- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да ги разобедя?
Оф. Съжелявам ако има такава тема,но вече не издържам. Искам куче, но майка ми не ми дава. Вече съм планирала всичко. Не съм просто така да си кажа- искам куче. Абсолютно всичко съм измислила. Цял ден чета по форумите. И щастлива отивам да кажа на майка ми. Тя не се съгласи. Отговора и беше :
- Абе, не се занимавай с глупости само куче ми е притрябвало в момента.
Направо се дразня вече. Искам всички които имат кучета да ми кажат ако са имали проблеми с родителите как са се разбрали да вземат. И други ако знаете как да им кажа.![]()
Имам свободно време даскалото не ми е пречка. И точно затова искам да се занимавам с нещо.
А
Loading...
В къща или в апартамент живеете?Аз имам коте и въпреки да живеем в апартамент,майка ми се съгласи да го гледаме ,защото обича котки.......Бях намерила котето на улицата и го прибрах вкъщи..първо майка ми не се съгласи ,но на следващия ден беше съгласна..за твоята майка незнам дали обича животните,но седни,поговори с нея,кажи й че ще се грижиш за него.Успех.:P
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Имах рибки едно време..но вече не . Искам куче или котка,но майка ми като чу цената - лошо и стана![]()
. Още повече,че правят бели .. създават неприятности и тка ..
![]()
Колкото повече,толкова повече)
В апартамент живея. Майка ми обича животни, но явно не и се занимава. Много пъти съм и казвала, че АЗ ще се грижа за кучето,не тя. Но неиска дори да ме изслуша. Като и кажа и веднага почва да ми вика.Първоначално написано от p3rf3c7
![]()
Loading...
xaxaxaxax
Ами аз много исках декоративен заек,но моята не се съгласяваше.И на рожденния ми ден ми подариха зайче.Сега супер много му се радва и му се кефи.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ами аз успях да убедя мама за котка /тя ги мрази,ненавижда и какво ли още не/ само с помощта на тати. Защото тати ОБОЖАВА котки. И сега си имам 4 котета в нас /живея в къща и ги държим вътре/.![]()
/ Обичам те тати./
Незнам как може да я убедиш. Другия вариант е да я поставиш пред свършен факт. Нали се сещаш - "мамо виж какво си купих" .. яя кученце..![]()
Ние имаме куче - лабрадор. Гоолямо чудо беше докато се навие майка ми. Аз брат ми и тате...накрая я навихме. Тя казва: може нещо булонка...тате отсича: аз не искам котки. Та такам взехме голямо куче. Като ти казвам голямо точно това имам в предвид. Белите...не искам да те разубеждавам, но правят и то доста - гризе караката на столовете и масите, обувки да не говорим.Нашия и тапетите в коридора късаше. Скъпи са, голяма е грижата особено като са малки - това не са ваксини, витамини, бебешки храни...Това са част от минусите, но да си имаш кученце е голяма радост. Като се прибереш в къщи и то започва да скача по теб, да се радва...постоянно до теб си имаш приятелче. Отплеснах се... На какво куче си се спряла?
Сигурна ли си, че ти ще го разхождаш, защото и ние така казвахме на майка ми, а сега все тя го разхожда![]()
Айде успех със убеждаването.
Оффф знам к'во ти е
И аз от 3 години карам нашите да вземем куче,но все един и същ отговор получавам:"Ще ти вземем куче при условие,че няма да надхвърля 10 кг." (т.е. искат някое малко подобие на куче от рода на булонките,чихуахуа и т.н.),при което им отговарям,че аз искам КУЧЕ,а не нещо по-малко от котарака ми
![]()
На всичкото отгоре дори сама събрах парите за кученцето (т.е. 600 лв.,защото щяхме да го вземем от чичото на една приятелка и той се съгласи да ни направи почти 50%-но намаление) ама нашите пак "НЕ!"![]()
![]()
Сега съм им казала,че като завърша и се хвана на работа ще се изнеса на квартира и искат-не искат ще имам стафче![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
кажи и че ако не се грижиш за ккучето ще го върнеш ДЕЙСТВА![]()
Ако кученцето е малко съм сигурна че ще успееш да я удебих.Аз донесох преди 8 години едно малко котенце у дома (майка ми не ги обичаше) уж само за едно вечер и от тогава не е ставало дума котката да излиза от вкъщи освен на ветеринарпредполагам,че пред свършен факт не би трябвало да го изгонят
но за всеки случай имай план Б ако все пак не го иска да му намериш къде да спи
Просто го занеси във вас
Успех![]()
Абе аз за ся съм се навила за померан. Ще го разхождам и ще се грижа за него. Майка ми обича животните просто се страхува да не стане така че да го гледа тя. Показах и в нета снимки и тя много ги хареса обаче неиска да вземем защото съм нямало да се грижа за него.Баща ми не ме интересува ако майка ми се съгласи и той е съгласен. Пред свършен факт определено няма да го изхвърлят Дори ще го харесат Но сама немога да се справя не съм от София а хубаво породисто кученце трудно се намира Майка ми обеща че ще идем до развъдник в сф само да разпитаме но няма да взимаме така искам да си имам пък и си нямам много приятели Като чета по форумите такаа ми се иска![]()
![]()
Loading...
а след няколко дни мисля да пробвам това какво ще кажетеПървоначално написано от hrisi96f
![]()
Loading...
Aз минaлaтa коледa получих кученце и то умря след 10 дни a цялa годинa убеждaвaх мaйкaми дa ми позволи дa си вземa сегa си имaм декорaтивно зaйче и пaпaгaлче и съм си решилa с моятa НДП зaвършим ли 12 клaс изнaсяме се нa квaртирa и си взимaме две кучетa моето ще е Чaо-чaо нейното померaн и у нaс секи ден ще е купон ще си рaзхождaме кучетaтa и тя ще си хвaне гaдже a кaто съберем 10 000 си купувaме 2 коня a после ще си купим бмветa
Имала съм риби, хамстер и куче ....Рибите и хамстера ги имах много отдавна така, че да ги забравим ... Когато поисках куче едвам ,едвам навих майка ми , но нали живеехме тогава в къща и се нави да го гледам отвън и окей кучето беше супер нещата бях ок ... и кучето навърши 1 година и умря ... и тогава майка ми каза ,че не е искала куче ,защото знае,че ще умре и ще ми е гадно да ви кажа мина 1 година , още ми е гадно .... замислете се за реалните причини родителите ви да не искат домашен любимец ,всички знаем как свършва ... колкото и гадно за звучи