.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 245

Тема: Страх

Страх ме е от загубата на много скъп човек за мен. Не искам да се случва отново...
    Изпитвам страх и от всякакви пълзящи твари - насекоми и някои влечуги.
    Страх ме е от тъмното.
    Страх ме е да не се разболея или някой мой близък от тежка и смъртоносна болест.
    Страх ме е да не срещна отново един човек, който съсипа най-важните години от живота ми.
    Страх ме е от дълбочини.
    Страх ме е от мисълта да не би някой ден да остана съвсем сама. Без семейство, без роднини, без познати и приятели. Напълно сама.

Оказва се, че се страхувам от прекалено много неща.

Мега фен Аватара на ameli
    по-точно от какво не ме е страх..

страх ме е от:
    >смъртта на близките
    >от болката
    >от самотата
    >от бедността
    >лошия късмет
    >провала

колко неща изредих
    не ме е страх от насекоми, ами ме е гнус да ги трепя иначе да си фъркат, не ми пречат
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от leprechaum
    Страх ме е от самотата. Зависима съм от хората. Трябва задължително да има някой до мен.
    Страх ме е да не си проваля живота / или по някакъв начин да не съм доволна от финалната 'равносметка'.
    Страх ме е от войни и всякакви катаклизми. < и съответно хора, около мен (близки), умиращи>
    Страх ме е от тишината. Пълната тишина направо ме побърква. Имам усещането,че нещо не е наред, когато е прекалено тихо.
    Страх ме е да не стана смазан и намусен човек :<
    +1
    В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

Град
    Разград
    Страх ме е от буболечки.. при мен даже май е фобия...
    Страх ме е от лоши дни в депресия - способна съм на много неща
    и.. наскоро се появи неочаквано нов страх - от морето..
    Усмихни се..

Повече от фен Аватара на YourPoison
    страх ме е да остана сама ..

Голям фен Аватара на one
    Вода, море и пр.

Град
    варна
    страх ме е да не си проваля образованието и после цял живот да съжалявам
    страх ме е от това че като имам деца няма да мога да им давам това което искат
    страх ме е да не стана отново мързела който бях
    и най ме е страх от празни басейни. колкото и странно да изглежда изпадам в шок и ми се иска да си изровя дупка в която да се скрия

Голям фен
    Страх ме е простотията да не завладее и останалите малко свестни хора в България.

Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от Joc
    страх ме е от загубата на 1 човек... др страшно няма. Всичко е преодолимо

Страх ме е да съм сама и имам фобия от гадинки

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Както повечето писали в темата имам страх от високо страх ме е също да не изгубя близък за мен човек.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Изпитвам ужас от затворени и тесни пространства.
    Баба живее на 14тия етаж. Когато ходя да я виждам (а това е всеки ден, че даже и по няколко пъти дневно) се катеря по стълбите нагоре и надолу. Абсурд да стъпя в асансьор. Дори и да не съм сама, пак ме е страх.
    И с метро ме е шубе да пътувам. Страничните седалки, гаденето, отвратителната миризма мога да ги преживея, ама ме е страх, че метрото може да се преебе точно м/у 2 станции и аз няма да мога да изляза..
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    страх ме е най вече да не загубя един човек който от дулго време е до мен и ми помага да се справя със останалите си страхове.

най-вече ме е страх от нещата, които не мога да променя...
    имам панически страх от змии/ даже при споменаването на думата настръхвам/.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    имамм страх от високо, гарвани и птици с големи клюнове..и понякога от кучета, който не познавам.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Град
    На слънцето :>
    Панически страх имам от плъхове и мишки.
    Страх ме е от старостта.
    Страх ме е от самотата.
    Страх ме е от непознатото.. имам предвид, че (няма как да знаем всичко) незнаем какво (може да) има около нас.. Страх ме е от духове и извънземни (въпреки, че според мен са добре настроени).. с други думи - страх ме е от невидимото за очите..

от резките промяни...

Град
    Sofia
    Ами , по принцип не ме е страх от игли или насекоми, но когато стане дума за пчели и оси просто не мога да ги трая.
    Не знам защо, досега не съм виждал някой да "избягва" толкова много пчелите и осите повече от мене..

А бтв , ТийнСпирит , защо от змии, не те ли кефят какви са лЪскавички аз дори бих пипнал една ако имам възможност

Цитирай Първоначално написано от lawl
    Ами , по принцип не ме е страх от игли или насекоми, но когато стане дума за пчели и оси просто не мога да ги трая.
    Не знам защо, досега не съм виждал някой да "избягва" толкова много пчелите и осите повече от мене..

А бтв , ТийнСпирит , защо от змии, не те ли кефят какви са лЪскавички аз дори бих пипнал една ако имам възможност
    пипай ги колкото искаш "лъскавичките"... аз не бих пипнала такова нещо, дори живота миб да зависи от това.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    да,страхувам се от насекоми-фобия ми е..
    Но най-ме е страх от загубата на близки хора

Повече от фен Аватара на stayh1gh
    Град
    I'm from where it's forever sunny
    Най - много се страхувам да не загубя родителите си... А като се сетя за някои минали събития и направо изтръпвам Вече втори месец не мога да понеса факта, че най - добрият ми приятел замина за чужбина... От това също се страхувам, да не 'загубя' и други верни приятели, просто много трудно се преудолява такова нещо... Страхувам се от това, че вече пораснахме и няма да се виждаме повече. Като се връщам от работа и засека някой за 5 минути ще си викаме: "ееее знаеш ли кво преди 3 месеца се засекох с еди кой си...". Страхувам се, че не съм подготвен за всичките предизвикателства, които живота ще ми поднесе. Страхувам се, че не съм достатъчно амбициран за да успея в живота...

Цитирай Първоначално написано от stayh1gh
    Страхувам се, че не съм достатъчно амбициран за да успея в живота...

ти поне го осъзнаваш... има такива, които дори не се замислят, или се замислят, но просто не им пука.

Град
    Стара Загора
    Не се страхувам, по-скоро се притеснявам, когато говоря с някои хора...не мога да предвидя реакцията им и се изнервям като не знам как ще ми отговорят...(малко е тъпо ама така си го чувствам)

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    страхувам се от свирепи пилци от прекалена тишина или тъмнина дълги змии или странни явления като неочаквоно хлопане на врати прозорци падане на предмети и секфи щуротии .. иначе понякога когато съм гледала някой страшен филм после като си легна ми пъкват разни моменти ..

Страхувам се от продължително пътуване с кола извън града.
    И ужасно много от болести.. като учихме по биология за всяка система болестите и симптомите им яко се бях филмирала..
    От самотата се страхувам също.

*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си