- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- II Испаска гимназия
Мисля там да кандидатствам и искам да ви питам какви отзиви сте чували за нея? Познавате ли някой който учи там и доволен ли е от обучението?
Брат ми учи там и не се справя много добре,но той не бива да бъде критерий за каквото и да е![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
коя е ІІ испанска?
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Гимназия за кандидатстване след 7-ми клас.Първоначално написано от afterforever
![]()
![]()
![]()
Ужас, аз имах неблагоразумието да си мисля, че се кандидатства след 3-ти втория срок голямото междучасие във вторник... :O:O
Въпросът си стои - коя е ІІ испанска?
Първоначално написано от afterforever
Как коя е? Имаш предвид къде се намира ли? В Слатина..
Не вярвам името й да е ІІ испанска гимназия, затова и номерче на кварталното училище исках...![]()
Ем ще те разочаровам но името и е 157 II Испанска гимназия?Първоначално написано от afterforever
Ако обичаш не говори без инфо..
STOP SPAM![]()
157 ІІ Испанска гимназия в Слатина![]()
![]()
Всъщност името на училището е 157 ГИЧЕ (Гимназия за изучаване на чужди езици)![]()
Всъщност вчера говорих с директорката и обучението не се различава по нищо от 1ва ИЕГ.Първоначално написано от afterforever
Спирам да ти отговарям, тъй като темата се превърна в спор, а това не е целта.
Очаквам отговори по темата.![]()
157 гимназия "Сесар Вайехо" Слатина ул."Алфред Нобел" 3Първоначално написано от afterforever
![]()
Една приятелка учи там и горе-долу е доволна.....но ако искаш по-добро обучение определено се насочи към 164 ГПИЕ, чувал съм че е много по-добро!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
И аз съм натам към 2ра испанска..ако не ме приемат в "елитно даскало" съм тамчувала съм,че била много добра.Една наша позната каза,че била много добра и като цяло чувам добри отзиви.
![]()
ТПървоначално написано от tedsSs
Не съм съгласна с предното мнение. Уча там от 3години и си е екстра . Ако имаш желание разбира се
Колкото до директорката не е вярно че е пияница Мн си е готина винаги е готова да ти помогне ако имаш проблем. Същото се отнася и за повечето от учителите!
Ммм.. много различни мнения!
Продължавайте да пишете по темата.
![]()
Доста зле е според мен...ако толко нямаш бал отиди в 18то![]()
Ем, бала ми е точно 31 и ми стига са всички втори езикови гимназии, 9ФЕГ, търговко-банкова и финансово-стопаска, но просто питам какво сте чували за II ГИЧЕ.Първоначално написано от victimofpain
![]()
За 9фег няма да ти стигне.А 18та наистина е по-добра,отколкото 2ИЕГ.
За финансово-стопанската не знам,ама за фег и търговско-банковата не вярвам да паднат толкова ...Първоначално написано от tedsSs
За ФЕГ ме съмнява да ти стигне, но го напиши на 1 място, може и да имаш късмет..а в 157 хич не се бутай нищо няма да спечелиш![]()
Ем, тази год. баловете са по-ниски с около 0.500,
а и на II класиране падат също с толкова горе-долу.
Консултирала съм се с доста преподаватели и смятат ,
че бала ми ще стигне за някой от паралелките на 9 ФЕГ.
На търговско-банковата и финансово-стопанската баловете от миналата година са нисички - към 29.
А за 18-то съм чувала доста негативизни,
но то за всяко даскало си ги има.![]()
Аз знам, че в 18 СОУ струва само паралелката с японски, защото посолството я спонсорира. Успех в кандидатстването, такова ми предстои и на мен. За втора исанска хубави неща не съм чувала.
Ми сиг е мн добра гимназия щом има толкова добри отзиви...![]()
ее виж как знаеш.Не ми стана ясно защо се правиш след като си знаешПървоначално написано от afterforever
нивото и определено не е на това на първа.Нз как стоят нещата там,но определено не съм чувала добри неща