- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 3-ка с 2 девствени момичета :-x ??
Един "приятел" ми разказваше колко се кефел на такива неща и колко искал .. няма да ви питам " според вас ", защото знам, че не е нормално до някъде .. но всеки с разбиранията си та .. вие бихте ли участвали в такава 3-ка ??
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Епа та да+Ако бех момче
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
тъпо..не стига че с два пирона ами може да стане и баташкото клане като ги отвори
Да !![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
ае да не съм луд че да участвам точно пък с 2 девственици. пък и то ще е някъф мармалад. едната, другата, кръв навсякъде, крака , ръце, глави, кот се сетиш. и след всичко това трябва да изчистиш чаршафите...![]()
![]()
![]()
![]()
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!
Не, не бих участвал, ако са девствени, това е много интимно нещо и не бих го пробвал. Но дори и да не са девствени пак не бих го направил![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Точно така, трябва да си пълен боклук за да го направиш с 2 девствени момичета.Първоначално написано от Ilikeliljon
Напълно съгласен! Дано има повече такива като нас(вас). Хм, по колко ли подобни предложения се отправят всеки миг някому и в наст. момент от Фабриката за Сънища?Първоначално написано от machoka
да
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
кое не е нормално бе приятелПървоначално написано от migancy
![]()
тройката ли? или това, че участниците са девствени? нищо ненормално не виждам.
Първо,че момичетата трябва да са много,ама мноого кухи,за да се "сефтосат" в тройка...Ебати...Вече тотално никви ценности не се зачитат,камо ли относно секса...Аз съм против,дори и само едната да е девствена...Иначе попринцип,ако и тримата/трите имат вече опит няма лошо за тройка(също и оргии и т.н. квот се сетите...)...
Странна работа...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Аз сам пълен боклук и бих го направил.Определено ще им напомпя дупетата и ще ми го полапат.Но определено преди да ги отворя,ще полижа малко девствени путаранки,защото вече са кът,дори и 13+ да е.Възрастовтаа граница падна!Първоначално написано от machoka
Съгласна съм с ВасиПървоначално написано от lifelesscorpse
не мисля че сефтето тряа да е префектно щото ще се помни цял живот бля бля бля.. обаче тфа вече е прекалено.. Тя още нищо не знае пък и още една такава до нея и ще е направо бахти смешната картинка... По-добре първо да се научи да си прави нормален секс и тогава да се прай на интересна... 3ки 4ки и т.н...
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
тъкмо това щях да пишаПървоначално написано от monincetyyy
![]()
И според мен 3-ката не е най-подходящия вариант за "първия път"
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от IRule
![]()
Самоувийство !!! Но да бих и после бих си направил харакири и пак ще има по-малко кръв![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Първоначално написано от IRule
И шумно.
Никога,ама никога не съм си представяла първия път с повече от едно момче....
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
и защо да са кухи?? всеки си решава сам за себе си за първия си път.. и що да е смешна картинка?? това че вие сега имате опит не значи че сте добри в леглото или че не сте смешна картинка и кво значи "нормален секс"Първоначално написано от monincetyyy
![]()
![]()
Cruel Intentions
Ако се поставя на мястото на момчето - не.
Ако се поставя на мястото на девствените момиче - НЕ, ОПРЕДЕЛЕНО.
Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва ако ми се случи ще вдигна пир след това
много ясно че да тва не мога да повярвам че изобщо е въпрос![]()