- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Купувам Йоркширски териер
Искам да купя йорки . Женско, малко, сладко и не много скъпо!:P
Грешен раздел!
RiseGirl
Какво разбираш под евтино? Аз доколкото знам цената им е над 1000 лв. Аз толкова пари за такова куче не бих дала, не знам защо доста хора ги харесват чак толкова и чичо ми си купи такова преди месец за към 1200-300.
Ако под евтино имаш предвид от 100-500лв забрави да си вземеш нещото,което гледаш на картинка с прекрасната му козина.Ако имаш възможност да дадеш 1000 лв ще ти пратя линкове към истински утвърдени развъдници за йоркита,но да имаш предвид,че трябват много средства за подръжка на кучето![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
За ей това малко зверче 1000 лв.![]()
Олеле ужас..
Аз не бих дала толкова пари за куче, особено за това куче![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Абе и ти си гаден,ама ...То тебе и да те подаряваха,никой нямаше те земе.Аман от такива като тебе.То едно кученце такова струва много поече от тебеПървоначално написано от global
<3forbidden taste is the sweetest<3
тихичко бе![]()
говорим за кучета сега
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!! !
Не се бях смяла толкова в този форум отдаааааааааавна !!![]()
![]()
да сме е ли, да реве ли човек, направо не знам вече..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
нашият териер скоро ще ражда само , че кученцата вече си намериха копувачи нооо ако дадеш добра цена![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ташака настрана, ама развъдчиците на йоркита така са се вманиачили на тема мини размери, че ако си намериш дългокосмест плъх с по - сплескана муцуна може и да му вземеш 4-цифрена сума в евро.Първоначално написано от HexGirl
![]()
знам бе човек побъркаха ни направо секи искаПървоначално написано от babity
тя може и много да роди ама чак пък толкос
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
малееееееееееееееееееееее еееееееееееееее![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ
малееееееееееееееееееееее еееееееееееееее![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ