.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Аз даже искам, 'ма няма желаещи.
    Че иначе трябва да се разкарвам след училище по срещи, кина, глупости...
    +1

Пък и определено зависи от човека.. имал съм гадже от един клас и толкова беше зле положението ,че даже не искаха другите да знаят за да не ми се подиграват... пък може и да го е казала за да си мисля ,че е заради нея пък същност дефекта да е бил в мен (по вероятно) но все пак си беше дразнещо и на края се скарахме страшно злобно след 4тия месец....
    What if.. ?

Абе отначалото е яко, всеки ден сте заедно, седите на един чин, постоянно сте един до друг като гербови марки..
    И след няколко месеца какво става- омръзвате си. И най-лошото е, че сте от един клас и.. ами не може да се погледнете. Не може да се бъзикнеш с някой, нито да седнеш до някой друг.. става ужасно..
    Твърдо против връзките между съученици от един клас..

Като скъсате става мноого весело..

Цитирай Първоначално написано от angeltears
    Абе отначалото е яко, всеки ден сте заедно, седите на един чин, постоянно сте един до друг като гербови марки..
    И след няколко месеца какво става- омръзвате си. И най-лошото е, че сте от един клас и.. ами не може да се погледнете. Не може да се бъзикнеш с някой, нито да седнеш до някой друг.. става ужасно..
    Твърдо против връзките между съученици от един клас..
    +

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Твърдо нИе!
    +1

Голям фен Аватара на Aicken
    лай но? (why not)
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Аз съм ходила с момче от моя клас.До като ходихме всичко беше ок, но след като скъсахме, стана ужасноо
    Аз го карах да ревнува,той мен, постоянно се гледахме некво гадно и се псувахме...абе ужас, но все още го обичам това момчеее.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    рискове много....преимущества не много...
    аре почвам от хубавото-всеки ден сте заедно и си прекарвате по цял ден,говорите си много и т.н и т.н...
    ъъъ не мога да намеря повече..
    лошите-разсейвате се взаимно и трудно учите и внимавате в час.
    като се разделите още години или месеци ще се търпите и ще се виждате всеки ден,което меко казано е неприятно.
    евентуално започвате да се карате след края и настройвате приятелите си в класа,едни срещу други..т.е. разделяте голямата компания от преди на малки враждуващи лагери...и така..
    абе не е мн за препоръчване да е от класа ти гаджате

НИКОГА вярно по-лесно ще се случат нещата, ама много бързо ще си омръзнете и накрая lipsvashh_mi е прав/а ще се отцепи целия клас на лагери

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от shandio
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Твърдо нИе!
    +1
    и аз се присъединявам към нИетоо0
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

това да ходиш с някой от твоя клас е луда робота,не забравяй че сте много хора на едно място и все от някаде тръгват интриги,става шибано,няма смисъл,по добре аи останете само приятели или когато вече сте в различни класове,така както е в момента е някак си много задушаващо
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

spored men si zavisi ot horata i ot samata vryzka ;] ako ne se zadu6avat mislq 4e moje da byde mnogo interesno izjivqvane :P
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

струва ми се тъпо

Град
    Монтана
    Дори и двамата да го искате без да сте говорили за това и се съберете максимум 2 седмици... Бързо си умръзвате вие се виждате всеки ден по 6 часа а пък камоли ако и излизате...
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от TheMaggie
    Не си е работа, после интриги, глупости, писания.. кофти истории се получават.

Град
    У дома :Р
    Сякаш не , съучениците ми не ми допадат за връзка , а и рано или късно ще свърши брутално.

Мега фен Аватара на xoxi
    Все ми е тая..
    И това като всички останали неща си има своите плюсове и минуси..
    Всичко си зависи до голяма степен от хората
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Shia
    Вие пък,все негативни мнения,все упреци,а къде е надеждата.И какво е това "ще си омръзнете след няколко месеца",откъде знаете какво може да се случи,щом си омръзвате явно хич не сте задруг и явно хич не си държите на връзката.
    Прави каквото искаш
    не се подвеждай от другите,не при всички е еднакво,може да ти случи нещо невероятно и ако си силно момчие ще преживееш клюките,като сте готини ще ви обсъждат естествено.
    И какво ,като ще се виждат няколко часа,аз много бих желала да прекарвам с половинката си доста време.

..........

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Много ги обмисляте нещата, хора...
    вадите, пък прибавяте, пък сучите, въртите и накрая- "ЗА НИЩО НА СВЕТА"
    Живейте си живота, обичайте се и не го мислете.
    Това е .

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    лай но? (why not)
    доста си хитър гаргамеле
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Как не си омръзват тя хора,бе?! Според мен е мн гадно!Да го гледам по цял ден ще ми дойде много!
    Come back and set me free... : )

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ами ходила съм с момче от моя клас.
    ..ъъ, издържахме 2 седмици
    ти си прецени..

Повече от фен
    Ходих с момче от класа един месец и нещо сле дкато се разделихме първите дни не си говорихме, но после нещата се промениха и си общуваме нормално НОО един ден идва и ми обеснява колко мн ме обича аз не го взех на сериозно да ме прегръща пуска ми ръка и аз го попитах какво правиш? И той нищо що преча ли ти ? И аз да. Той да се махна ли аз да Когато бяхме заедно ни беше мн готино целувахме се в час в физкултурния и къде ли още не
    (sun)~{}*

Град
    Габрово
    Няма единодушен отговор за това. Зависи от хората, от начина на мислене, от сериозността на чувствата.......и от още толкова много неща.
    Аз лично не съм ходила с никой от класа ми, когато бях ученичка. Но имах съученици, които станаха гаджета , коагто бяхме 10 клас и още са заедно......вече 5-6 години. А имаше и такива, които тръгнаха, но се разделиха на първия месец и до сега не си говорят.
    Та както казах - зависи от много неща.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: любов в класа

Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    какво мислите за връзка между съученици?имали рискове според вас?а добрите страни...
    НЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си