Цитирай Първоначално написано от fatal4o
Цитирай Първоначално написано от balsamaa
Цитирай Първоначално написано от fatal4o
Тя какво ти каза след като ти й каза "зарежи, няя смисъл не се занимавай повече да го мислиш" ?? Щом си чакал 1-2 месеца.. определено нещо й пречи или подобие, но май няма намерения да действа, иначе ако й е станало макър и малко гадно предполагам ,че може да те потърси пак.. ако ли не все пак сега я питай "и независимо от факта ,че отговор не получих, все пак ще кажеш ли защо мислеше толкова време и на края какво сътвори" поинтересувай се от това и ще разбереш за кво иде реч.
то това 1-2 месеца е всъщност 2 периода първия като свърши я питах точно това което ти тя ми каза че имала чувства ,но нз дали били достатъчни да тръгне с мене и така обаче на мене нещо не ми се чакаше и накрая да ме отреже и реших да и кажа така пък мен ми е ясно горе долу ,че явно може би я е страх от реакцията на класа ли и аз незнам.А и тя се държеше мило само в скайп на даскало и след това някак си беше дистанцирана и мн мн не ми говореше аз когато опитвах да я заговоря ми отговаряше лаконично с което ми показа ,че и не и се говори.А преди това тя ме заговаряше в училище ама сега нещата се обърнаха .Ма в крайна сметка няма защо да се ядосвам по добре тя да се ядосва
Опитал си , отрязала те е деликатно, пии една студена вода дето вика Kukumqvka и ако ти каже ,че има големи чуства към теб след време, засили по нея някой телевизор 29 инчов телевизор с кинескоп вид real flat , тежат около 53 кг. с бележка на него "Това означава не!". Определено спокойно бих казал ,че не те заслужава щом се прави на интересна!
не вярвам да стане ,но като нищо ще го направя