.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Я влизайте, че да не психясам.. xD

Една фр ми пише по скайп и ме пита защо съм я набутала 2 пъти..а аз не знам за какво говори..телефона не е при мен, всички останали спят. Отидох в другата стая да погледна и пишеше, че нямам пропуснати. После поглеждам приетите и пише 2 приети в същия час, когато съм я "набутала". Та..как може да стане това? И на всичкото отгоре, сега си въобразявам разни глупости и ме е страх да се разхождам из къщи...

Град
    По балкана някъде..
    . Има зла черна лелка във вас която те дебне ...
    ACϟDC

Re: Я влизайте, че да не психясам.. xD

Цитирай Първоначално написано от 3ff3k7a
    Една фр ми пише по скайп и ме пита защо съм я набутала 2 пъти..а аз не знам за какво говори..телефона не е при мен, всички останали спят. Отидох в другата стая да погледна и пишеше, че нямам пропуснати. После поглеждам приетите и пише 2 приети в същия час, когато съм я "набутала". Та..как може да стане това? И на всичкото отгоре, сега си въобразявам разни глупости и ме е страх да се разхождам из къщи...
    накарай приятелката си да звънне в централата на мобилния си оператор и да поиска отчет на всички проведени входящи и изходящи разговори. бързо ще се откаже.

заключи се в една стая и преспи там. има от какво да се страхуваш.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Абе оставете ебавките, ама и майка оня ден ми вика, ти що ми презваня?
    Па аз си бях оставил телефона да се зарежда и ме нямаше в дома...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    ^ и баща ми така редовно "звъни" и аз "вдигам".След което на фактурата има разговори от 10 мин,а аз с баща ми толкова време няма как да изговоря...
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Мега фен Аватара на machoka
    Ама вие не разбрахте ли, генералните директори на мобилните оператори се изхранват така - от вашите 'непровели се' няколко минутни разговори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си