казах

аа с едно др бифшо .. тфа незнам дали е изцепка..ама го зарязах защото се постриха

ии веднъж първата ми целувка де.. ;д оня кат тръгна да ме целува ..и той реши да ме измами с някфа дъвка шот аз не исках и само ми вика дай малко дъвка и аз нали му я давам и се целуваме обаче аз го прекъсвам и му викам няма ли да си вземеш дъвката

аа сетих се още нещо..
    когато се запознавах със приятеля ми
    и той нали си казва името ..
    и аз глеам тъпо шот онемях и си забраих името и му викам олее чакай че си забраих името

или пък веднъж кат беше на вечеря у нас и изведнъж ми прилоша и майка ми си помисли че съм бременна

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Еми, със сегашния ми приятел е имало много гафове.
    Един, за който се сещам в момента, е когато излизахме за първи път. Таа тогава тръгнахме всъщност, и аз само го бях гушнала и се чудех какво да правя, да кажа ли нещо, да си тръгвам ли.. И изтърсих едно тъпо "Обичам те" ... на което той отвърна с "Браво бе" и ме хвърли в джаза.
    Аз пък съм казвала - мерси
    Хахах, аз също.
    Един пич толкова си ме обичаше и така го беше избило на романтика, и ми вика колко съм прекрасна, колко ме обичал, а аз някаква 'мм, е това е много мило, благодаря'
    Или излизаме с един пич, цяяял ден двамата, говорехме си толкова много неща, поопознахме се, в края на деня се разделяме, аз се изцепвам 'чао, Вито', неосъзнавайки, че пичът се казва Мартин.
    Веднъж залях един пич с бира, съвсем несъзнателно обаче. И сладоледа си веднъж изтървах в на един друг пич скута. После трябваше да го почистя.
    Ииии...
    със сигурности има и още, хаха, но не се сещам

Повече от фен Аватара на plamka
    Ami bqhme izleznali na kafe i bez da iskam mu butnah chashata s kolata i go polqh po krakata Beshe golqm smqh obajdashe se na edin negov fr da mu nosi dynki da se preoblicha ama te mu izsyhnaha de.. i postoqnno pitashe lichi li si lichi li si

Град
    In Your Memories
    Уцелих я с пиратка..

Случайно..

По крака..

Нищо и нямаше.. беше Н.Г.. прости ми.. донякъде?
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

На първата среща с първото ми гадже ми... тя искаше с език а аз от невнимание не можах да го извадя

А да и още една ...

Бръкнах и в окото... ,а тя накрая- почна да се смее

ми сещам се как седяхме на заведение ии слушахме една песен дето се пее Мен си търсил бля бля.. и моя ми вика " Да теб съм търсил цял живот" ала бала.. и последва бурен смях от моя страна след което той се разсърди .. ама ко да напрая ся..

т

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Добре, и аз се сетих за една. Малко е тъпичка, но става.
    Беше преди година и нещо. Бях с тогавашния си приятел. Бяхме седнали на някаква пейка и си говорехме нещо, смяхме се... и аз тъкмо да стана и така се изръсих. Голям срам беше

Якоооо, случват се такива неща, какво пък
    По темата - ами бях с бившия си приятел и се бяхме скарали за нещо. Реших, че не заслужава да му говоря и така той ме убеждаваше колко много ме обича и като видим заведение или пък магазин и той постоянно: "Виж еди си какво, виж ето това, ето онова" и т.н и докато беше зает да ми показва къде какво има се спъна и замалко да падне. И каза "Виж замалко не паднах!" Все едно не разбрах Както бях ядосана започнах да се смея На вас може би не ви се струва смешно, но като си представя момента и
    това ще го разказвам като виц :P

Имаше едно много яка купонска вечер и аз не исках да я пропусна, но на другия ден ми сервиряха че трябва да ходя при кмета от 9 сутринта и след това имах 2-ра среща с едно момиче и тъй като нямаше начин да се прибера до нас след купона (оплетена работа не ми се разправя с подробности) отидох при кмета и след това на срещата миришещ на алкохол и некъпан

Момичето ми каза че воня, ама ме изтъря, нали съм чаровен .

А бе резил си беше, повече и обещах, че няма да се повтори ама май няма и да има следваща среща . Това е живота, не винаги нещата зависят от тебе.

Аааааааааа не мога да не ви споделя и една друга случка, че още ме напушва смях като се сетя.

Запознах се с едно готино момиче, пофлиртувахме малко и аз и взех skype.

После и писах и добре вървеше разговора и по едно време тя ми поиска снимка. Аз малко се поучудих, нали ме е виждала, ама й дадох.
    Попитах я все пак за какво й е моя снимка и тя каза "Приятелят ми иска да те види как изглеждаш, защото е много ревнив"

Иначе е готино момичето ама тая нейна постъпка ми се стори леко глупава. Знам че това не е на среща и леко се отклонявам от темата, но исках да го напиша.

Голям фен Аватара на eminemfenka

---

В салона по физическо играеме 2 класа народна топка.. а на пейките седи бившия.. / тогава се зарибявахме още / и аз тамън да хвана топката тя ми минава между краката,и аз тръгвам назад и уж да я взема и така се изтресох .. и си джаснах главата точно пред краката му.. и го гледам някво оплашено а той ми се смее
    ла-ла-ла

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Най-големият ми гаф е да забравя името на момчето Беше ни 2-ра среща, като преди това бяхме само на "Здравей", а аз имам голям проблем с помненето на имена
    2-3 дена преди или след да тръгнем (не помня, май след), репликата е нейна:

'Абе, Генов, как ти е първото име?'

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    А пък вчера тръгна да ме прегръща и си заби лакътя в окото ми, на което между другото имам ечемик.
    Бруталнооо ужс трябва да е боляло мнн
    Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)

Освен че закъснях с час и той ме събуди, спънах го със собствения му скейт и ми се обадиха трима приятели, всичко беше наред.. Обичайното.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Повече от фен
    Ми то един гаф ли е...
    Първият път, когато ходих у приятеля си на гости, той ме чакаше на спирка близо до тях, обаче втория път ще ходя сама.Ми хубаво. Тръгнах по една улица, обаче не мога да се ориентирам. Звъня му "Изгубих се, тук съм до една сергия". Дойде, прибра ме. Ще ходя за трети път у тях (след няколко дни). Пак сама. Пак се изгубих. "Амии...аз пак не знам къде съм". Пак дойде, пак ме прибра, кво да ме прави.
    Седнали сме на една пейка.Той си е купил айрян, който стои между нас, неотворен. В момент на лудост го взимам и посягам да го хвърля в коша за боклук. Усещам се какво правя, докато ръката ми е на сантиметри от коша и го връщам обратно на пейката.Е точно преди да го оставя, където си беше ми се изплъзна от ръката и падна в една кал. Коментар нямаше.
    Подхлъзвам се, падам, ставам.Той стои и ме гледа. аз-"хайде де, защо стоиш", той-"Ами няма ли да си оправиш блузата?" Бях с потник без презрамки, само с ластик на бюста, който при падането се беше озовал под бюста ми...
    Имам и доста трагикомични случки с приятели, но не знам дали са подходящи за темата.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

:-D

бях с бившия си на първа среща и той се заби право в стъклената врата на магазина,после докато се разхождахме и говорехме се блъсна право в дървото , а след това в кафето аз си взимах чай и така се олях, че се чудя как не се разсмя.веднъж беше с гипс и за да ме прегърне и с гипса по главата ми . не е много смешно, но това са гафовете, за които мога да се сетя.

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Офф, ами то пак на среща, ама бяхме ей така в легло. И аз се обръщам към нея и докато се извъртам и викам, чакай да не те ударя и в следващия момент и забивам лакът в челото Направо си умрях от срам после, имаше да се извинявам, не че тя не се смя де, ама все пак
    Това ми хареса!
    When there is a will, there is a way ...

Ами не беше точно на среща но на един рожден ден. Почнаха някои да танцуват тва онва след което и аз естествено поканих рожденничката отправих и един поглед към спалнята им и тихомълком се изнесохме започнахме да се натискаме до леглото бутнах я аз което си беше жив намек след което тъпата и котка излезе изпод другото легло с някъв зверски рев и ми скочи на гърба в битката с нея случайно залитнах и тряснах един лакет в главата на момичето. Лошото е че не свърши до тука все пак тя легна върху мен и продължихме с натискането и а да и сваля блузката тая тъпа котка скочи и на нея тя обаче се изплаши и почна да крещи истерично и скочи точно върху лицето ми и когато всички влязоха да видят какво става ни завариха в много яка поза ...

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от Burn94
    Ами не беше точно на среща но на един рожден ден. Почнаха някои да танцуват тва онва след което и аз естествено поканих рожденничката отправих и един поглед към спалнята им и тихомълком се изнесохме започнахме да се натискаме до леглото бутнах я аз което си беше жив намек след което тъпата и котка излезе изпод другото легло с някъв зверски рев и ми скочи на гърба в битката с нея случайно залитнах и тряснах един лакет в главата на момичето. Лошото е че не свърши до тука все пак тя легна върху мен и продължихме с натискането и а да и сваля блузката тая тъпа котка скочи и на нея тя обаче се изплаши и почна да крещи истерично и скочи точно върху лицето ми и когато всички влязоха да видят какво става ни завариха в много яка поза ...

прекалено нереално звучи.

Ами не беше точно на среща но на един рожден ден. Почнаха някои да танцуват тва онва след което и аз естествено поканих рожденничката отправих и един поглед към спалнята им и тихомълком се изнесохме започнахме да се натискаме до леглото бутнах я аз което си беше жив намек след което тъпата и котка излезе изпод другото легло с някъв зверски рев и ми скочи на гърба в битката с нея случайно залитнах и тряснах един лакет в главата на момичето. Лошото е че не свърши до тука все пак тя легна върху мен и продължихме с натискането и а да и сваля блузката тая тъпа котка скочи и на нея тя обаче се изплаши и почна да крещи истерично и скочи точно върху лицето ми и когато всички влязоха да видят какво става ни завариха в много яка поза ... Very Happy

Cool Laughing Cool Laughing Cool

-НЕРЕАЛНО А ? Отидох в един приятел да го викам , че щяхме да тръгваме за главната (среща в 14:00) и като отворих вратата заварих котката да му лиже зърното ,а той само се въртеше в съня си ! Не се базикам между другото

Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker

Абе пич когат те преебе една отвратителна котка и те заварят с мацка седнала върху теб 15-тина човека тогава ще те питам кое е реално

Град
    somewhere over the rainbow
    Закъснявам с по 45 минути.
    Преди да тръгнем му разбих носа.
    Адски много са и случаите свързани с чувствителния ми стомах и ахкохола,който не ми понася. Гледката е красива.

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker

Абе пич когат те преебе една отвратителна котка и те заварят с мацка седнала върху теб 15-тина човека тогава ще те питам кое е реално
    А успяхте ли да си продължите или спряхте? И вътре ли беше вече?

Защо това 94 в името ти ме притеснява...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си