- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да опитаме още веднъж....?
Мацка..мисля,че те разбирам напълно..При мен е малко по-различно...но общо взето това!
Той е много хубав,но и голям бройкаджия..уш много ме харесваше..и когато съм там ( В неговия град,защото сме от съседни градове и имам къща и на двете места и понякога ходя там ) и доойде при мен беше ..най-милият , най-сладкият , най-добричкия и т.н. Макар да знаех,че е такъв-подлъгах се! Но и той така като твоя не ми звъни с дни..чака аз да го потърся ( Но аз не го правя ) и той след това ми пише по скайп как имал голяма сметка,как трябвало аз да го търся...и куп други глупости ! след като го потърсих няколко пъти-той беше зает,или идваше 15 минути преди да си тръгна,но когато дойдеше се държеше много влюбено...
Въпреки,че знам че е грешно да си губя времето с него все още искам да съм с него и при първа възможност,ще изтичам..но така е когато си влюбен !
Казвам ти това тук за да ти дам пример,че те разбирам напълно и истинското ми мнение е - Трябва да приключиш с него !
Но въпроса е как като го искаш ?!
До момичетата които са писали по-горе.. Лесно е да го кажеш-трудно да го изпълниш( Но ако ти си от изключенията и можеш да се пребориш със себе си и чувствата си- Давай това е правилното!!
![]()
![]()
Moito si e moe...chujdoto obsht0