- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-добрият подарък
Е те тва подарък за момче!Първоначално написано от EroSennin
![]()
Според мен ще му хареса (; Но ти вече ако нямаш кинти, ще ти е малко трудно да му вземеш такава количка.
Ммм, ако е пушач му вземи скъпа запалка - от тия дето палят в цвят, на които всички момчета се кефят. Има много хубави модели, доста "гъзарски" .. От 20лв до 50лв може да се намери подобна яка запалка.
Огънчето в комплект със скъпи пури, енфие за смъркане и презервативи да кажем, + патронче Руский Стандарт или някакъв друг ХУБАВ алкохол, марков.
Мисля че ще му хареса - т'ва са неща, които са използваеми и са г/д взаимно свързани, тематични.
Във връзката с тематично свързани неща, се сещам и за нещо, което ще ти излезе по-евтино, но нямам идея може ли да се намери вече из магазините.
Говоря за едни рамки (като от картина), които вътре в тях имат презерватив, пурета, цигара и още нещо имаше там. Викат им рамки за спешни случаи. Яки са според мен.Чупи им се стъклото и се взима каквото е нужно, ако е нужно.
Много са ефектни на стена като стоят, виждала съм няколко пъти, а и наистина могат да влезнат в употреба, кажи-речи практични са.
Затова мисля че съветът ми е добър. Като е подарък не значи че трябва да си го ползва вовеки веков. Мисля че да подариш хубав алкохол и цигари на някой, в комбинация с презервативи и запалк си е нещо сравнително практично и ще му носи спомени (той едва ли ще изпие и пропуши всичко на посредствени поводи)
Ако не е пушач и пияница, съжалявам.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride