Здравейте на всички! Моля не гледайте грешното ми писане

Историята: Аз съм на 16г. от София.Много обичам едно момиче от стария ми клас. Там учих 2 години - 6,7 клас сега съм 9-ти. От повече от две години тя е момичето за което постоянно мисля. Пишем си по скайп, но по начина, по който тя разговаря с мен (дори ми го е казвала) тя гледа на мен само като на приятел. Преди тя си падаше по мен. Въпреки това което казва аз немога току-така да се откажа от нея. Един път и предложих да се видим, но я каза "сега точно немога айде друг път"...не прозвуча достоверно. Аз дори и малко не съм загубил вяра. Не сме се виждали от 2 години приблизително а аз сам се променил доста и мисля, че сега изглеждам доста по-добре от преди...не съм красавец де. Имал сам 1-2 връзки с момичета (несериозни). Секс не съм правил, но не се притеснявам от това...той сам ще си дойде ако се получи. От както не учим заедно ние си пишем доста редовно и аз знам, че тя оттогава не е имала приятел. Но лошото е, че гледа на мен като на приятел само. Тая надежда, че ако ме види нещо в нея може да се промени, но пък съм 99% сигурен, че ако и предложа да излезем ще почне да увърта, и ако случайно се навие тя ще дойде без желание и нищо няма да се получи...Моля ако някои може да ми даде някакъв съвет ще съм му благодарен :s

Грешен раздел!
krem4et0