- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гафове по време на срещи :D
Ей тоя КФС...Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Първоначално написано от xoxi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен наскоро ми се случи това - онзи ден бях в сегашния ми приятел и той ми се радва и ме вгдигнна във въздуха обаче аз понеже съм малко високичка къде ме мята той какво направи така ми удари главата в абажураПосле ми вика "Извинявай, добре ли си?", викам му "Добре съм", ама доста удар си беше, бая си издрънчах главата
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
оле как ме беше срам от себе сина 1вата среща със сегашният ми приятел сме в колата му и аз чувам постоянно един звук ама мега дразнещ и аз пфф не можеш ли да натиснеш нещо, че да не пiuка тая БРИчКА.При което той ... ммм тва е, защото не си си сложила колана :Д Оле така ма фана срам
от тогава директно като влезна го слагам :Д миналия ден бяхме заедно и той беше без колан и аз моля те сложи си го, че не ми се слуша това.. ама той ме погледна и си викам 100% си вика оле тая не знаеше кво е тва
![]()
хехе, то моето не беше среща, а с един познат от курса ми просто се мотаехме из центъра. аз блеех по магазините, а той ми обясняваше нещо. изведнъж спря и каза "обичам те пиле"!!!!аз се стреснах и му викам "каквооо?!?". а той ми посочи една реклама на McDonalds (сиг имам грешка) на която пише "обичам те пиле" направо умряхме от смях
![]()
![]()
![]()
оолелелле ми няма гаф като моя.![]()
ааз се изпуснах пр..днах
и то доста.. дбре че май не разбра
и бяхме в едно кафе! а лошото идва че като излязохме от там същото ми се случи поне още 5 пъти
![]()
е нема начин да не ме е разбрал
![]()
сеа като се сета ми е супеееееер смешно ама тогава
малеее
[color=violet]Като се запознахме с момчето което харесвах и той ме пита как се казвам,а аз стоях като заклана и не можах да си кажа името... Накрая една приятелка ми удари шамар да сe свестя и да спра да се усмихвам,щот тогава много го харесвах и както казват-ВЛЮБВАНЕТО ВИ ПРЕВРЪЩА В ИДИОТ .
Преди повече от година.. заспах![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Ами аз с предишния ми приятел вървиме си и той некъв ми вика: Толкова много те обичам. И аз неква: Знам![]()
![]()
..............................///
лелее четох и се смях като разпрана![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
просто сте уникални Вие и Вашите истории просто нямам думи хайде още още
![]()
![]()
В кафенето сме и една бивша ми вика на ухо:"Ако усетиш нещо, от мен е!"![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
хахахахах моето не е чак толкоз смешно но ще ви го кажа с бившия ми приятел като се запознахме и нали се харесахме и той ме пита "искаш ли да ходиме"? и аз само неква "къде да ходиме"![]()
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от kamelchety
Нещо подобно се случи и при мен, само че аз нарочно се направих на ударена.
Момчето от супер много време искаше да тръгнем, аз още от началото му бях казала, че не си търся гадже, ама той явно си беше решил, че ще ме впечатли и толкова ще ми завърти главата ала бала...Естествено не стана. Тааа, стоим си ние на една пейка късно през нощта, усещах, че нашият много е хлътнал и ще ми предложи в най-скоро време, и с всички сили се опитвах да се измъкна от ситуацията. Добре, че в тоя момент видях една приятелка минава покрай нас, извиках й: "Ехоо, тук сме. Елаа!" - супер отчаяно е звучало сигурно, но момчето и то почва да крещи: "Стой там, не идвай!"
Горкото момиче го разигравахме най-малко 5 мин., накрая тя реши да ни даде време да се изясним. Пичът като беше решил да ме впечатлява стана от пейката, коленичи пред мин, хвана ми ръцете, погледна ме с някакъв влюбен поглед и казва: "Искаш ли да ходим?". И аз без да се замисля изтърсвам супер възмутено: "Абе ти добре ли си, къде ще ходим толкова късно и с кого за Бога!!!".
Момчето почна да се обяснява нещо, а приятелката ми стои отстрани и се залива от смях...
![]()
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
емм нз дали се пада гаф амаа по едно време си бях харесала едно момиче ии гушнали сме се (много добри приятелки сме) и се чудяя какво да и кажа..и ест изтърсих най-тъпото ``ай да тръгнем`` тя ``след малко`` седя в недоумение и я гледам, тя ме гледа и докато се усети.. мислела е че искам да се прибираме..![]()
![]()
Един ден трябваше да ходя на зъболекар, защото страшно много ме болеше зъба. Обаче зъболекърката отсъстваше. Обаче се бях разбрала след зъболекаря да отида до тогавашното ми гадже. Отидох и почнахме да се целуваме, обаче мен по едно време ме заболя зъба остра болка и аз си стиснах челюста и го захапах много силно. Той почервеня целия, крещеше от болка и аз изпаднах в нека'ф шок и нямаше спирт и нещото което ми мина през акъла е ракия. Слезнах до кухнята и взех ракията, той продължаваше да крещи от болка и в паниката го питам къде е памука - нямало . И директно на езика му сипах първонъчално едва-едва капнах той седи с творенаа уста аз му сипвам многоо малко, обаче той е доста по-висок от мен и аз бях стъпила на леглото той прав на земята ии аз к'фо стъпах на ръба на леглото и се хлъзнах ии обърнах многооо от ракията в устата муи се оказа, че съм го напила, важното е, че болката му отмина после му правих кафета за да изтрезнее ...
![]()
![]()
... След това ми каза, че ме обича и че трябва да се запиша на състезание по първа помощ..
![]()
![]()
еми гафове много при мене ама в момента се сещам само за няколко ... примерно мн често ми се е случвало при страстна целувка да си ударим зъбите и после да кажа "опс катастрофа"
или като се целувах с приятеля ми и беше супер тихо някво и корема ми изкъркоримразя когато това стане ...
мн се перчих,че ходя с него,щото е супер як и всичко окей минавам по центъра всички ни гледат кефя се .. и се спънах в центъра точно срам и позор ама не обикновенно спъване а спъване тип "опа почтих целунах плочките"
и друг смешен момент понякога забравях,че не съм с приятели а с него и пия кола ... и се уригнах мн здраво после той се усмихна някво срамежливо (стана му неудобно на момчето) и аз просто избухнах в смях,за да не забивам още повече положението![]()
Ааа не мога...ужас...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз засега нямам гафове май..ама има време..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
да се изпърдя (сериозно)
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Страхотна тема,от сърце се посмях![]()
Иначе аз до момента имам три сериозни гафаИмах приятел,за който знаех,че има брат-близнак,но с който не се бях запознала и веднъж отивам аз в тях отваря ми "той" и аз без да казвам нищо му се хвърлям и започвам да го целувам и следва реакция "Aма извинявайте,какво правите"
и аз само,ми какво правя целувам те,а той-"Aма Вие май ме объркахте с брат ми",леле идеше ми в земята да потъна
![]()
Другите-седяхме с едно момче на една пейка,дълго си говорехме и той тръгна да ме целува и аз не знам какво ми стана (сега като се сетя хем ми е смешно,хем ми е малко кофти) като ме напуши един смях,ужас.
И последната ми вече и той бивш,бяхме в тях,целувахме се,поразгорещихме се,но аз знаех,че има работа и точно,когато не трябваше се изцепих с едно:"Ама ти да не закъснееш"![]()
![]()
И той само ми вика."Разваляш всякаква романтика,значи"![]()
хах ... сетих се за нещо и да го напиша преди да съм го забравила ... Със настоящия ми приятел една вечер се прибираме към вкъщи ... тоест той ме изпращаше тогава де и беша зимата някво хлъзгаво ала бала ...И само аз се обръщам да си влизам във входа и в следващия момент го виждам как се подхлъзва и пада в снега
И аз стресната такава се затичвам обратно по стълбните да видя как е ... и моля ви се се изтърсих на половин метър от него
Накрая се оказа, че аз паднах по-брутално и от него ...
та така де ... иначе моите падания, подхлъзвания, спъвания и прочие са толкова задължителен номер, че като отсъстват вземам да се притеснявам
Веднъж бяхме в Трявна за няколко дни (пак зимата) и моля ви се както вървим и той носи и моя и неговия сак аз се подхлъзвам и без малко да падна ... странното беше, че той успя да ме хване без да изтърва и багажа ни
абе ... весела картинка съм ... а и какви простотии изцепвам на моменти ... на човека не му е никак скучно с мен
![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Като изключим това чее аз съм супер саката/говоря за всякакви спъвания, удряния и т.н./ имаше една случка която никога няма да забравя...с приятеля ми съм/вече бивш де/ там на едно закрито място отстрани на даскалото ни....и нещо си играехме...ии аз се правих че ще го ударя/с юмрук/ и той точно да ми каже нещо идва към мен и БАМ .. точни в устата...и после опиваме при неговите приятели и те ''ОМГ с кой си се бил пак бе'' и той ''ъъъъъ'' и аз се хиля яко от страни...така му се беше подула устната..жалния![]()
или другата случка...с приятеля ми/отново бивш/ седим в едно заведение..и нали там и с компаниика...и аз мн гладна..и си поръчвам тоостер...обаче ми бяха сложили мн кетчуп и майонеза...и не стига, че постоянно ми падаше по някой домат или краставица от тостера, че цялата бях в кетчуп и майонеза мии чак и него бях охлепала![]()
![]()
![]()
бтв от тогава не ям кетчуп и майонеца![]()
![]()
![]()