- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как завършихте годината?
6,00![]()
![]()
5.75![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
много си еродиран, направо ми умря коняПървоначално написано от global
Прекърши болните амбиции на мама и тате?Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
![]()
5.64 така мисля
то густо, то пусто
5.70 и нещо![]()
What you give is what you get!
5.00 :P И съм доволна от себе си !![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
С тези делегирани бюджети много ясно, че успехът ще е висок и реален. Накараха ми се жестоко, че съм оставила 3-ка по информатика на 1 момче. Той не протестира грам, защото и за толкова не беше, но колегите(в частност класната му) писнаха как можело 3 по информатика. Това било елементарно. Друго било по математика или БЕЛ. Ами ако се откажел, ами ако това ако онова. Поне в 9-ти клас исках да съм максимално обективна. То е ясно, че на специалност Икономическа информатика ще се надуят оценките, за да има желаещи за нея и догодина. Всичко е политика и пари. След малко тичам на педагогически съвет и ще слушам докладите за успеха. 100% средният успех на училището ще е над 5. Ще слушам внимателноМежду другото училището е силно и резултатите на матурите са много добри. На нивото на оценките от дипломата, а по БЕЛ и на по-високо. Търговска гимназия сме.
5.65![]()
![]()
иееее ! стипендията ме чака
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Ох нз дали съм минала след 2 часа отивам да си взема резултатите :СМОлете се за мене
![]()
5.71 /имам две 5-ци/![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
+1!Първоначално написано от bulgarche
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
global-e спечели новелова награда и тогава ела пак да говорим колко си интелигентен. ДOИП трябва да ти е ясно че докато еврейте управляват, няма да може да се приложи :С
We are Pein, We are God!
Баааа тука поече от половината с някви 5.60 , 5.70, 6...![]()
![]()
![]()
Аз завърших с 4.88 и съм адски доволна, защото по единствения проблемен предмет (география) днес получих така жадуваната 3-ка![]()
![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Утре ще разберем ... Знам само че ще имам една 3-ка (по математика) Другото 4,5 и 6
![]()
Иначе уча в Търговище в 1 СОУ "Св. Седмочисленици"