- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лигав романтик на борда
Преди последната ни раздяла с приятеля ми,постоянно си пишехме смс-и,говорехме,не се разделяхме почти изобщо.Някой път се изнервях и както ти казваш "задушавах се".Но не съм се оплаквала от това.обичам го и съм се радвала на всек иедин миг с него.Сега,когато се оправихме не е същото.Не си пишем смс-и,не се виждаме толкова често ... и ми липсва онова предишното.
Таа .. исках с това да ти кажа,че може приятеля ти да се промени и тогава да започне и на теб да ти липсва това,което е сега и кето те дразни.Ценете това,което имате!По-добре мил и много загрижен за теб,от колкото някой,който те бие,тормози и не те зачита за нищо.![]()
+1 :PПървоначално написано от bog4eto
хора да ви кажа какво стана.някакъв негов приятел е видял поста ми и е разпознал ситуацията,откъдето мойто момче ми каза,че вече е севиозен.И днес отидохме с компанията да гледаме ледена епоха (много весело филмче,гледайте го) и той не беше лигав,да сдухан,но не и лигав![]()
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Браво !!![]()
![]()
![]()
Е сега можеш да си сложиш аватара на Буболечо-Мечо![]()
леле... станала е една тя..пържена-варена
ще го видим колко ще се държи така
![]()
![]()
изглеждаш доволна? нали се сещаш, че приятеля на твоя приятел му е копнал целия ти пост и той е прочел, как го наричаш безхарактерен, страхлив и жалъкПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Ам... мн тъпо общо взето... Един вид разбира, че нямаш смелостта да му обясниш всичко в очите по достатъчно сериозен начин, за да те разбере (защото очевидно е разбрал като го е видял в интернет)... На негово място нямаше да съм много спокоен...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Чупи го този.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
RaZzer и plmn както поясних в първия си пост аз тези неща съм му ги казвала не веднъж,но ефект никакъв,така че не ги чува за сефте просто май сега е осъзнал,че щом съм си разказала за "болките" и на непознати,значи сериозно ме дразни тази работа
и точно за това искам да те попитам: Ти лично защо го правиш канъв си по природа романтична душичка или се стараеш да бъдеш милПървоначално написано от Jingles
![]()