- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- по повод 2-рия гей парад
Нека тази тема да не съдържа пропаганда,обиди и необосновани мнения.
Съжалявам,ако и моите думи звучат като пропаганда,но това е моето мнение,с което не целя нищо користно.
Мислила съм защо се обръща толкова голямо внимание на сексуалното в нещата и защо има толкова голямо разнообразие , когато опре до него.То присъства навсякъде около нас - от рекламите на водка до обсъждането на сексуалната ориентация на известни личности.
Толкова много се вънуваме от него сякаш то ни плаща сметките за тока,купува нови дрехи на децата,намалява инфлацията,предпазва ни от болести.
Няма нищо по-хубаво от това да се върнеш скапан от работа,да си пуснеш телевизора и да те одари едно хубаво.Аз нямам телевизор от 1 година,но на прима виста мога да изброя поне 10 реклами ,които свъщност не съм забелязала какво рекламират,но помня циците и гъзовете във всяка от тях.
Много е интересна това,как една малка ракийка вечер и циците на някоя фолк певица връщат усмивката на човек и гледайки го отстрани ще си кажеш,че няма никакви проблеми.
Мисля че точно пренасищането е причина за разрата.До 89 г. не сме имали досег до Западната култура,а сега наваксваме с пълни темпове - тромаво и мъчно.В Европа и Америка гей парадите са нещо нормално,понеже западното общество отдавна е било в положението,в което сме ние сега.Развитите страни инвестират във всевъзможни глупости,които да разнообразяват живота им
( 1001 реалити предавания, затоплещи бюста сутиени, рингтонове за спиране на тютюнопушенето и тн. ) ,за развитите страни е някак си нормално любовта да не е само между мъжа и жената.В този ред на мисли,сигурна съм че ако можеше да измислят как и мъжете да зачеват ,кандидатите да пробват как от аналното им отверстие излиза 30 см глава на бебе,щяха да са много.
Защо операциите за смяна на пола не са измислени от източноевропеец?Защо българин не е измислил аналната броеница?
Мисля,че в нашата страна има доста по-сериозни теми за размисъл,отколкото това за или против гейовете.Мисля,че никой от вашите родители не го вълнува живо,дали ще има гей парад или не?Предлагам на всеки от вас да попита родителите си дали одобряват хомосексуалистите?Любовта им,правомощията над това да осиновяват деца и да сключват бракове?
Не е сега времето да се вънуваме за правата на гейовете,когато една четвърт от България живее на прага на бедността и когато всеки трети е в пенсионна възраст (данните не са примерни между другото,действителни са).България има нужда от деца,а не от педерасти,които са неспособни да продължат рода.Ако човек (който не по обективни медицински причини) не продължи рода си,за мен той не е живял пълноценно.Защото именно благодарение на любовта между мъж и жена той е дошъл на този свят и трябва да й е вечно признателен.
Майките учат дъщеричките си как да се държат като дами още от мънички.Бащите учат синовете си как да не плачат и да се държат мъжки още от мънички.Това е ултиматното човешко поведение.Не се подигравайте с възпитанието си и доверието на родителите си.Те няма да се гордеят с вашата либералност,толкова колкото биха се гордяли с внуци.
Не толерирайте хомосексуалността,защото след време (и благодарение на такива паради и хора като Евгени Минчев и Азис) вашите деца ще я приемат за нещо нормално,а тя не е.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower