- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любовници
Какво мислите за това момиче на 16-18г. да е любовница на женен мъж (максимум 10-12год. по-голям ) ?
Ако той няма дете...може![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Що пък не.. Любофта няма граница![]()
Просто аз
Каква любов пък е това?!?![]()
Това говори доста лошо за този мъж, не смятам, че едно такова момиче може да има много общо като мислене и теми с толкова голям мъж. Започвам все по-често да се питам защо, защо?
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
А ако момче на 18 е любовник на омъжена жена ?!Първоначално написано от gorgeous
![]()
Едно момиче от моето даскало набор 92 е .. и излиза с един на 29/30 години не си спомням точно колко, обаче той си има жена и ДЕТЕНЦЕ на 1/2 годинки и ги заряза заради тая..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Значи най-важното : Проверяваме има ли дете, няма ли.Първоначално написано от XaMcTePKa
Ако има - айде чао, ако няма - скачай ми в леглото...![]()
![]()
Що за глупост?!
Мисля, че това е нещо отвратително, а това, което каза puhinka93 - нямам думи просто.Няма какво да търси един 30годишен мъж с една 16годишна пикла.Те нямат нищо общо, освен секса.Къде я видяхте тази любов![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не говоря просто за секс м/у 30 годишен и 16годишна пикла. Примерно, той- на 27, тя - на 17...запознали са се по няква причина и имат освен приятелство и увлечение един към друг (тя търси тръпка...той нещо различно от обичайното) и тва не пречи на брака му...лично аз се намирам в такова положение и исках да чуя и чуждо мнение понеже не винаги важи канонът 'нямат общи интереси...той иска само да я чука'...не мислите ли, че не винаги трябва да се вслушваме само в разума си ??
ще се повлияеш ли от мненията на непознати хора от форум?Първоначално написано от gorgeous
ще го зарежеш ли след като 50 човека ти кажат, че не е нормално?
ако да, нека съм поредния, който ще ти каже, че това не е нормално.
Ами това си е отдавнашен проблем на жените, че не слушат много, много разума си, трябва да има баланс, разум+интуиция. Явно при теб си действа само увлечението, а разума е на почивка на моретоПървоначално написано от gorgeous
![]()
Определено не е коректно нито към жената и децата, не го знам този мъж къде му е акъла, ама го няма, сигурно и той е на морето
![]()
А ти толкова ли са ти омръзнали момчетата на твоята възраст и живота, че търсиш тръпка. Скочи с бънджи от Аспаруховия мост или се качи на делтапланер, плати си за скачане с парашут и такива работи
![]()
Едит: Определено конната езда ще ти донесе нови и непознати тръпки![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ОО !! Милата !!!Първоначално написано от gorgeous
Ама ти не знаеш лич е тук Фсички са свети води ненапити ??! Тука направо бъка от морал и вярност
![]()
![]()
![]()
Ай бЕгай да не ни развалиш идилията![]()
![]()
Че е много жалко ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хах...еми не-няма да си променя решението, но исках да прочета и други мнения. Мерси все пак![]()
Оо наистина тръпката сигурно е голяма, да внимавате жена му да не ви хване![]()
Не разбирам за какво ти е чуждото мнение?!
Както каза plmn :
ще го зарежеш ли след като 50 човека ти кажат, че не е нормално?
Какво мисля? Че е често срещано..
Моля !Първоначално написано от gorgeous
Сега чакам темата - бременна съм от женен мъж - ХЕЛП !!
![]()
Жалка разпоретина, чукаща се за жълти стотинки ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Морал![]()
Вие болни ли сте...от както имаме право на глас тази дума НЕСЪЩЕСТВУВА!Вече има само мисъл за морал...и всъщност точно тя ни плаши...не това да ли наистина нещо е морално или не,а това дали ние сме морални или не...въпреки,че не осъзнаваме точния смисъл,т.к. ако го осъзнавахме нямаше да се чудим изобщо!![]()
А по темата...Ако си над 18 няма проблем...смята се,че вече си отговорен здравомислещ човек!Следователно прави си квото искаш :P
Но за под 18 вече не е редно...много е рано да скачате толко на високо!!!!
А моето мнениет:
КАКВА ЛЮБОВ БЕ ДЕЦАААААААА![]()
![]()
ЧИСТА ДОЗА КУРВЕНТИЯ![]()
А КАКЪВ МЪЖ Е ТОЯ НЕЗНАМ!!!С деца да се занимава...елелеее Боже,Божеееее,Божеееее!!!БУ ВАЛНО ДЕЦА!ПЕДОФИЛ ГАДЕН(И не само той,защото това наистина зачестява!!!)
Живейте си детския живот беее...ц ц ц,не дай да гъзареем щот си имаш приятел на 30 лелееее
![]()
![]()
![]()
![]()
БОЛНИ ХОРА!!!!
Уууу пикличка с "пич" .. колко веселкУуУУУ...........
Какво мисля ли .. Да видим.. Малоумна пикла.. Педофил.. Съпруга, на която й слагат рога (не, не се превръща в коза) ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Виждам, че сте единодушни...интересно ми е само защо на един такъв тип авантюра се гледа като нещо изключително нередно и неморално....а това да правиш рисков секс, ако си на възраст 13-15год. със също толкова 'опитен' връстник, който не ти гарантира никаква сигурност, в наши дни е съвсем нормална част от ежедневието на всеки тиийнейджър? Аз лично смятам, че е по-правилно на първо място да търсиш собствена сигурност и удоволствие...отколкото да доказваш на приятелчетата колко 'трениран' си в леглото. Помислете малко и от този аспект преди да ме наричате както и да било.
Интересно ми е какво е мисленето на хората от форума...това е причината да пусна тази тема![]()
Прочети точно тези теми, за които говориш и ще видиш, че НИКЪДЕ НЕ се толерира това, което ти обясни.Както хората мислят негативно по единия въпрос, така мислят и по другия.
Ти сама си пусна темата, със сигурност си предполагала какво ще е естеството на отговорите, а сега се опитваш да убедиш другите, че това, което правиш е правилно.
Ами не не е и се надявам след време да го осъзнаеш, както така се и надавям когато се омъжиш, съпругът ти да не ти изневерява с някое непълнолетно момиче..