- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любов в класа
+1Първоначално написано от LizZz
Пък и определено зависи от човека.. имал съм гадже от един клас и толкова беше зле положението ,че даже не искаха другите да знаят за да не ми се подиграват...![]()
пък може и да го е казала за да си мисля ,че е заради нея пък същност дефекта да е бил в мен (по вероятно) но все пак си беше дразнещо и на края се скарахме страшно злобно след 4тия месец....
What if.. ?
Абе отначалото е яко, всеки ден сте заедно, седите на един чин, постоянно сте един до друг като гербови марки..
И след няколко месеца какво става- омръзвате си. И най-лошото е, че сте от един клас и.. ами не може да се погледнете. Не може да се бъзикнеш с някой, нито да седнеш до някой друг.. става ужасно..
Твърдо против връзките между съученици от един клас..
лай но? (why not)
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Аз съм ходила с момче от моя клас.До като ходихме всичко беше ок, но след като скъсахме, стана ужасноо![]()
Аз го карах да ревнува,той мен, постоянно се гледахме некво гадно и се псувахме...абе ужас, но все още го обичам това момчеее.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
рискове много....преимущества не много...
аре почвам от хубавото-всеки ден сте заедно и си прекарвате по цял ден,говорите си много и т.н и т.н...
ъъъ не мога да намеря повече..
лошите-разсейвате се взаимно и трудно учите и внимавате в час.
като се разделите още години или месеци ще се търпите и ще се виждате всеки ден,което меко казано е неприятно.
евентуално започвате да се карате след края и настройвате приятелите си в класа,едни срещу други..т.е. разделяте голямата компания от преди на малки враждуващи лагери...и така..
абе не е мн за препоръчване да е от класа ти гаджате![]()
НИКОГА вярно по-лесно ще се случат нещата, ама много бързо ще си омръзнете и накрая lipsvashh_mi е прав/а ще се отцепи целия клас на лагери![]()
![]()
и аз се присъединявам към нИетоо0Първоначално написано от shandio
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
това да ходиш с някой от твоя клас е луда робота,не забравяй че сте много хора на едно място и все от някаде тръгват интриги,става шибано,няма смисъл,по добре аи останете само приятели или когато вече сте в различни класове,така както е в момента е някак си много задушаващо
spored men si zavisi ot horata i ot samata vryzka ;] ako ne se zadu6avat mislq 4e moje da byde mnogo interesno izjivqvane :P
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Дори и двамата да го искате без да сте говорили за това и се съберете максимум 2 седмици... Бързо си умръзвате вие се виждате всеки ден по 6 часа а пък камоли ако и излизате...
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Сякаш не , съучениците ми не ми допадат за връзка , а и рано или късно ще свърши брутално.![]()
Все ми е тая..
И това като всички останали неща си има своите плюсове и минуси..
Всичко си зависи до голяма степен от хората![]()
И спря да се върти за миг земята..
Вие пък,все негативни мнения,все упреци,а къде е надеждата.И какво е това "ще си омръзнете след няколко месеца",откъде знаете какво може да се случи,щом си омръзвате явно хич не сте задруг и явно хич не си държите на връзката.
Прави каквото искаш
не се подвеждай от другите,не при всички е еднакво,може да ти случи нещо невероятно и ако си силно момчие ще преживееш клюките,като сте готини ще ви обсъждат естествено.
И какво ,като ще се виждат няколко часа,аз много бих желала да прекарвам с половинката си доста време.
..........
Много ги обмисляте нещата, хора...
вадите, пък прибавяте, пък сучите, въртите и накрая- "ЗА НИЩО НА СВЕТА"
Живейте си живота, обичайте се и не го мислете.
Това е .
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
доста си хитър гаргамелеПървоначално написано от Aicken
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Как не си омръзват тя хора,бе?!Според мен е мн гадно!Да го гледам по цял ден ще ми дойде много!
![]()
Come back and set me free... : )
Ами ходила съм с момче от моя клас.
..ъъ, издържахме 2 седмици
ти си прецени..
Ходих с момче от класа един месец и нещо сле дкато се разделихме първите дни не си говорихме, но после нещата се промениха и си общуваме нормалноНОО един ден идва и ми обеснява колко мн ме обича аз не го взех на сериозно да ме прегръща пуска ми ръка и аз го попитах какво правиш?
И той нищо що преча ли ти ? И аз да. Той да се махна ли аз да
Когато бяхме заедно ни беше мн готино целувахме се в час в физкултурния и къде ли още не
![]()
![]()
(sun)~{}*
Няма единодушен отговор за това. Зависи от хората, от начина на мислене, от сериозността на чувствата.......и от още толкова много неща.
Аз лично не съм ходила с никой от класа ми, когато бях ученичка. Но имах съученици, които станаха гаджета , коагто бяхме 10 клас и още са заедно......вече 5-6 години. А имаше и такива, които тръгнаха, но се разделиха на първия месец и до сега не си говорят.
Та както казах - зависи от много неща.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."