- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тъмно лилава коса с розов кичур
Такам боята не ме хвана така както исках. Стана нещо като на Boot, само че не толкова ярко. Следващия път реших да се направя ярко червена![]()
аз имам лилав кичуримам и розов ама е такъв дето се прикача
My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
'Til then I walk alone
Мисля, че се досещам за какво лилаво говориш :P Може да се постигне със съвсем обикновена боя май цвета беше патладжанено (или нещо такова), а за розовите кичури нз ..
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
пуснии снимки![]()
аз казах, ама кой да слушаПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Идеята ти си беше супер,но за съжаление не съм много компетентна относно тези неща и не мога да ти дам акъл,но както виждам май вече не ти и трябва.
Но все пак реших да пиша,защото се изнервих,че имаше хора,които бяха писали,че ще си увредиш косата и тн.Това си е нейна работа.Момичето не ви пита ДАЛИ да го направи.Тя е решила вече.Не ви търси одобрението.Това,че на един му харесват по-стандартните цветове не означава,че всички мислят като него.Всеки с вкуса си.А и косата и няма да се увреди ако използва качествени продукти.Аз бях с боядисана коса в червено 2 години и косата ми изобщо не беше разредена,окапала и тн.
Или ти не си ме разбрала или аз тебе. Боята на палете щеше да е за кичура. Докато цялата коса си я боядисах с една боя на чифели, цвета беше доста лилав ам не хвана.
Kaкво й е на лилавата коса, цвят като цвятПървоначално написано от sanna
![]()