- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гафове по време на срещи :D
И аз се сещам за една случка... беше преди около две години, излязохме с едно момче, седнахме на заведение и всичко беше нормално докато не станахме да си ходим и излизаме през вратата и аз хващам дръжката и той уж неволно ми хвана ръката и аз импулсивно си я друпнах и извиках "Не!"а пък той горкия така стреснато ме гледаше
мн тъпо ми стана тогава ама какво да се прави... такъв е живота
![]()
![]()
Охх със бившата ми имам много изцепки но се сещам само за една...
![]()
Тъй като бившата ми имаше близначка,2 капки вода направи тогава един мой приятел ходеше с другата и излизаме на обща среща и двамата стойм пред входа и държим по един букет.И излизат 2те обаче се бяха наговорили май и аз неможах да позная коя коя е.И викам на късмет и почвам да обяснява мна приятеля ми как мойта от далече я познавам,не мога да я сбъркам
.И тръгвам и й давам букета и я целувам,приятеля ми същото на другата и както стойм ухилени двамата че сме уцелили те си разменят цветята и ни викат объркахте ни
![]()
![]()
Ние двамата стойм и аз усещам как се снижавам
Докато скъсаме ми го напомняше
![]()
>>DjBelev<<
еми докато вървим с бившия .. и една птичка отгоре ми.. само че уцели чантата .. и аз се опитах да го прикрия някак си докато намеря кърпичка.. и той " А спокойно аз видях "
![]()
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Нека и аз да се разпиша със случки. Все си мисля, че бях писала, ама изчетох страниците, нямаше ме, та викам чакааай "по-назад не ми се остава"!
Много бях харесала едно момче. Тогава работех в един склад и той дойде там да си купува нещо, поговорихме си малко и той си тръгна. Още на мига аз тръгвам да пращам смс на приятелка, че той е дошъл при мене, колко е било яко, какво ми е казал, как ме е гледал и подобни тъпизми. Пращам го и влизам в изходящата кутия, за да го изтрия веднага... УЖАС! Бях го пратила на него. Щях да си умра от срам, какво ли си е казал...
В аптеката сме да купуваме презервативи. И си избираме ние най-спокойно - дай от тия, дай от ония... И продавачката извади 3-4 кутии, които приятеля ми вече плаща, когато виждам, че след нас чака една бабичка. Стана ми тоолкова неудобно.
С приятеля ми сме в дискотека. Аз му се разсърдих за нещо и тръгвам да си ходя, той след мене... И се разиграва малка сценка "Пусни ме, не те искам!", а той ме държи насила, не ме пуска... И идва охраната, хваща го, дърпа го от мен и ме пита "Има ли проблем?"... На мен чак ми стана смешно!
Има още много случки, но не искам да пиша наведнъж толкова много![]()
Моята темичка се е върнала на началната страница. Супер. Като се прибера ще чета новите постове и ще драсна и аз нещичко
![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хайде да подновим темата. 100% имате нови гафове![]()
![]()
Оф и при мене беше една много сложна.Отивам да се видя с гаджето ( вече бишва) и по телефона се разправям с едно друго бивше гадже с което докато ходех с другата поддържах интимни отношения с нея.И нещо говорим по телефона и почва да ме ядосва, дразни да оставям приятелката си заради нея и аз не й оставям длъжен - повишавам тон ( напрао крещя ), и в следващия момент гледат съм стигнал там където трябваше да се чакаме с приятелката и тя е на 3-4 метра от мене...И стоя такъв не мога да взема решениеЛъгах, мазах отървах са де
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Бяхме с негови фр на кафе. След кафето еше станало доста късно и той ме изпрати до нас. Прегърна ме, при което аз се стъписах толкова много, че просто се обърнах и си тръгнах. Беше много тъпо, защото всъщност много го харесвах. После 2-3 дни не можех да го погледна в очите, н о накрая се реших и отидох да говоря с него, че не е било нарочно... Беше голям срам.
![]()
1) един ден бяхме у тях и нали той да ме сложи на леглото нали / дигна ме на ръце / и ме изпусна смотаняка![]()
2) купувам си сладолед аз от МКД и имаше супер вятър и косата ми цялата се омаза в сладолед а той глупака седи и се хили/ на мен не ми беше много смешно. де /
3) Нали прави си прическа *таралеж* и аз викам: ' дай аз да я направя ' и той нали дава с мисълта, че ще му я направя щръкнала :Д и след 2 мин приличаше на Джъстин Бибъраз: ' приличаш на момиче ' и двамата:
![]()
Не е точно гаф,но...
Един ме сваля от мнооооооооого време..една скучна петък вечер (аз нямах гадже тогава ;д) и нямаше с кой да изляза .оО и викам ''еми ок''...отивам аз и гледам..той по-нисък от менкакто и да е ..замълчах си
Той се правеше на много отворен по скайпа..на живо..пълна противоположност.Опита се да ми свали сутиена...не знам защо мислише,че ще получи нещо,ама все пак го оставих,щото видях,че няма представа как да го свали!
И тъй като вече започна да се чуди какво да прави вика ''ще ми направиш ли свирка..мооооооооооля те ''
И отделно се опита да ме целуне и ме нахапа цялата
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Най-големия гаф който ми се е случвал беше, че когато се разхождахме с една бивша и тя настъпа лайно... пък беше със сандали...
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Еми при мен наи големия гаф беше с ех-приятелката ми . Седим си и си лафим и по едно време тя ме заговори за секса и аз и Викам еми поне имаш ли цици че нещо не се виждат .Тогава се изтарсих много и последва един шамар ......
после се извиних
![]()
Хаха, напих се от една бира и се държах грубоПосле човекът не ме потърси 2-3 дена и аз си помислих, че той ме е намразил нещо, етц, а за ирония на съдбата точно по време на тази среща се влюбил в мен.
А аз си мислех, че съм се държала като пълна глупачка
И все още си мисля де.. Беше конфузно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хаха аз каквато съм шеметка много гафове съм ималаВ момента се сещам за един по-запомнящ се. С едно момче сме на кафе за първи път. Поръчваме си, сервитьорката носи поръчките и малко след като ги оставя на масата, аз без да искам пръскам малко със сламката в/у тениската на момчето. Той в същия момент се изцепва "Еее, можеше и без да ме оливаш", при което просто потъвам в земята
Гледам аз надолу [да не ми се вижда доматения цвят на лицето
] и в същия момент чувам сервитьорката да се извинява
Вдигам поглед и се оказва, че докато съм брала срам тя го е поляла доста сериозно
[ и нея е скастрил, че е можело и без да го прави ]
Е*аси, горкия човечец, целия в лекета
После като му споменах за заблудата си, ми каза, че моето дори не го е усетил, а и на мен ми било простено
Какъв луд смях последва не е истина
Но на сервитьорката хич не й беше весело
![]()
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
В момента се сещам само за един, с бившия ми. Беше май 3ти ден от както ходим. Та отидохме на ледената пързалка, беше ми за първи път , хвана ме за ръката и се засилихме, но реших да го пусна, след което паднах и си разбих устата и направих цялата му горница в кръв .. Голям срам брах![]()
Бяхме на кафе-аз,една приятелка и едно момче с което се запознахме. Разхождахме се и той и казва "много е хубаво тук в тая горичка" и тя "ама аз не те харесвам моята фр те харесва"и той някъв стои и гледа 2 мин
и аз е щипа да се усети и тя вика "ама не ме щипи?!?!Кво нетрябваше ли да му кажа"
Супер неловко се почувствах. Пак същия ден,със същите хора, в кафенето.Моята фр става и отива до тоалетната ,и аз ставам с нея и тя върви пред мен и пада
онова момче както стоеше и ни гледаше се обърна най-културно и се направи,че не забелязва. Сядаме на масата и той нещо каза ама 100% не беше смешно и ние стоим ,гледаме го и му се смеем в лицето
. (след това беше неловко
)
Първияt гаф с горичката ме разбиПървоначално написано от Xriiskaa
![]()
![]()
![]()
1-о бях по анцунг,2-о бях без сутиен,3-о тръгнах си на 15-та минута(това беше първата ми и неповторима ,за щастие, среща)
I can't stop myself from loving you <3
Забавна тема. Аз съм имал доста гафове, ама от приличие не мога да ги разкажа тук. Само да ви кажа от личен опит, момчета - да отидеш пред вратата им в блока с букет цветя е много лошо, когато още дори името ти не знаят. И полиция викат понякога.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
ааа нененененеПървоначално написано от fgirl14
наистина неудобно имала съм подобни издънки но не в кафе![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
АА не вие сте уникални![]()
![]()
Амии с бившия, имаме много гафове, но в момента се сещам само за един.Таа бяхме лятото на село и ходихме до дъба(забележителността на нащо село ахахах), ама то вечер и си тръгваме нали и такива се държиме за ръце и по едно време аз тръгвам да падам обаче не можах, а той почва да ми се подиграва при което в същия тоя момент той падна на тревата, а аз се скъсвах да се смея.![]()
Хора много , Човеци малко !
на първа среща с едно момче..и без да искам си бутнах чашата със сок или вода не помня и го полях нали ;д и супер много се притесних и като почнах да го почиствам със салфетки..ама то в кафето тъмно а аз съм се навела под масата..и някакви познати негови влизат и аз да се изправя и си ударих главата в масата.. ;д кой знае как съм изглеждала..ама ..шанс ;дд
Стоим си и си пърдим с уста в трамвая, пред вратата точно. Аз пърдя, тя пърди, редуваме си се, тя се изхили и оплю стъклото на вратата :Д
REGGAE BOOM <3
Айде, време е за нови гафове![]()