.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    мноо ясНо .. навсякъде мое си ходиш с нея и да не те пече

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Пф, смешни сте.. човека не е питал дали са на мода още, попита от къде може да си намери. А иначе само да ви светна фешънските тикви, модата от преди 10-15 години се връща.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    http://prikachi.com/files/981784w.jpg тази си я зех за тва лято и да кажа че вобще не се чувствам с демоде шапка.смятам че е сладурска и тва е най-важното
    при такива крака, мислиш ли че някой ще ти види шапката

Въпроса беше от кдъе може да си намери,а не дали са модерни!!+това всеки се облича,както му харесва,а ако всеки трябва да се облича по модата и се води по кухите глави на някои загубеняци,то тогава няма да се ралзичаваме и всички ще сме еднакви!!А,колкото до темата от София съм!

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    абее ти в час ли си с модата
    я махни тез шапки
    само едно ще кажа за глупавия ти пост.. : ГЛУПАЦИТЕ СЛЕДЯТ СТРИКТНО МОДАТА И СЕ ОБЛИЧАТ СПОРЕД НЕЯ.. ХОРАТА СЪС СТИЛ ИМАТ СВОЙ СОБСТВЕН ( т.е ако имаш стил ще се придържаш към него.. на много хора тва им липсва )
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

тия шапки са ужасно грознии

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    абее ти в час ли си с модата
    я махни тез шапки
    само едно ще кажа за глупавия ти пост.. : ГЛУПАЦИТЕ СЛЕДЯТ СТРИКТНО МОДАТА И СЕ ОБЛИЧАТ СПОРЕД НЕЯ.. ХОРАТА СЪС СТИЛ ИМАТ СВОЙ СОБСТВЕН ( т.е ако имаш стил ще се придържаш към него.. на много хора тва им липсва )

а на мен ми харесват тези шапки...ама главата ми е твърде голяма за повечето...провери по квартални магазини или в Благоевград,на пазара също се продават шапки...но не знам по другите градове как е
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Дам.. глупака го облича модата, а умния се облича сам С такива шапки ходя на плажа, защото лесно ми се замайва главата от слънцето

Мернах този сайт, ако ти е от полза... http://www.villagehatshop.com/womens_casual.html (тва е каталога за жени, де ама не те знам какво си)

Мерси за сайта

Мега фен
    Град
    София
    в ловджийските магазини има- но маскировачни.

Град
    40 Miles from the Sun
    Модерни или не, на тея шапки не случайно им викат "идиотки"... Не случайно и трудно се намират - просто малко хора имат толкова лош вкус. И все пак, успех, аз не съм виждала такива шапки по магазините от години.

Леле мале направо като ви чета коментарите и оставам без думи.. каквото си налагате мнението сякаш вие ходите изрядни.. Всеки си има вкус и не е казано, че който в е крак с модата се облича добре.. Който каквото иска да носи.. човека ви пита нещо вие почвате да му обяснвате друго..ама и вие сте едни

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Аз просто никога не съм се влияела от модата и никога не съм разбирала защо толкова мн хора я следват,вместо да проявят свой собствен вкус. Такива ги наричам 'овце', защото точно овцете са такива-едната накъдето тръгне и всички след нея. Различните винаги се отличават сред тълпата,а това да следваш схващанията на някви си там хора,че еди какви си дрехи са хубави и модерни е глупаво... Тва си е лично мое мнение!
    Колкото до темата: защо не си вземеш дънкова,те са мн хубави...
    м да и аз съм на това мнение.още повече че на морето винаги нося такава шапка а не капела
    в някой мол сигурно ще има

Sneki по-тъпо същество от тебе във форума просто няма.
    Такива шапки има принципно навсякъде,където има голям избор.А и те са доста често срещани.Може би по базарите има повече,аз съм виждала много на такива места.

Град
    Пловдив
    с шапка идиотка верно на идиот ще приличаш

Снеки,напъхай си празната главица в тоалетната и пусни водата,Моля те
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Нз къде има из тези градове, но това е шапка.. тук в Добрич в който и магазин да вляза за шапки задължително има този модел камоли някъдр другаде :P

Абе 98% от мненията са че шапките били грозни Напротив и мен мн ме кефят! Но не нося (малко съм скарана с аксесоари като шапки и очила ) , защото просто не ми стои добре. Ама това че не ни стоят добре не значи че шапките са грозни! или пък бабешки.. wtf??

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Аз просто никога не съм се влияела от модата и никога не съм разбирала защо толкова мн хора я следват,вместо да проявят свой собствен вкус. Такива ги наричам 'овце', защото точно овцете са такива-едната накъдето тръгне и всички след нея. Различните винаги се отличават сред тълпата,а това да следваш схващанията на някви си там хора,че еди какви си дрехи са хубави и модерни е глупаво... Тва си е лично мое мнение!
    Колкото до темата: защо не си вземеш дънкова,те са мн хубави...
    Бр кефиш ме !!! Аз сум твърд привърженик на исулената мода или хип - хоп модата . Ходя с кецове (рапърските) , нося шапките с права кодзирка , дулгите и широки блузи и пойчето ми викат тва е старо . а по темата : ходи си с каквото искаш и се чувстваи удобно както каза мацката по горе ние не сме овце да следваме другите , за такива шапки земи си дънкови , те са зарибени . Най - много в преоценените стоки май ше мои да намериш

Sneki .. ти болна ли си ?

по темата:
    Аз имам такава шапка но е от преди доста годинки и с нея ходя за риба Потърси в магазин където продават шапки,шалове ии т.н. друго не се сещам

С много търсене ще намериш.
    Аз всеки ден виждам двама с такива шапки
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

МУмиЧииии .... АмЪ ФЪни Тъ Си КУпИ НЯкУйЪЪ ПолИнкЪ 5 См и съ ТупиРъЙи .......... ТъС ШъпкЪъЪ Шъ ч ти РазВълИи ОбиЕмЪттт ....

Та по темата . Ами аз май не съм виждала скоро такава шапчица . Или не съм обръщала внимание . Всички викат как рибарите ходели с такива .... Следователно , би трябвало да я има в някой рибарски магазин , който предлага повече артикули . Надявам се да я намериш.

ПС : Направо съжалявам тея хора дето се стремят да са винаги в крак с модата . Не ми е ясно човек , ако не може сам да си избере дрехи които ТОЙ да си харесва , а не да върви по модата , как би се справил с това къде да учи , какво да следва дори и каво да яде . Интересно ми е ако модата е да ходиме по цици навънка ??? Момчета стискайте палци да стане на мода ходенето без сутиени и блузи
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си