- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дайте някаква идея за мъжка прическа
Дайте някоя идея за мъжка прическа .... Аз моята сега си я правя в стил "таралеж в атака (от горе, отзаде, от ляво, от дясно, от преде, от страни, абе от дето се сетиш е все нагоре)
". Но напоследък нещо взе да ми омръзва
. Кажете нещо ново ...
Коментари от сорта "Недей тогава да си правиш прическа щом ти омръзва" или "Ами тогава за какво си правиш прически" или "Обръсни си главата" неща да се подмятат ..
Ти май четеш ама не разбираш ...Първоначално написано от EarthShaker
е аз съм момиче и ти казвам,че е противно момче да си прай прическа.
а тия бодлички са повече от ужасни![]()
Защо да е противно..
Вий направо се подигравате с мене ... мислех ви са по сериозни. Що за форум .. бях впечатлен отначалото .......
ами как очакваш да не се подиграваме, като има поне 20 такива теми... не излизаш ли по улиците да видиш какво е 'модно'...?
подстрижи се късо,много,много късо..
тва е хубава мъжка прическа.
порови се в нета.. промени дължината по дълга(и я оформяй с лак) или я подстрежи по късо.. от обичайното
Първоначално написано от allergic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
попиках се от смях... пикая на комента ти пич ко искаш по различно дигай си я само от едно място или пък си пускай бретонаа и такиа то на секи косата е различна
+1Първоначално написано от guinessgirl
Това с гел/пяна/лак наистина е много грозно за момче!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Пострижи се като мен2ри номер отстрани 3ти отгоре и съвсем лек бретон, винаги се постригвам така
докато стана съм готов да изляза без да си оправям косата, дори навън да вали не ми пука
(с черна и права коса съм)
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
моха