- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наистина ли имаме правото да се оплакваме...?
Бах, кви отвратителни егоисти имало тук.
"Не можеш да помогнеш на всички сомалийчета"
ДА, не може на ВСИЧКИ, може на ДОСТА ОТ ТЯХ - стига да имаш желанието да го правиш (ако ти се занимава - банкови сметки има бол за помагане, памперси има за купуване, стоки които уж пращат проценти в Африка, etc)
И не е вярно че може да предлагаш само съжаление на нуждаещите се, в случая с учителката на момичето, жената е услужила с пари на дядото. Това всеки може да го прави, трудно ли е, кво е?
Бах егоистите. Защо се поставяте все на 1во място бе?
Нямало аз да съм щастлива ако само мисля за другите... мен например това ме прави щастлива (от време на време), EroSenin
Вие мислите само за своето щастие, агхр. Не ми харесват коментарите в тая тема нещо..
SofiaRegular.., не мисля че тук става въпрос за успокояване че има някой по-зле от теб, а по-скоро реално да се замислиш къде се намираш ти на скалата на проблемите и с какво можеш да помогнеш на някой, който се чувства доста по-зле от теб заради нещо елементарно като например - храната. В случая човекът страда от недостиг на храна - нещо, което ти виждаш всеки ден и ти се вижда формалност, а е нещо елементарно!
И понеже ме мързи наново да пиша мнението си, слагам линк към него, то е доста километрично, но се оказа в грешната тема.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride