- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нова мода при 13-14 годишните.. ЧЕТИ
Чеотх на няколко места ( не тук ), че момичета правели анален секс, а не вагинален, защото ги било страх и практикували само анален и за мерки за сигурност и да не ги хванат технитеТОВА Е ПРОСТО НЕНОРМАЛНО
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Това го има при туркините, защото те трябва да са девствени до сватбата (поне в по-консервативните семейства), иначе при българките също се наблюдава понякога това нещо.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
аве а праят квот си искат не са виновни само те! Швеция е на първо място по губене на девствеността сред мичитата-14 години!но тва не им пречи да са с жизнен стандарт 10000000000 пъти по висок от нашиятПървоначално написано от migancy
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Всеки сам си преценява, кога да загуби девствеността си и щом не искаш на 14 ще праиш анален секс, аз лично никога не бих мислиила така, но тва е в главите на повечето малолетни![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Преди 3-4 години един мой бивш съученик ходеше с една такава... Само в анала му даваше щото била малка (15) .... и искала да се пази още известно време "девствена", но тъй като ние не прощаваме тъпата слива изгоря ..
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
То шведките как да не ги праснеш?Първоначално написано от WhyNot
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Как точно ги хващат? Винаги ми е било интересно?Първоначално написано от migancy
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Завират фенерче у момичето и гледат там ли е ципата![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Първоначално написано от PlamenMEN
![]()
![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
.........
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
според мен това че си дават задника и след това твърдиш че си девица е глупост
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Хах ... еми то в гъза е по яко да шибаш беХубуу, че поне са се научили какво искат повечето от нас :P
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
Еми няма лошо, кое му е странното ?
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
EroSennin е прав според мен и това не е вариант![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Еми като я заведат на гинеколог какво става![]()
Като каже, че не е девствена и после тати вкъщи бой![]()
аз познавам 1 такова момиче на 17 от нормално семейство е, и тя така от 15 годишна само в задника дава, 10тина човека поне са е минали и тя продължава да си мисли че е дева, това е абсурдно, да вярно е че ципата е цяла ама това са глупости
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
И как по дяволите ше ги хванат,баща и ще я разчекне да провери ли?
Говнааааааааааа
И аз това питамПървоначално написано от Fritz
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Първоначално написано от migancy
Аз пък четох, че аналния секс с друг, а не с твоя партньор, не е изневяра.
When you dream anything can happen.
И кво като иде на гинеколог, в днешно време не е необичайно да не си девствена на 14, напълно нормално си е живеем в 21-ви век. А и това си е нейно решение, родителите и нищо не могат направят. НЕЙНОТО тяло си е и тя си решава, какво да прави с него.![]()
Майко мила кфи хора има.. И кфо хуу ще я разберат тяхните ( по някакъв начин там тяхен си) и ще и се размрънкат, ще и се разсърдят, ще я накажат или кфото там праят и ще им мине и тфа е.. Ба*ти да ми разпорят г**а от е**не само и само нашите да не знят.. Де*ба и мисленето... Че с цялата си наглост после да си вярвам че съм девствена.. хахахахахаххаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
+1Първоначално написано от gabi7u
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
техните рано или късно все някак ще разберат, а дали ще е с фенерче, или не.. това е въпросът !![]()
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()