Хмм сещам се за 2 паметни гафа.Първият стана още като бях по-малък на 13 някаде(яко пубер и лузър ),запознах се с едно момиче в IRC(еех златни времена) и се разбрахме да се видим след известна доза "зарибевки".Отивам аз да я чакам пред киното и двама мои приятели с мен,хем да я огледат,хем за подкрепа и виждаме ние един "ТИР" насреща и триматак почваме да се молим,аз-да не е тя,те-да е тя .Идва момичета иии явно господ е отговорил на молитвите им.Отиваме ние в кафето сядаме тя с гръб към прозореца аз гледам насреща и какво да видя тея двама идиоти отзаде правят доста неприлични движения с тазовете си,аз едва се сдържам да не се разсмея в един момент просто не издържах и кат се разкисках едно злобно тя се обърна видя ги и просто си тръгна Другата случка за която се сещам е когато с бившата ми приятелка си лежим в леглото,тя спи,аз лекичко се онасям и както си се онасям сладко сладко,тя като се обърна,като ми вкара едно коляно в слабините на съм Аз жалния си изпсувах тихичко и лекичко,и реших да не я будя с писъци от болка