- Форум
 - По малко от всичко
 - Всичко тийн накуп
 - по повод 2-рия гей парад

Личния пример не мисля, че е определящ за сексуалната ориентация. Мен ако жените не ме привлияат сексуално, не би имало значение дали всичките ми приятели са лесбийки. Нещо или те привлича, или не. Ако можеш да "обърнеш резбата", значи си бил бисексуален от самото начало... Освен това гейовете не са хетерофоби...
Дали съм разбрала или не написаното - ами прочетох го 10 пъти поне, за да намеря логика... Извинявай, ако е прозвучало като нападка, не беше замислено като такава.
Все още не разбирам с какво помага хомофобията на обществото ни? И защо трябва да степенуваме проблемите по важност.
За осиновяването- то няма да спре гейовете, те ако искат може и да се ожениш фиктивно, ило да си осиновят по втория начин, или да си създадат сами (един мой приятел с една лесбийка мислят да направят точно това). И децата, които те биха осиновили ще си останат на улицата. С какво помага това? На кого помага?
Много неща са установени от библията, като например, че жената е собственост на мъжа си и нечиста по природа, или че децата трябва да се бият, за да станат хора .Защо не пишеш теми в защита на тази идея? Хората се позовават на Библията за удобство, но на никой не му идва на ума, че е писана преди 2000 години. Законите на Крум са по- нови и модерни като идеи, защо не се позоваваме на тях?
Нуждата гейовете да парадират с ориентацията си идва от нетолерантността на обществото. През 60те се е парадирало със секса на запад, защото е бил табу. Хората са програмирани да се борят срещу забраните и изпадат в крайности за да "го начукат" на обществото, което не ги приема. С негативизма си вие само засилвате тази тенденция.
Колкото до родителите- да, понякога са консервативни (моите са изключение), но това не ги прави прави. Колкото до хомосексуализма че бил веяно отхвърлян- имало го е много преди да се напише Библията... Виж Гърция и Рим например...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.