Какво да правя?? Аз съм на Вие с компютрите Има един разклонител и на него едно червено копче и първо го включвам от там и после самия компютър от неговото си копче. Обаче от 2-3 дена вкл. от разклонителя, монитора си има там една светлинка светва , обаче като натисна и power копчето на компа за да тръгне почва да ... бучи..абе издава винаги звуци щото е по - старичък.. иии таман да тръгне и спира и звука и светлинките на самия комп иначе монитора продължава да си свети... и да го преинсталвам ли кво да правя? Просто почва да се включва , но не стига до края и изгасва.. и после с еопитвам да го вкл. пак от пауър копчето ам анеще.. и после пак от разклонителя вкл.,компа, изкл. и така 4-5 пъти докато тръгне... пък не съм го пренатоварвала .. а и тия номера ми ги прави от 2-3 дена... то вечерта преди тия 2-3 дена имаше светкавици ама аз го изключих навреме.. и вчера на сичкото отгоре трябваше и да спре тока а той беше включен и просто супер...та някви идеи Да не стане така някой ден пък въобще да не тръгне