.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

МНОГО СПЕШНО!4та ЕГ варна

Хора, моля ви много много се нуждая от мнение за 4та с испански език защото чувам и лоши и хубави неща, но преобладават лошите.Питам за учителите по испански всички ли преподават на ниво, ще научат ли учениците наистина на испански и така..за обучението питам.Моля ви да отговарят хора, които наистина ще ми помогнат благодря предварително
    Щастието на човека е в малките събития..!

Град
    Варна
    ами тъй като преди няколко дена и аз имах този проблем се срещнах с едно момче, което сега завърши 8 клас с испански 4та и като цяло не беше много очаровано от обучението там , а пък доколкото разбрах, ако наистина искаш да учиш испански там най-добрият преподавател е г-жа мандева

и аз знам за мандева...
    Щастието на човека е в малките събития..!

Ако ти се учи испански това е единственото място. Честно казано не знам за отзивите, но и за моето Руско викаха че учителите играели белот с нас, били несериозни... да бе да гърчат ни като гъсенички подложени на запалка (:

Хората просто обичат да плюят. И 1ва обичат да тровят, особено паралелките с английски, ама и там им скъсват гъзовете от учене. Най-добрата ми приятелка е от 1ва с Англ.ез. и всъщност дори да ги държат по-слабо от немските паралелки, пак ги чанчат от учене.

Ако на теб ти се учи език, ще го научиш, не всичко зависи от даскалите.
    Според мен 4та едно нелошо училище
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ^това е така, ама много далече мама му да ебем!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Eм` не знам за испанския, но доколко е добро училището можеш да сравниш и с резултатите от матурите...

http://rezultati.zamaturite.bg/uspeh/index.php

(--> Варна и избираш различните предмети)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си