- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всеки тийн на работа през лятото :?
^ На колко си и къде работиш?![]()
What you give is what you get!
Купи си вестник "Позвънете" ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
щом си на 17 мисля, че няма а имаш проблем да те вземат , но няма да е на кой знае каква работа... В моят град по-малките ги вземат по заведенията - бармани, сервитьори ... или по-тежката работа - по строежи , но там е много изморително ..
А иначе щом разбираш от уеб дизайн и програмиране може да потърсиш някоя фирма дали не си търси уеб сайт ... там заплащането е добро и работата е приятнаУспех
![]()
е да ама аз не съм по дизайна а и сега се уча на програмиране ...
Нов човек съм
И кво му е смешнотоПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Аз там на колко места съм звъняла, ехеее.
И на3-4 щяха и да си ме вземат наистина.![]()
Полезен си е вестника.
.!.
Търсих си работа в нета и единствената оферта която получих беше КОМПАНЬОНКА...![]()
От тогава се отказах да търся.
CV нямам пък и не знам как се попълвапък и искат актуална снимка, аз идея си нямам каква да е тази актуална снимка, затова все отлагам да си направя регистрация.
И какво правиш като WEB MASTER ?
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
придържай се към темата моляПървоначално написано от Raybeez
неска порових в джобс и си извадих 5,6 линка ама едва ли ще ме пуснат на 17,сиг ще звънкам от обяви от вестника... :/
Нов човек съм
На Слънчев Бряг и в другите курорти лятото се правят много пари като барман или сервитьор.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
само с връзки...
Нов човек съм
ето това http://www.jobs.bg/f705007![]()
не е само с връзки .. .конкуренцията в момента е огромна ... трудно се намира работа ... аз се чувствам късметлия ... от месец работя като админ и съм доволен
е, cv не знайш как се попълва
ето ти:
клик
сайтовете си имат CV бланки ... които се пращат с мейл при кандидатстване по обява.Първоначално написано от Celence
CV не че толкова не знам, колкото не знам там на трудов стаж като нямаш какво се пише
поздравления за админаимам 1 въпрос колко креме ти отне да научиш командите на kernel-a ? или ти си по друг начин админ ?
![]()
.. ooo аз не казвам нищо лошо ..Първоначално написано от woshata
![]()
Ама иначе за вестника ако си под 18 трудно те взимат някъде ... повечето пъти са отрязвали мои приятелк ис думите "Ще ви звъннем" ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3