- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С или без алкохол и цигари?
Тинейджъри, смятате ли, че за да стане истински купон, трябва да сте яко напушени и да сте се натряскали до козирка с водка и бира? Можете ли да празнувате и купонясвате без алкохол и цигари? Ако, да(не), защо?
Посочих отговора:''Не са ми нужни нито алкохол,нито цигари,за да си изкарам добре.Защо ли?Ми не съм от хората,които пушат и пият,още повече,че съм на 15 така че...![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
За цигарите съм категорично против,но алкохолът може само да помогне,ако не се прекалява разбира се.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Определено не ми трябват,за да ми е готино![]()
На сбирки,където всички отиват с ясната мисъл да станат на гъз изобщо не ходя![]()
Купона идва от хората и характера им (КАТО ТРЕЗВЕНИ)...като ми се нафирка кфа файда? Ако е момиче - ще ходи да си търка гъзеца във всички мъжки,ако е момче ще се чуди коя да наебе... и така.
Кво да си кривим душата.
Цигарите пък къв купон праат?Алкохол съм пила в некви съвсем малки количества за настроение,ама като ги гледам всички как целта на вечерта им е да не могат да ходя след тва.... тва не е веселба за мен
За моите старомооодни разбирания..извинете
![]()
Аз ли съм най-пропаднал, че само аз гласувах за първото![]()
То си зависи и от самата компания и т.н., ама ми е трудно да си представя, да отида на домашно купонче и да не се напия на мотика![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
+1Първоначално написано от MP
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
АЗ не пия, дори да няма алкохол не ме интересува, но без цигари не мога!![]()
За повечето ми познати купон няма без алкохол, а цигарите са им нужда. За мен обаче цигарите са враг, а алкохола не е нужен за да се забавлявашНа последната екскурзия всички се бяха напили като свине, но аз бях напълно трезва, е почти де
(имаше 2 чаши водка по погрешка), но това не ми попречи да се забавлявам цяла вечер
![]()
На същото мнение само дето гласувах за 2-тоПървоначално написано от XceSS
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Аз и пия и пуша,но и без цигари и алкохол мога да си го направя ''яко''
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Няма смисъл да се правите на ангели. Няма човек, който да не пифтуни![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
+1 с разликата,че и без цигари мога,но..Първоначално написано от LittleDude
като гледам
анкетата и си давам сметка
в какво извисено общество от млади хора живеем
ама сте ми изкуствени едни такива![]()
моя отг: Без цигари- да, но без алкохол- не.
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Определено ми трябват алкохол и цигари! Не е задължително да се напиеш като прасе. Просто за настроение!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
а споко и аз за 1то гласувахПървоначално написано от XceSS
за повечето теенове това е начин да разпусне...след дългата изморителна пълна с контролни и испитвания седмица е крайно време да дойде дълго очаквания петък да се събере компания да се натряска и да отиде на дискотека да си избухне
![]()
Една кутия цигари не може да направи купон.. Докато една каса бира може и да пооправи нещата![]()
И спря да се върти за миг земята..