.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Супер фен
    Преди последната ни раздяла с приятеля ми,постоянно си пишехме смс-и,говорехме,не се разделяхме почти изобщо.Някой път се изнервях и както ти казваш "задушавах се".Но не съм се оплаквала от това.обичам го и съм се радвала на всек иедин миг с него.Сега,когато се оправихме не е същото.Не си пишем смс-и,не се виждаме толкова често ... и ми липсва онова предишното.
    Таа .. исках с това да ти кажа,че може приятеля ти да се промени и тогава да започне и на теб да ти липсва това,което е сега и кето те дразни.Ценете това,което имате!По-добре мил и много загрижен за теб,от колкото някой,който те бие,тормози и не те зачита за нищо.
    Обичам те <3 !!!

Re: Лигав романтик на борда

Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Ехх напълно те разбирам,аз не ги харесвам такива.Хубаво е да са мили,но все пак да са си МЪЖЕ,все пак плюем ги ама си ги обичаме такива Аз на твое място не бих издържала,действа ми задушаващо и точно заради това съм против такива сериозни връзки,когато е време за купон,флирт,да има вълнения
    +1 :P

хора да ви кажа какво стана.някакъв негов приятел е видял поста ми и е разпознал ситуацията,откъдето мойто момче ми каза,че вече е севиозен.И днес отидохме с компанията да гледаме ледена епоха (много весело филмче,гледайте го) и той не беше лигав,да сдухан,но не и лигав

По много кофти начин е научил...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    хора да ви кажа какво стана.някакъв негов приятел е видял поста ми и е разпознал ситуацията,откъдето мойто момче ми каза,че вече е севиозен.И днес отидохме с компанията да гледаме ледена епоха (много весело филмче,гледайте го) и той не беше лигав,да сдухан,но не и лигав

Браво !!

Е сега можеш да си сложиш аватара на Буболечо-Мечо

леле... станала е една тя.. пържена-варена ще го видим колко ще се държи така

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Това на аватарчето вие двамката ли сте Мммммм !! Гугутки баткови Сладурчета Тъкмо преди малко писах в тема, където момичетата се оплакват от гаджета МЪЖКАРИ дето ги млатят за щяло и нещяло и току виж чета тема как момиче се оплаква че момченцето и било много лигаво ..... е на вас угода нЕма.

Съвет: Едно момче се държи така както му позовлявате да се държи

п.п. Честито - влезе в 'мидата' !!
    +1
    Just be YourSelf

изглеждаш доволна? нали се сещаш, че приятеля на твоя приятел му е копнал целия ти пост и той е прочел, как го наричаш безхарактерен, страхлив и жалък

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ам... мн тъпо общо взето... Един вид разбира, че нямаш смелостта да му обясниш всичко в очите по достатъчно сериозен начин, за да те разбере (защото очевидно е разбрал като го е видял в интернет)... На негово място нямаше да съм много спокоен...

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Чупи го този.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

RaZzer и plmn както поясних в първия си пост аз тези неща съм му ги казвала не веднъж,но ефект никакъв,така че не ги чува за сефте просто май сега е осъзнал,че щом съм си разказала за "болките" и на непознати,значи сериозно ме дразни тази работа

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    с тоя си приличаме ;д
    и точно за това искам да те попитам: Ти лично защо го правиш канъв си по природа романтична душичка или се стараеш да бъдеш мил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си