Хах гафове колкото искаш..

Бяхме в 1 магазин за дрехи със сегашния ми приятел и брат му и търсим подарък за рожден ден. По едно време нашия изчезва като си мислим че гледа нещо за целта ни..той обаче се спрял при щанда с бельо и държи едни прашки.. очаквах някоя изцепка и гледам да се скрия зад другите щандове обаче докато се усетя той вече крещи 'МИЛОО' размахва прашките и ме гледа с няква доволна физиономия при което всички погледи от прашките и приятеля ми се обърнаха към мен и задника ми .. нямаше такъв срам.

Бяхме у тях, като в другата стая бяха цялото му семейство легнали сме на неговото легло и се гушкаме, без да правим нищо друго.. по едно време, понеже леглото му е от тези новите паянтовите, вместо с прожина с дъски от долу, се чува едно мощно БААААМ и се озоваваме на земята в/у счупеното легло. Аз се опитвам да стана, като очаквам всеки момент някой да влезе и да ни види така, той обаче възмутен ме държи не ми дава да стана и ми вика 'не разваляй момента бее' !! Влиза брат му и ни гледа върху счупеното легло той ме държи аз се хиля като ненормална.. голям филм.. след тва оправихме леглото, което всъшност не се беше счупило а се бяха извадили дъските и вече всичко уж ок.. да ама не.. лягаме си пак като пичове и няма и 10 секунди и се повтаря същата сцена при което влиза баща му, хили ни се и вика 'ЕЕЕ уляхте се'

Беше една от първите ни срещи, и бяхме навън.. тогава още бях срамежлива и не му давах да ме целува.. всеки път като понечеше да ме целуне си извъртах главата, поглеждах към небето и виках 'Я,самолетче!!' и до ден днешен ме бъзика с тва..

има още мнооого ама ме мързи да пиша сега ;д