- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво може да те отблъсне на първа среща?
+1Първоначално написано от vivteen
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+++ Бих добавила и да м исе лигави насрещаПървоначално написано от GaBiIi__
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Нечистоплътност разбира се.
Прекалената мълчаливост също би ме разколебала. Аз самия не говоря много и очаквам от нея да го прави.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ти не беше ли с лява резба веПървоначално написано от Love_Boy
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Прекаляването с чесъна на обяд xD
Първоначално написано от Riva
![]()
![]()
![]()
Лиглите, които НЕ ЗНАЯТ какво искат
Ами предполагам ако човека е неподдържан,лигави се повече от колкото е нужно... и за момента друго не се сещам
Просташко държание, дори и да го покаже в един-два момента само, това би ме разочаровало.
Свобода за българските медици в Либия!
Както по-горе казаха липса на култура и тактичност, нечистоплътност , натрапващо се мълчание , също и неизмерно самочуствие.
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you trough it all
Even If saving you sends me to Heaven ...
Лош дъх,черно под ноктите и нагло поведение
Магданоз м/у зъбите ХАХАХАХАЪАХАУХа ;Д![]()
еми нечистоплътноста ме отблъсква най-много, например ушната кал, огромни пъпки с бяло връхче, гурели в очите, сополи които да се изподават от носаМногото говорене, аз по принцип говоря много, но на срещи не съм такава, последното момче с което излизах ми разказа целия си живот, а аз му казвах: еми да, ок, еми да така е, нормално, мхм, и аз....само такива неща съм му казала, а той направо се изповяда
Много мразя и ако говори на диалект, айде нормално е някои думички на диалект да ги кажеш, дали на меко или на твърдо, но да ми говори като някой македонец или сърбин
както последния
, не мерси. Мразя и ако ми натяква колко ме харесва и още малко звезди ще ми сваля, това не е нормално от първата среща, напротив, става ми неприятен, защото тези думи: мило, бебе, скъпа....са ми лицемерни и изтъркани. А и много мразя ако тръгне да ми налита веднага, винаги ще го отблъсна, освен ако не го харесвам ама мнооооого. Също много мразя невъзпитани момчета, дето псуват и плюят наляво и надясно без изобщо да се съобразяват. Абе имам високи критерии за това си нямам и гадже, едва ли ще намеря някой който хем да е симпатичен, хем да е умен и възпитан и да не прави нищо от горепосочените неща които мразя
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Превзето поведение...липса на чувство за хумор....смехотворната мисъл че съм я извел на пазар....
+++ съгласнаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
има два варианта: той да се е сдухал и просто да си мълчим,когато не му тегля думите от устата или да е мн отворен фуклю,който не спира да говори и ти в един момент започваш само а кимаш с глава
доста неща...аз лично най-много се дразня, когато виждам, че момчето е без собствено мнение за всичко, т.е. на повечето ми въпорси отговаря с 'както искаш, където кажеш, к'вото кажеш и т.н.' - адски много се изнервям понеже знам, че за в бъдеще това ще се прояви и в 'по-тежка форма'...та общо взето това най-лесно забелязвам и то най-много ме отблъсква...
Прекалено голямото им егоначина по който се държи с мен,лигнята,поведението,не ериозността,ако е без чувство за хумор.Абе общо взето искам някое момче на място,някой който да знае какво иска....Всички др неща могат да ме отблъснат.
![]()
Ниско самочувствие,неуважение към себе си,мръсни нокти..
грубо,надуто,превзето,лига о,невъзпитано отношение.както и ако още на 1-та среща ми говори за секс ...![]()
I can't stop myself from loving you <3
Чесно да си кажа,за мен е много важно да проявява интерес и да разбирам,че му е забвно с мен и че не иска да е някъде другаде с някой друг.И понеже за мен е много важен външният вид :P предпочитам да може около него да може да се диша и ,разбира се, да личи,че се е понагласил.Следващото важно нещо е това,да знам че съм излязла с момче,не с маймуна-1.държание,неприсъщо за хомосапиенс и 2.ако мога така да се изразя "да не е възбудена маймуна",която може само да говори за малкият си приятел и двамта му съседи.![]()
You can be free,things are simple,
go find love.
You can feel,it's real,thing are simple,it's all
in front of you! (:
не изряден външен вид дори лявата и вежда да е леко ,,разрошена'' пак би ме подразнилосъщо така прекомерното его
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Нечистоплътност , натрапващо се мълчание , прекалено голямо самочувствиеКато цяло мисля , че това са нещата , който биха ме отблъснали..
... Живей с мечти, а не със спомени ...