.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

по повод 2-рия гей парад

Нека тази тема да не съдържа пропаганда,обиди и необосновани мнения.

Съжалявам,ако и моите думи звучат като пропаганда,но това е моето мнение,с което не целя нищо користно.

Мислила съм защо се обръща толкова голямо внимание на сексуалното в нещата и защо има толкова голямо разнообразие , когато опре до него.То присъства навсякъде около нас - от рекламите на водка до обсъждането на сексуалната ориентация на известни личности.
    Толкова много се вънуваме от него сякаш то ни плаща сметките за тока,купува нови дрехи на децата,намалява инфлацията,предпазва ни от болести.

Няма нищо по-хубаво от това да се върнеш скапан от работа,да си пуснеш телевизора и да те одари едно хубаво.Аз нямам телевизор от 1 година,но на прима виста мога да изброя поне 10 реклами ,които свъщност не съм забелязала какво рекламират,но помня циците и гъзовете във всяка от тях.

Много е интересна това,как една малка ракийка вечер и циците на някоя фолк певица връщат усмивката на човек и гледайки го отстрани ще си кажеш,че няма никакви проблеми.

Мисля че точно пренасищането е причина за разрата.До 89 г. не сме имали досег до Западната култура,а сега наваксваме с пълни темпове - тромаво и мъчно.В Европа и Америка гей парадите са нещо нормално,понеже западното общество отдавна е било в положението,в което сме ние сега.Развитите страни инвестират във всевъзможни глупости,които да разнообразяват живота им
    ( 1001 реалити предавания, затоплещи бюста сутиени, рингтонове за спиране на тютюнопушенето и тн. ) ,за развитите страни е някак си нормално любовта да не е само между мъжа и жената.В този ред на мисли,сигурна съм че ако можеше да измислят как и мъжете да зачеват ,кандидатите да пробват как от аналното им отверстие излиза 30 см глава на бебе,щяха да са много.

Защо операциите за смяна на пола не са измислени от източноевропеец?Защо българин не е измислил аналната броеница?
    Мисля,че в нашата страна има доста по-сериозни теми за размисъл,отколкото това за или против гейовете.Мисля,че никой от вашите родители не го вълнува живо,дали ще има гей парад или не?Предлагам на всеки от вас да попита родителите си дали одобряват хомосексуалистите?Любовта им,правомощията над това да осиновяват деца и да сключват бракове?

Не е сега времето да се вънуваме за правата на гейовете,когато една четвърт от България живее на прага на бедността и когато всеки трети е в пенсионна възраст (данните не са примерни между другото,действителни са).България има нужда от деца,а не от педерасти,които са неспособни да продължат рода.Ако човек (който не по обективни медицински причини) не продължи рода си,за мен той не е живял пълноценно.Защото именно благодарение на любовта между мъж и жена той е дошъл на този свят и трябва да й е вечно признателен.

Майките учат дъщеричките си как да се държат като дами още от мънички.Бащите учат синовете си как да не плачат и да се държат мъжки още от мънички.Това е ултиматното човешко поведение.Не се подигравайте с възпитанието си и доверието на родителите си.Те няма да се гордеят с вашата либералност,толкова колкото биха се гордяли с внуци.

Не толерирайте хомосексуалността,защото след време (и благодарение на такива паради и хора като Евгени Минчев и Азис) вашите деца ще я приемат за нещо нормално,а тя не е.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Дали щяхме още да сме приятелки ако навремето ти бях казала това, което ти казваш сега тук?

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    София
    Хората се променят,аз съм променила възгледите си,съжалявам ако те обиждам по някакъв начин,но това е моята позиция сега.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Естествено, че не толерирам нещо толкова неприятно, извращаващо човека, нещо, действащо противш човешката еволюция, нещо, с което се парадира нагло, нещо, от което произлизат само неприятности за хората и обществото
    Да не правят паради и да позират с хомосексуалността си, ако искат да не ги мразят толкова.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Ти мене не ме обиждаш, мнението си е твое. Интересно ми е тогава как би се почувствала ако знаеш каква промяна на позицията ще имаш.
    И сега как се чувстваш след тая промяна.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола

Re: по повод 2-рия гей парад

Аз не одобрявам цялата тази свинщина, скоро писах пак в подобна тема, така че няма да се повтарям с нещата, които написах и преди.

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Предлагам на всеки от вас да попита родителите си дали одобряват хомосексуалистите?Любовта им,правомощията над това да осиновяват деца и да сключват бракове?
    Майка няма нищо против, но не ги одобрява.
    Баща ми не намира за нещо нормално любовта между мъж и мъж, жена и жена. Строго против е.

абе да се крият по дупките и да си ходят по гей заведения да него натрапват и да не ходят по други дискотеки самата мисъл че може да идеш и на диско да се напиеш като свиня и на сутринта да се събудиш до такъв като фешо е плашеща :С

иначе за парада мога да спонсорирам с 5.56 х 45 мм и 7.62 х 39 мм (74 и 47)
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Родителите ми са против гейове, паради и всякакви такива, както и аз.Още по-абсурдно ми се струва да осиновяват деца.Едно дете се нуждае от майка и баща, а не от две мами и двама татковци.Децата от малки ще се сбъркат

Град
    София/Бургас
    На мен пък не ми пречат. Аз нямам проблем с гейовете. Е като тръгнат да ми се свалят - режа ги и толкова Но иначе по никакъв начин не ми пречат - щом им харесва - тяхна си работа.

Щом не ми го навират в носа не ми пречи толкова.

Не се подигравайте с възпитанието си и доверието на родителите си.
    ! много важно е това. принципно говоря, не само обвързано с поста ти както е.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Противоестествено е.
    Да си правят каквото искат,демокрация е.
    НО!Нека същото да си го правят като са сами,а не да ни карат да им се възхищаваме,защото очевидно няма,а точно обратното.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Доста абсурдни разсъждения ми се виждат в таш тема...

Първо да ти кажа- майка ми и баща ми нямат нищо против гейовете - а и да имаха, какво общо има? Аз мога да имам свое си мнение, нали? Или не- каквото кажат мама и тати, това е верно...

Второ- защо източноевропеец не бил измислил аналната броеница? И това трябва да е аргумент срещу гейовете?? Ще заgина от смях... Убеди ме , че след като е нямало гейове през комунизма- поне не са си признавали, сега трябва да мрът.

И България имала прекалено други проблеми... Какво от това? Ми тогава за всеки проблем може да се разсъждава така... КвО ме интересуват проблемите с учителите, имаме си толкова други... Или това че ншкакви деца социалните ги дърпали и тилкали в кола да ги водят в ПОлша при майка им... Или че политиците са корумпирани, кво ме интересува- по твоята логика такива проблеми нямат значение, защото сме бедни и имало малко деца...

Теб никой не те кара да е вълнуваш от който и да е пробем... Гейовете не те интересуват, нито техните проблеми- защо се занимаваш по форумите с това- да ми обясняваш на мен от какво трябва да се вълнувам и от какво не...

А, и е доста нелогично да смяташ, че като не се занимаваме с проблемите на гейовете, това ще помогне за по- висока раждаемост... Какво, да им обърнем резбата насила да увеличим раждаемостта... Смешка...

А за парадите- според мен са глупава идея, защото не помагат, а само пречат и настройват хората негативно.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    София
    Хайде да те помоля,когато ми отговаряш толкова крайно,да се опиташ първо да прочетеш внимателно какво съм го писала и какво съм искала да кажа.

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    [b]

Първо да ти кажа- майка ми и баща ми нямат нищо против гейовете - а и да имаха, какво общо има? Аз мога да имам свое си мнение, нали? Или не- каквото кажат мама и тати, това е верно...
    Трудно ми е да отговоря-ще кажа само че си дете на демокрацията, затова мислиш така.Винаги е имало конфликт между поколенията,родителите са консервативни понякога и това не ги прави адекватни в конкертните условия,само че въпроса с гейовете и любовта между мъжа и жената е непреходен и е установен още от Библията,затова мисля,че трябва да си остане със същото статукво.
    Точно за това мисля,че е хубаво отвреме-навреме да ги слушаме .

Второ- защо източноевропеец не бил измислил аналната броеница? И това трябва да е аргумент срещу гейовете?? Ще заgина от смях... Убеди ме , че след като е нямало гейове през комунизма- поне не са си признавали, сега трябва да мрът.
    Идеята ми беше че пренасищането води до разврата,а разврата намирам и в хомосексуалността (я виж линковете на българчето със снимки от гей парад).Ако едно общество го признае,ще започнат да го натрапват по телевизията,вестници,списа ния.Ще се появят много "звезди" с уж обратни наклонности.
    Аз не съм лошо настроена към родените такива гейове,просто според мен изпедерастяването е продукт на обществото и ако то го е приело за нещо нормално повече ще са хората,привлечени от същия пол.Защото хомосексуалността не е само наследствена,според мен (понеже няма никакви научни доказателства) тя е поведенческа,важен тук е и личния пример.Затова е и недопустимо двама хомосексуалисти да осиновяват дете.

И България имала прекалено други проблеми... Какво от това? Ми тогава за всеки проблем може да се разсъждава така... КвО ме интересуват проблемите с учителите, имаме си толкова други... Или това че ншкакви деца социалните ги дърпали и тилкали в кола да ги водят в ПОлша при майка им... Или че политиците са корумпирани, кво ме интересува- по твоята логика такива проблеми нямат значение, защото сме бедни и имало малко деца...
    ....
    Dwight D. Eisenhower

Против, против и пак съм против тия Гей истории..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    Своге
    Аз и баща ми сме против тия мизерии и желаем смрът за боклуците , които съсипват народа !

Много слабо ме вълнува дали ще е открита педерастия или не, дали ще се парадира с това или не . Защото утре не се знае дали ще съумее да запази сексуалността си пред общността , следователно не знам след 10 години дали детето ми ще последва примера му .За това , крайно , но ясно , под ножа .
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    София
    ^ "чистотата на расата" ?
    Dwight D. Eisenhower

Престваям си диалог между мен и бащата
    Аз: какво мислиш за гейовете ?
    Той: Хм (през това време ме хваща и пребива) да не си и помислял да ставаш

общо врезето това е и най-правилното
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Град
    Horrorwood
    Да бъдем честни съм стигнала до извода, че да не ти пука до толкова голяма степен е най-удачния вариант. И да съм 'за', и да съм 'против', не ми се вярва да спрат да го правят или да преобърна света. Да, дразня се да ми го навират в очите, но се дразня да ми навират в очите каквото и да било като се замисля (както повечето от вас навярно). Парад, да, мисля, че чак парад е прекалено, защото в крайна сметка това трябва да е личен избор и преценка, а не да парадираш с него. Но това си е лично мнение.
    А това какво ще възприемат за нормално децата ни, зависи от нас и как ще ги възпитаме. И така е от както свят светува.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    Да бъдем честни съм стигнала до извода, че да не ти пука до толкова голяма степен е най-удачния вариант. И да съм 'за', и да съм 'против', не ми се вярва да спрат да го правят или да преобърна света. Да, дразня се да ми го навират в очите, но се дразня да ми навират в очите каквото и да било като се замисля (както повечето от вас навярно). Парад, да, мисля, че чак парад е прекалено, защото в крайна сметка това трябва да е личен избор и преценка, а не да парадираш с него. Но това си е лично мнение.
    А това какво ще възприемат за нормално децата ни, зависи от нас и как ще ги възпитаме. И така е от както свят светува.
    И понеже не сме съгласни , да сведем глава ,и да си тръгнем по тихом - по мълком !
    И напротив , можеш да ги спреш , ама явно не искаш ,щото на тебе нали не " ти пука"
    Ще се дразниш , докато търпиш
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Абе вие сте болни, бе... сериозно.

И, извинете, само аз ли имам родители, които не са натъпкани с предразсъдъци???

А най-тъжното е, че имам приятелка лесбийка, която се държи по-мъжки (не мъжествено, мъжки) от 90% от писалите младежи в темата. Ама това е защото сте си путки, споко...

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Личния пример не мисля, че е определящ за сексуалната ориентация. Мен ако жените не ме привлияат сексуално, не би имало значение дали всичките ми приятели са лесбийки. Нещо или те привлича, или не. Ако можеш да "обърнеш резбата", значи си бил бисексуален от самото начало... Освен това гейовете не са хетерофоби...

Дали съм разбрала или не написаното - ами прочетох го 10 пъти поне, за да намеря логика... Извинявай, ако е прозвучало като нападка, не беше замислено като такава.

Все още не разбирам с какво помага хомофобията на обществото ни? И защо трябва да степенуваме проблемите по важност.

За осиновяването- то няма да спре гейовете, те ако искат може и да се ожениш фиктивно, ило да си осиновят по втория начин, или да си създадат сами (един мой приятел с една лесбийка мислят да направят точно това). И децата, които те биха осиновили ще си останат на улицата. С какво помага това? На кого помага?

Много неща са установени от библията, като например, че жената е собственост на мъжа си и нечиста по природа, или че децата трябва да се бият, за да станат хора .Защо не пишеш теми в защита на тази идея? Хората се позовават на Библията за удобство, но на никой не му идва на ума, че е писана преди 2000 години. Законите на Крум са по- нови и модерни като идеи, защо не се позоваваме на тях?

Нуждата гейовете да парадират с ориентацията си идва от нетолерантността на обществото. През 60те се е парадирало със секса на запад, защото е бил табу. Хората са програмирани да се борят срещу забраните и изпадат в крайности за да "го начукат" на обществото, което не ги приема. С негативизма си вие само засилвате тази тенденция.

Колкото до родителите- да, понякога са консервативни (моите са изключение), но това не ги прави прави. Колкото до хомосексуализма че бил веяно отхвърлян- имало го е много преди да се напише Библията... Виж Гърция и Рим например...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Всички родители са широкоскроени, докато сина им не се прибере с някой мустакат манаф и не ги зарадва с новината, че това е неговият любовник, който всяка вечер пуска водолази в дебелото черво на синчето им...
    Мойте не биха имали против... С къде- къде по- лоши неща са се примирявали... Да са живи и здрави...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Колкото до хомосексуализма че бил веяно отхвърлян- имало го е много преди да се напише Библията... Виж Гърция и Рим например...
    Любимият ми аргумент - даваш за пример две западащи цивилизации, които започват да толерират извращения, които водят до тяхното самоунищожение. Страхотен пример
    Мерси, мерси. Аз само казвам, че хомосексуализма не е ново 20 и не го е зимисил Евгени Минджев... А там си го е имало доста преди да западнат- когато са били най- великите световни култури, пак са си се чукали отзад

Град
    Horrorwood
    LiveFlower без лични нападки, моля. Казах, че това си е личното ми становище. Това, че ти си мислиш, че като мрънкаш в някой форум значи, че правиш нещо съществено, не значи, че наистина е така. Или като напишеш някое мнение, в което псуваш всичко живо, за което се сетиш променяш съществено нещо? Сега ме цитирай и почни да ми се обесняваш как не е така или ме напсувай, току виж промениш света с тези думи.
    От мен не зависят неща, които вече са станали факт (като гей парада както е в този случай), от мен зависи единствено какво възпитание ще дам на децата си относно такива неща и разни други такива подробности в бъдеще.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    За да нафлудя генерално темата- имам 2 въпроса към дамите и господа хомофоби.

Ншкой да ми дад дефиниция за "Изпедерастяване"
    И ако мож да ми обосни как хомосексуализма е довел до западането на Римската империя...

Сериозно питам, не с заяждам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си