- Форум
 - По малко от всичко
 - Всичко тийн накуп
 - по повод 2-рия гей парад

Хайде да те помоля,когато ми отговаряш толкова крайно,да се опиташ първо да прочетеш внимателно какво съм го писала и какво съм искала да кажа.
Трудно ми е да отговоря-ще кажа само че си дете на демокрацията, затова мислиш така.Винаги е имало конфликт между поколенията,родителите са консервативни понякога и това не ги прави адекватни в конкертните условия,само че въпроса с гейовете и любовта между мъжа и жената е непреходен и е установен още от Библията,затова мисля,че трябва да си остане със същото статукво.Първоначално написано от rosskata
Точно за това мисля,че е хубаво отвреме-навреме да ги слушаме.
Идеята ми беше че пренасищането води до разврата,а разврата намирам и в хомосексуалността (я виж линковете на българчето със снимки от гей парад).Ако едно общество го признае,ще започнат да го натрапват по телевизията,вестници,списа ния.Ще се появят много "звезди" с уж обратни наклонности.Второ- защо източноевропеец не бил измислил аналната броеница? И това трябва да е аргумент срещу гейовете??Ще заgина от смях... Убеди ме , че след като е нямало гейове през комунизма- поне не са си признавали, сега трябва да мрът.
![]()
Аз не съм лошо настроена към родените такива гейове,просто според мен изпедерастяването е продукт на обществото и ако то го е приело за нещо нормално повече ще са хората,привлечени от същия пол.Защото хомосексуалността не е само наследствена,според мен (понеже няма никакви научни доказателства) тя е поведенческа,важен тук е и личния пример.Затова е и недопустимо двама хомосексуалисти да осиновяват дете.
....И България имала прекалено други проблеми... Какво от това? Ми тогава за всеки проблем може да се разсъждава така... КвО ме интересуват проблемите с учителите, имаме си толкова други... Или това че ншкакви деца социалните ги дърпали и тилкали в кола да ги водят в ПОлша при майка им... Или че политиците са корумпирани, кво ме интересува- по твоята логика такива проблеми нямат значение, защото сме бедни и имало малко деца...![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower