.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

диета без йо-йо ефект

Много често се случва така,че след рязко отслабване махнатите кг се качват отново и дори има опастност за още. Диетата която използвам се спазва 2 до 3 седмици и има много добри отзиви.Няма точно определено меню за всеки ден,но не трябва да се ядат сладки неща(шоколади...торти...вафл чки и тн) тестени неща( тостери,пици,хляб и тн) без никакво газирано ама никакво-то издува страшно много корема и без алкохол,без олио и мазнини.Препоръчва се да се ядат много плодове,зеленчуци и супи сега ще ви поставя моето меню,но вие можете сами да съставите свое въз основа на даденото

закуска- домашно изцеден портокалов сок и плод(всеки ден го сменям)
    обяд- зеленчукова супа
    вечеря(да не е след 6 часа вечерта) - домат може и краставица

с това меню вървят и упражнения
    3 пъти на ден(ако можете и повече още по-добре) коремни преси като започвате първия ден по 10 например и с всеки следващ ден увеличавате
    ходене-поне 1 час на ден
    бягане колкото можете и когато можете(хитър трик-ако имате стълби започвате да се качвате после слизате после пак се качвате докато можете да издържите -това се прави 2-3 пъти на ден) и общо взето не се застоявайте много време на едно място... това е всичко... а да и приемайте колкото можете повече вода ако решите да я ползвате-успех ... надявам се да ви помогне

Град
    в света на приключенията ..
    тази идея не е добра
    така само със супи;плодове и зеленчуци не си добавяш всички нужни за организма витамини
    трябва и месо
    трябва и малко въглехидрати-добавени чрез ядките и зърнените продукти например . . . . .

има една много полезна тема;в която авторката е акцентирала върху здравословното хранене!
    разрови се и виж

clever не е точно така ... има хора(като мен),които не ядат месо.Плюс това въглехидрати се съдържат в доста от храните,които можеш да си позволиш докато си на тази диета.Тук не говорим за здравословно хранене все пак а за ДИЕТА свалянето на кг не е драстично около 2 до 3 на седмица

Град
    Пловдив
    много е дулго и ме мързи да чета,но аз препоръчвам ФИТНЕС от т'ва по-хубаво няма
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен
    Град
    София
    Баххаахахахаха! С тая диета си гарантираш сигурен йо йо ефект!

Супер фен Аватара на Shia
    Няма диета без йо-йо ефект.Спреш ли я и си промениш коренно начина си на хранене,всичко ти се връща.

Не ми се чете какво си писала, но искам да кажа нещо! Йо-йо ефекта зависи само единствено от теб и организма ти! Не може да пазиш строга (или каквато и да било) диета, а след като я спреш да се тъпчеш като прасе! Много ясно, че ще има такъв ефект. Защо хората, които знаят как да пазаят диета и след това да се захранват... не се оплакват от йо-йо ефект?! И главния завъртащ механизъм в отслабването е спорта. Но не един ден спортуваш, а другия ден лежиш. Не става с вълшебната пръчица .

Просто исках да го кажа по дяволите...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    Велико Търново
    Може да я започна в началото на другия месец и ще видя какво ще се получи.Аз съм твърдо решена това лято да отслабна поне с 5 кг. Аз понеже няма да съм в БГ и като се върна ще съм нов човек (sun)
    Бъди себе си, има достатъчно други хора

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Абсолютно съм съгласна с мненията нагоре, че спазваш ли диета и след нея започнеш отначало стария начин на хранене с хляба, тостерите, мазните банички, тортички, пастички и т.н., всичко ти се връща, йо-йо ефекта е неизбежен. Гладуваш, гладуваш и след това нищо, даже по-зле. Тази диета е направо смешна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си